Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εδωσα φαρμακακι το οποιο το μισο το εφτυσε στα σεντονια...και τωρα?να του δωσω συμπληρωμα?μαλλον οχι...ουφ

παντως ρεκοριτσια τον πηρα αγκαλιτσα και του εβαλα το μπιμπερο στο στομα και μουτσ μουτσ ειπιε 70 γρ, δεν τον πιεσα παραπανω γιατι δεν ηθελα να ξυπνησει, μου ηρθε παντως να τον ρουφηξω

κιττυ δεν πηρες τηλ ολα καλα με το κοψιμο?(των ραμματων ντε!χιχιχι)το αστερι τι κανει?τρωει ξερω χχαχαχα τρωγε πασα μουνα μεγαλωσεις!!!να μου τον φιλησεις!

ευζενη τι να πω κοπελα μου, να μηνα αγχωνεσαι?να μη το σκεφτεσαι?αφου τα εχω περασει κι εγω και ξερω...το μονο που θα σου πω σε σενα και σε ολα τα κοριτσια που λαχταρουν το θαυμα Αυτη Η Ανασταση να σας φερει οση ευτυχια αντεχετε!!!αν αντεχετε διπλη, διπλη!!!;);)

αδερφι αχ μωρε πονας αγαπη μου, τα ντεπον δεν κανουν τιποτα?οι ωρες που σε πιανει ειναι στανταρ?αν ναι παιρνε ντεπον λιγο πριν ωστε να προλαβειςτον πονο

μπουκιτσα ολα καλα κι ετσι ευχομαι να συνεχισει ημικρη, ουτε πριξιματακι ουτε πυρετουλη ουτε τιποτα

αχ κι εμεις τη δευτερα εχουμε το 6πλο...αραγε θα ειναι κυριος η θα μας ακουσει ολη η περιοχη?

ερακι αν θυμαμαι καλα με το τελος του θηλασμου μετα απο 1,5 μηνα αδιαθετησα..τωρα να δουμε η επομενη φορα..σου ευχομαι οτι επιθυμεις να συμβει!να ερθει η ατιμη και να μη παει σε ενα απτα κοριτσια μας...να μη παει σε κανενα δλδ :tongue:

καλο ξημερωμα σας ευχομαι και οσες δεν ανεφερα δεν σας ηξεχασα αλλα το ματι κανει γυρω γυρω ολοι χαχαχα

θα τα πουμε αυριο..τι ωρα?δεν ξερω οταν επιστρεψω, ελπιζω πριν δυσει ο ηλιος :confused:

γεια σας κοριτσια

ναι μωρε , δεν σε πηρα , δεν προλαβα....ολα καλα τους κομπους μου εκοψε

τωρα ειμαι με τον μπεμπη αγκαλια και του εχω βαλει να ακουει παιδικα τραγουδακια

τρωει ??? αυτος δεν θα λεει ....ποιο ειναι το πιατο μου , αλλλ ποια ειναι η κατσαρολα μου ?:shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Σήμερα ξύπνησα πουρνό πουρνό να μαγειρέψω να καθαρίσω και να πάρω τον γιο να πάμε στην Ανετ αλλά είδα αυτό για την γιαγιά.Σου έστειλα μήνυμα αν μπορείς πες μου να έρθουμε αλλιώς το κανονίζουμε.....

οι υπόλοιπες καλά;Η Φαίη που χάθηκε;;;έχει καμιά νέα της;

Χθες έκανα όλο το σπίτι μέσα μόνο όχι πορτοπαράθυρα και μπαλκόνια και μιλάμε γονάτισα.Δεν έχω κουραστεί ποτέ άλλοτε τόσο πολύ.Αφού μετά ούτε το χέρι δεν μπορούσα να σηκώσω...Τέλος θα πλέω στη μάμι μου να έρχεται να κάνει δουλειές.Τους επόμενους 3 μήνες λέω να είμαι φέταααα....

