Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ετσι ετσι μην μας περνουν και τον αερα

κι εμενα , ο δικος μου σφουγγαρίζει τωρα:rolleyes::rolleyes:

αλλά τα εκανε κ πριν , δεν μπορω να πω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχαχαχα.........γιατίιιιι ? δεν είναι χρήσιμα όργανα ? ή μήπως πάνε σετ , με την αντλία που λέγαμε χθες ?:P:p

μουχαχαχαχα αντε παλι με την μανικα!!!!!χαχαχαχαχα Ολα στρογγυλα ειναι παντως..............

Παπάκι , ηθελα να στο πω απο προχθές......

το καρότσι ειναι τέλειο ....το εχω κ στο δρόμο, αν μπορούσα αυτό θα έπαιρνα

κι η κουνια ωραία φαίνεται , πρωτότυπη

να σαι καλα κιττυ μου κι εμενα μου αρεσουν πολυ ανυπομωνω να μου τα φερουν τωρα αλλα θα αργησουν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα....Μινάκι γερά τον άλλο μήνα....Ευτυχώς δεν σε παίδεψε πολύ....Παπί πολύ ωραία τα έπιπλα δες αν μπορείς α τα παραγγείλεις απέξω θα σου έρθουν φθηνότερα....

Αστερίνα μια χαρά είδες εσύ τον γιο εγώ την κόρη μια χαρά τα είχαμε μοιράσει από την αρχή....

Στέγια πολλές ευχές για μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην κουμπάρα σου...Με το καλό το μωρό της...

Είμαι κομμάτια σήμερα όλο το πρωί είμαστε κούνιες με τον γιο και με πέθανε δεν βλέπω την ώρα να πάμε για ύπνο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλα ειναι μωρε και αφου ειναι γερμανικα ειναι και ποιοτικα.ακριβα ειναι λιγο αλλα αυτα δεν τα εχω παραγγειλει ακομα ψαχνω μηπως τα βρω φθηνοτερα γιατι μου ειπαν πως εχουν και τα 2 κομματια 1200 ευρω περιπου ελπιζω να τα βρω λιγο πιο κατω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ωχ,μονη μου γελαω δεν παω καλα λεμε!

Τι αλλα νεα?

Μινα δεν ξερω αν θα μπω αργοτερα!Αμα ξεραθει στον υπνο ο δικος μου μπορει να μπω αν οχι (εχουμε και τον Κουτρουλη βλεπεις) τα λεμε αμα μου την ξαναβαρεσει!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ωχ,μονη μου γελαω δεν παω καλα λεμε!

Τι αλλα νεα?

Μινα δεν ξερω αν θα μπω αργοτερα!Αμα ξεραθει στον υπνο ο δικος μου μπορει να μπω αν οχι (εχουμε και τον Κουτρουλη βλεπεις) τα λεμε αμα μου την ξαναβαρεσει!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα....Μινάκι γερά τον άλλο μήνα....Ευτυχώς δεν σε παίδεψε πολύ....Παπί πολύ ωραία τα έπιπλα δες αν μπορείς α τα παραγγείλεις απέξω θα σου έρθουν φθηνότερα....

Αστερίνα μια χαρά είδες εσύ τον γιο εγώ την κόρη μια χαρά τα είχαμε μοιράσει από την αρχή....

Στέγια πολλές ευχές για μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην κουμπάρα σου...Με το καλό το μωρό της...

Είμαι κομμάτια σήμερα όλο το πρωί είμαστε κούνιες με τον γιο και με πέθανε δεν βλέπω την ώρα να πάμε για ύπνο....

σε τρελανε ο γιος ε;;;;

αντε υπνο τωρα!ξεκουραση.

ναι ψαχνω ξανθη μου δεν παραγγελνω γιατι και τα υπολοιπα καροτσι και κουνια τα ειχα βρει πολυ πιο ακριβα αλλα τελικα μια χαρα τα βρηκα 350 ευρω φθηνοτερα στο συνολο.

566b716e1f.png?html%22

Παπακι μου μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικο αλλες μερες να ειναι ζωηρος και αλλες να ξεκουραζεται αφου το νιωθεις εστω και λιγο ειναι πολυ καλα...!!!!!

ναι δεν αγχωνομαι ....πολυ μονο λιγο!

566b716e1f.png?html%22

Παπακι ΙΚΕΑ πηγες?Και καλα και ποιοτικα και φθηνα και εγγυημενα στο λεω εγω που εχω παρει για τα δωματια και τραβανε τον αλιμονο τα μαυρα ολο το καλοκαιρι!

Γεωργία μια χαρά είμαστε....Διάβασα τα νέα σου κοπέλα μου το καλύτερο για σένα....

Παπί δες αν μπορείς να τα πάρεις από ιντερνετ... Αννούλα άσε ξενυχτήσαμε σήμερα αλλά μόλις γυρίσαμε από έναν φίλο του που έπαιζε και θα πάμε τώρα να ξεραθούμε και οι δύο...Ο μπαμπάς μας έχει βάρδια αύριο το πρωί θα έρθει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...