Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κοριτσια εκανα το ψηφιακο clearblue και μου εβγαλε 1-2 οποτε ιεμαι γυρω στις 3βδομαδες,αυριο πρωι πρωι παω για βχοριακη μετα στον γιατρο ωστε να ξεκινησουμε θεραπεια για την θρομβ.και μετα στον χειρουργο ωστε να βεβαιαωθουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα με την τομη και γενικα ολα εκει μεσα...αχ δεν ξερω πως να αισθανθω εχω αναμεικτα συναισθηματα

:-D

καλησπεραααααααααααα, καλεεεεεεεεε εχουμε κι αλλη εγκυουλααααααααα!!!

αννια μου συγχαρητηρια κοπελα μου, να εχεις μια πολυ ηρεμη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη και οχι αγχος ναι?ολα καλα θα πανε!!!

μινακι να βρε εχεις παρεακι!!!σε παιρνω τηλ αλλα δεν το σηκωνεις...λιωνεις στους υπνους μωρο μου???

ευζενη, φαιη και ζωρζετ κανονηστε τον επομενο μηνα θελω τριδιμακι οκ?

συμπεθερα, αστερινα, γυναικα, κιττυ και ολα τα ζουζουνοκοριτσα σας φιλω κι ας μη με αναζητησε καμια κλαψ

εχθες δεν ειχα ιντερνετ και σημερα σερφαρα για λιγο να δω τιμες για μπομπο και προσκλητηρια που μαλλον θα κανω μονη μου!

και οικονομικα και με πολυυυυυυ αγαπη!!!και το θεμα μας μια ατιμη που δεν αποχωρηζομαστε...η πιπιλα μας!!!χαχαχα

σας φιλω, αυριο παμε να κλεισουμε ημ βαφτησης και να δουεμ απο κοντα υλικα μπομπονιερας!

σας αγαπωωωωωωω κι εγω και ο μικρος ζεβριδης!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αστερινα για το θεμα του μικρου μου απαντησε η κοπελα που σου ειπα...Τα χέρια μας όταν χαιδεύουμε την κοιλιά τα βάζουμε πάντα χαμηλό κάτω από τον αφαλό και το μωρό νιώθει τη ζεστασιά και κατευθυνεται προς τα εκεί, και όταν ξαπλώνουμε βάζουμε μία κουδουνίστρα ανάμεσα από τα πόδια και το μωρό τείνει να πάει εκεί που ακούει τον ήχο!

:-D

Διαφημίσεις

κοριτσια πρωτα απο ολα χρονια πολλα σε ολες

εδω καθε τετοια μερα εχουμε λιτανεια(περιφορα του αγιου σπυριδωνα)βοηθεια σε ολες μας και στις οικογενειες μας

δεν καθισα να διαβασω νεα σας και γενικα ειμαι ολο στο τρεξιμο

μου λειπετε παρα πολυ αλλα δεν προλαβαινω ουτε τον αντρα μου δεν βλεπω

και γενικα πολυ πολυ κουραση

σας φιλω ολες

RPVCp3.png?gonw6PAb

κιτσυ μου χαθηκαμε..ο μικρουλης ησυχος ;καλα κανει να μην παιδευει τη μαμα,οσο για το αλλο σου εχω τη λυση.καλαθουνα κ στο μαγαζι διπλα σου.η μικρη ετσι τον εχει κ ειναι σε φουρνο κ μεγαλωνει μια χαρα..

ναι μωρέ χαθήκαμε.....ησυχος ειναι δεν μπορώ να πω...τρωει και κοιμαται ...ε...καμιά φορα καθυστερεί λιγο να κοιμηθεί, αλλά γενικά όλα καλά.

απλά , οι δουλειές δεν τελειώνουν....το πλυντήριο δουλεύει ασταμάτητα, μετα σίδερο κλπ κλπ

εσυ, πως είσαι ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Λοιπον κοριτσια εκανα το ψηφιακο clearblue και μου εβγαλε 1-2 οποτε ιεμαι γυρω στις 3βδομαδες,αυριο πρωι πρωι παω για βχοριακη μετα στον γιατρο ωστε να ξεκινησουμε θεραπεια για την θρομβ.και μετα στον χειρουργο ωστε να βεβαιαωθουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα με την τομη και γενικα ολα εκει μεσα...αχ δεν ξερω πως να αισθανθω εχω αναμεικτα συναισθηματα

annia mouuu συγχαρητηριααααα μη φοβασαι ολα καλα θα πανε,σημερα περιμενουμε να μπεις κ να μας πεις το νουμερο της χοριακης

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα σε οοοολα τα κοριτσακια

κιττυ αποτι βλεπω μια χαρα περνας...πλυντηρια σιδερο ..τελεια..χαχαχαχ...

εγω καλα ειμαι, την εβδομαδα που μας περασε χορτασα μωρα.

φαιη κοπελα μου ελπιζω να εισαι καλα κ η κουραση θα φυγει..θελουμε οσο μπορεις να μπαινεις πιο συχνα..εμενα μου ελειψε η βραδυνη κουβεντα μας..

αννετοοοο γιατι κανεις παραπονα βρε ποιος σε ξεχασε..εγω νομιζω κανενας,σε αγαπαμε ολοι κ σε σκευτομαστε ,η βαφτιση τι θεμα θα εχει..ζεβρακια;..χιχι..μπες να μας πεις τι διαλεξες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια καλημέρα σας!!!!

Εμείς εδώ σήμερα είμαστε όλοι μαζί γιατί τα μικρά δεν πήγαν σχολείο και έτσι δεν μπορώ να μείνω πολύ....Τώρα κοιμούνται ακόμα και για αυτό είμα λίγο άνετη....Έχουμε καινούργια εγκυμοσύνη από ό,τι είδα....Με το καλό Άννια και θετική σκέψη!!!!!

Εμένα ακόμα άφαντη η περίοδος και είναι 36η μέρα....Δεν φαντάζομαι το τεστ να έδειξε πάλι λάθος....Έκανα το ίδιο που μου είχε βγει τότε λάθος και το έκανα ακριβώς την ίδια μέρα του κύκλου.... Εχω πολύ άγχος και δεν έχω πλέον λεφτά για άλλο τεστ....Το μόνο που θέλω είναι να μου έρθει η περίοδος !!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ερι μου καλημερα,τι εγινε εκανες τεστ κ βγηκε αρνητικο κ δεν σου εχουν ερθει ακομα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λάθος ....δεν είναι 36η μέρα είναι 37η .....και ανησυχώ....Θα μπορούσα να κάνω χοριακή αλλά τώρα πια με τίποτα γιατί δεν έχω μία και γιατί δεν μπορώ να μείνω μόνη μου πλέον...πρέπει λοιπόν αναγκαστηκά να περιμένω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα Τζενούλα!!Ναι ρε γμτ....τίποτα.....:confused:

1ον θηλαζες;

2ον μετα τη γεννα ειχες σταθερο κυκλο;κ αν ναι ποσες μερες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...