αχ βρε ξανθουλι μου, πολυ ασχημα αισθανομαι που δεν τα καταφεραμε να τα πουμε, σηκωθηκες και απτο χαραμα..τελος παντων η γιαγια δικιο ειχε η καημενη, η γιατρος διεγνωσε κολπιτιδα και μεγαλη ξηροτητα...εμ λογικο αφου εχει να τιμ τι ριριμ καμια 20ετια και βαλε χαχαχα..της εγραψε υποθετα...αντε θα δει χαρα χαχαχα πωπω τι γραφω η γυναικα για 87 ανθρωπο :mrgreen:

για τους δικους μου πονους ειπε πως ειναι πολυ φυσιολογικοι και να μη σηκωνω βαρη...μονο τον μικρο να βαλεις αρκει...αλλα ειναι και οι λεκανες με τα φρεσκοπλυμενα (ο συζυγος με δισκοπαθεια σε 2 σημεια) οποτε?

πριν κανα μισαωρο γυρισαμε και απτον παθολογο την βρηκε μια χαρα και γιαγια ως εδω παρακαλω...δεν αντεχω να τρεχω, εχω και βαφτηση σε εναμιση μηνα λεμεεεεεεεε.

Καλημέρα κορίτσια!Συγγνώμη που εξαφανίστηκα χθες αλλά μπήκε ξαφνικά η μαμά μου...

Λοιπόν έχω νέα......

Καταρχήν παπάκι και Αννα σας έστειλα 3 δίαιτες σε πμ....Αν έχετε απορίες στείλτε μου πμ....

Έκανα και τεστ!!!!15 ευρώ το ψηφιακό clear blue....Αρνητικό!!!!!!!Ουφ μου έφυγε ένα τεράστιο άγχος!!!!!!Τώρα φέυγω για κομμωτηριο και μάλλον θα ξαναμπώ μετά το Πάσχα πια.....Φέυγει όμως και η κοπέλα για Φιλιππίνες για 2 μήνες και έτσι ίσως να κάνω και δίμηνο να ξαναμπώ......Αν λοιπόν δεν ξαναέχετε νέα μου έως τα μέσα Ιουνίου....μην ανησυχήσετε......και μην νομίσετε ότι σας έχω ξεχάσει.....Καλή λεφτεριά στις εγκυούλες και καλά να περάσετε όλες!!!!!Άννέτ όποτε θέλεις έχεις το τηλέφωνο, μπορείς να με πάρεις!!!!Θα σε πάρω και εγώ!!!!!Κίσα και Μανού επίσης!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!!Τζένη η Ανδριανή έχει και αυτή το τηλέφωνό μου....οπότε ό,τι θέλετε ....με παίρνετε.....Παππάκι εσύ μπορείς να το πάρεις από την Αννέτ....Άννα σου το στέλνω σε πμ!!!!Φιλάκια και μάλλον θα τα ξαναπούμε από εδώ τον Ιούνιο!!!!!

ερακι ανασανες ετσι?μπραβο κοριτσι, θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε

φιλια στα παιδια και να προσεχεις!

καλημερα τι κανετε εγω εδω παιδευομαι το απογευμα παω και για 2η χοριακη για να δουμε ποτε θα παω γιατρο

καλα αποτελεσματααααααααααααααααααααααα γαλανοματα κοπελια!

γυρναει η μπεμπα μου και της λεει σκασε! τα επεξα! αμαν λεω τι παιδι γεννησα..

και γυρμαει με κοιταει και μου λεει κ συ τι κοιτας?

ΜΑΜΑ μου φωναξα! χαχαχαχα

βρε αστερινα εσυ δεν γεννησες μωρο στον υπνο σου...το μωρο της ροζ μαρη γεννησες χαχαχαχα

σημερα ειναι ν α παω στον γιατρο

καλη επιτυχια να μπεις να μας πεις νεα

Καλα ειμαι Μινακι μου...Η Εβελινα πανευτυχης που κλεινουν τα σχολεια...πηρε και το καλαθακι της μαζι να πει τα καλαντα μετα το σχολειο.....

Η μικρη παλι εχει χασει τον δρομο μου φαινεται...αντι να παει προς τα κατω σημερα εχει ανεβει ακομα πιο ψηλα....

