Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

με λυπη μου σας λεω οτι βγαινω να κανω μασζ του πασα..τελικα εγω την τρωω την γλαροσουπα..τεσπα..θα τα πουμε αυριο..καληνυχτα..

τρεχα τρεχα μην τον χασεις απο πελατη:-):smile::-):smile:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φτου φτου μακαρι να σου συνεχησει ετσι!!!Κοιτα μονο να κοιμασε και εσυ μην καθεσαι ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι της

εχεις βαλει καμερα στο σπιτι μου?:roll::roll::roll:

οχι ρε κοιμαμαι αλλα την εχω στο νου μου ξυπναω την κοιταω αν ειναι καλα κ ξανακοιμαμαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι πιαστηκα κ γω στην καρεκλα με την μικρη κ να γραφω πολλα φιλια κ απο μενα καληνυχτααααααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα,τι κανετε???Εγω τρεχω ολη μερα με τα μικρα τα εχω φτυσει που χρονος ειμαι σε κατασταση αποσυνθεσης καθε βραδυ:-(Ο μικρος θελει να τον εχω συνεχεια αγκαλια και εχει φτασει τα 11,200αχ η μεσουλα μου.θα σας διαβασω αναλυτικα αυριο.....με καιει ενα ερωτημα ρε κοριτσια εδω και 2μερες εχω ενοχλησεςι στο στομαχι και δυνατους πονους στην κοιλια.....Ανακατωσουρες εχω συγκεκριμενα,και σημερα που μαγειρευα δοκιμασα λιγο κιμα αν θελει κι αλλο αλατι και μονο που δεν τα εβγαλα στον νεροχυτη,με τον τολη εχουμε κανει ελευθερα αλλα την επιμαχη στιγμη τραβιοτανε,αλλα θα μου πειτε ωραια μεθοδος αντισυλληψης αλλα τοσο ευκολα???και τωρα που πηγα τουαλετα εχω ροζ γραμμουλες σαν αιμα στο εσωρουχο στο χαρτι ομως οχι και περιοδο περιμενω 24του μηνος....θα σκασω φοβαμαι...1γιατι φοβαμαι η οτι θα αποβαλω η θα παλινδρομησει η θα ειναι καμια βιοχημικη παλι,επισης οι εξετασεις της θρομβοφιλιας ειναι σχεδον στα ορια,2δεν εχει περσει ο χρονος απο το χειρουργειο και 3δεν ξερω:-(:sad:....απλα φοβαμαι..

θα μπω το πρωι ξανα γιατι πρεπει να παω για νανι παμε εκλησσια αυριο,φιλια σε ολες...

:-D

σας διαβασα λιγο στα πεταχτα μινακι μου πολυ ωραια πολυ χαρηκα αντε να διπλασιαζετε καθε μερα και περισσοτερο η χοριακη.....αστερινα μια κοπελα που ειμαστε μαζι στον γεναρη ειχε και αυτη το ιδιο η μικρη της δεν ελεγε να γυρισει...στα μαθηματα αν.τοκετου της ειπε η μαια να κανει μια ασκηση να καθετε και να βαζει αναμεσα στα ποδια μια κουδουνιστρα να την κουναει ωστε ο θορυβος να γυρισει το μωρο η κατι τετοιο,αν θελεις παντως την ρωταω και σου λεω σιγουρα!

:-D

Διαφημίσεις

τι εγινε ρε κοριτσια? που ειστε σημεραα?

εγω το ξεφτυλισα,πολυ ξαπλα..νομιζω γυρησε γιατι το ακουω να κλωτσαει πιο ψηλα.

πρωτα το ακουγα μονο χαμηλα!

annia se ευχαριστω αν μπορεις ρωτα την φιλη σου.

οσο για το αλλα θεμα καλυτερα να κανεις πρωτα ενα τεστ ,και προσπαθησε να ηρεμησεις και μη προδικαζεις γιατι απιτι καταλαβα ολα μεσα στο μυαλο σου ειναι μπερδεμενα και φοβισμενα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

geni hanp adnihor anna minaki papaki kytth faih που ειστε ρε κοριτσια?

παρουσα..........για λιγο !

εδω τρεχουμε ........να κανουμε καμιά δουλειά. όλο λεω θα σιδερωσω δικα μας ρουχα και καταλήγω να σιδερωνω μονο του μπέμπη.

Ρε κοριτσια , αυτο το παιδι μονο οταν πειναει κλαιει.............μιλαμε πριν τον αλλαξαμε και μετα απο λιγο ηταν καταχ@@μενος και με κοιταζε με τα ματακια του χωρις να βγαλει κιχ.

πω...πω....σκεφτομαι πως θα τον αφηνω να πηγαινω στο μαγαζί ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

hello κοριτσια δεν μπηκα ολη μερα ειχα επισκεψεις απο το πρωι,η αδελφη μου εφερε παλι το στρουμφακι της κ τον ειχα ολη μερα αγκαλια..

εσεις τι κανετε;

αννια ηρεμησε μην προδικαζεις,μπορει να μην ειναι τπτ κ να αγχωνεσαι τσαμπα..σε 4 μερες αν συνεχισουν οι αναγουλες μπορεις να κανεις ενα τεστ να σου φυγει η εννοια.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παρουσα..........για λιγο !

εδω τρεχουμε ........να κανουμε καμιά δουλειά. όλο λεω θα σιδερωσω δικα μας ρουχα και καταλήγω να σιδερωνω μονο του μπέμπη.

Ρε κοριτσια , αυτο το παιδι μονο οταν πειναει κλαιει.............μιλαμε πριν τον αλλαξαμε και μετα απο λιγο ηταν καταχ@@μενος και με κοιταζε με τα ματακια του χωρις να βγαλει κιχ.

πω...πω....σκεφτομαι πως θα τον αφηνω να πηγαινω στο μαγαζί ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!

κιτσυ μου χαθηκαμε..ο μικρουλης ησυχος ;καλα κανει να μην παιδευει τη μαμα,οσο για το αλλο σου εχω τη λυση.καλαθουνα κ στο μαγαζι διπλα σου.η μικρη ετσι τον εχει κ ειναι σε φουρνο κ μεγαλωνει μια χαρα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...