Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Οι Ολλανδοί δεν μιλάνε αγγλικά.Είναι σωβινιστές μόνο την γλώσσα τους και καλά κάνουν...

Τέλος πάντων θα ηρεμήσω και θα προσπαθήσω την Δευτέρα με τους δικούς μας να βγάλω άκρη.Άλλη φορά δεν παραγγέλνω από αυτό το σαιτ εκτός και αν αλλάξουν τρόπο αποστολής.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθη..καθε μερα χωρις να στο ξαναπω θα με ρωτας αν εχω δουλεια..κ τα ποσοστα θα στα στελνω με κουριερ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα.Κίττυ μη φρικάρεις ας έρθει μια φορά αν θέλει δε χάλασε ο κόσμος αρκεί να μη το κάνει συνήθεια....

Αστερίνα τι σου είπε ο γιατρός καλέ;;;;Τζένηηηηηηηηηη

Αννετάκο δεν πειράζει ρε για χθες αφού στο είπα και στο τηλ.

Αννούλα βάστα γερά λίγο έμεινε..Δεν είσαι και κοντά ρε κοπελιά να σου έφερνα εγώ φαγητό κάθε μέρα....

Αχ μωρε Ξανθη δεν ειναι το ενα πιατο φαι συμβολικα το ειπα......ειναι η κινηση.....ασε μου εχει κανει πολλα οσο πλησιαζει ο καιρος να γεννησω γιατι φευγει η προσοχη απο πανω της.......Προχτες της αφησα το παιδι να παω στον γιατρο και οταν γυρησα ειχε παρει μπαστουνι και κραταγε γιατι την ποναγε η μεση λεει και οταν της ειπα γιατι δεν πας στον γιατρο μου λεει ε αφου κραταω το δικο σου το παιδι πως θα παω....και την αλλη μερα εκανε γενικη στο σπιτι του γιου της μεχρι και τα χαλια σηκωσε αλλα εκει δεν την πονεσε τιποτα

Διαφημίσεις

Τζενακι μου τι κανεις?Τι εγινε τελικα ρε με την Αστερινα?

καλημερουδια αννναααααααα....θα μπει μεσα η αστερινα κ θα σας πει....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλά ειναι το μωρο μου:P:p:p

πω ...πω....εχεις τρελαθεί στις δουλειές τελευταίες μερες.......

εσυ , να εισαι καλά και τα καταφερνεις τέλεια............!!!!!!!!!!

οταν ξεσπάσεις , καλυτερα να τρέξουν να κρυφτούν!!!!

Κι εμενα με πηρε η πεθερα χθες , θελει λεει να ερθει για να ξεκουρασει και την μανα μου....βεβαια εγω κανω τα περισσοτερα...αγχωνεται και η μανα μου..κι οσο σκεφτομαι οτι μετα το Πασχα πρεπει να παω στο μαγαζί:-(:sad:

και να ερθει και η πεθερα μες τα ποδια μου ? τι εγινε ? τωρα ειμαι η νυφη με τον εγγονό ?

Αχου τι χαρα τρελη............εδω ερχεται σαν επισκεπτης και μου την δινει να την εχω και μεσα στα ποδια μου????Κικιρικου.....

Αστην να ερθει φορτωσετα της ολα και να δεις για ποτε θα φυγει....

Διαφημίσεις

αννα με ποιον εχεις θεμα..δεν καταλαβα

Με την πεθερα με ποιον αλλο?????Αυτην λεω η απο πανω αφου μενει πανω απο μενα....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Τα ειπα σε εσας και ξεσπασα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...