συμπεθερααααα λενε καλαντα και Το Πασχα?:shock:

η νυφιτσα μου θελει να ακουει την καρδουλα της μανουλας της!!!:tongue:

και να τη παιδεψει λιγο ακομα γιατι μολις γεννηθει θα ειναι το πιο ησυχο μωρακι!;););)

γεια σας κοριτσια

ναι μωρε , δεν σε πηρα , δεν προλαβα....ολα καλα τους κομπους μου εκοψε

τωρα ειμαι με τον μπεμπη αγκαλια και του εχω βαλει να ακουει παιδικα τραγουδακια

τρωει ??? αυτος δεν θα λεει ....ποιο ειναι το πιατο μου , αλλλ ποια ειναι η κατσαρολα μου ?:shock::shock:

αχ ο φαγανουληηηηηηηηης!!!να του φιλησεις τα μπουτακια!!!

αντε μια ωρα εμεινε μεχρι την αντιβιωση, μετα ντυσιμο και στους νονους βολτα για ακνα καφεδακι

πολλα φιλια, κλαιει

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μινακι μου συγχαρητηρια μια χαρα αυξηθηκε η χοριακη!!!! Αντε κουκλα μου να πανε ετσι καλα ολα μεχρι το τελος!!!

Αννετακι εδω το εχουν εθιμο ουτε εγω το ηξερα αλλα εχουν εθιμο τα κοριτσια να βγαινουν πριν το σαββατο του Λαζαρου και λενε καλαντα για τον Λαζαρο και μαζευουν αυγα,λουλουδια και λεφτα......

Κιττυ μου τι κανει ο φαγανουλης?Αχ μωρε αντρας με τα ολα του απο τωρα!!!!!!

Εγω κοριτσια τα εχω παιξει....καθε μερα πλυντηριο και σιδερο αχ μου εχουν μεινει αλλα τρια να τα τελειωσω και μετα να φτοιαξω και την βαλιτσα της Εβελινας.....Του αντρα μου του εβγαλα και κατι καλοκαιρινα μην τυχον και κανει ζεστες μεχρι να γυρησω τα σιδερωσα και αυτα....αχ και τι δεν θα εδινα να μου ελεγε καποιος κανε τις δουλειες σου αλλα θα σου κανω ενα πιατο φαγητο......ολα απο πανω μου περνανε και κανενας δεν λεει να με βοηθησει....Δεν πειραζει αντεχω ομως αλλα οταν ξεσπασω τοτε θα ειναι αργα.....

κοριτσακια μου καλησπερα ειναι τελεια η χοριακη μου

443,47:D0002020B.gif

Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!!! Συγχαρητήρια !!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Μινακι μου συγχαρητηρια μια χαρα αυξηθηκε η χοριακη!!!! Αντε κουκλα μου να πανε ετσι καλα ολα μεχρι το τελος!!!

Αννετακι εδω το εχουν εθιμο ουτε εγω το ηξερα αλλα εχουν εθιμο τα κοριτσια να βγαινουν πριν το σαββατο του Λαζαρου και λενε καλαντα για τον Λαζαρο και μαζευουν αυγα,λουλουδια και λεφτα......

Κιττυ μου τι κανει ο φαγανουλης?Αχ μωρε αντρας με τα ολα του απο τωρα!!!!!!

Εγω κοριτσια τα εχω παιξει....καθε μερα πλυντηριο και σιδερο αχ μου εχουν μεινει αλλα τρια να τα τελειωσω και μετα να φτοιαξω και την βαλιτσα της Εβελινας.....Του αντρα μου του εβγαλα και κατι καλοκαιρινα μην τυχον και κανει ζεστες μεχρι να γυρησω τα σιδερωσα και αυτα....αχ και τι δεν θα εδινα να μου ελεγε καποιος κανε τις δουλειες σου αλλα θα σου κανω ενα πιατο φαγητο......ολα απο πανω μου περνανε και κανενας δεν λεει να με βοηθησει....Δεν πειραζει αντεχω ομως αλλα οταν ξεσπασω τοτε θα ειναι αργα.....

Καλά ειναι το μωρο μου:P:p:p

πω ...πω....εχεις τρελαθεί στις δουλειές τελευταίες μερες.......

εσυ , να εισαι καλά και τα καταφερνεις τέλεια............!!!!!!!!!!

οταν ξεσπάσεις , καλυτερα να τρέξουν να κρυφτούν!!!!

Κι εμενα με πηρε η πεθερα χθες , θελει λεει να ερθει για να ξεκουρασει και την μανα μου....βεβαια εγω κανω τα περισσοτερα...αγχωνεται και η μανα μου..κι οσο σκεφτομαι οτι μετα το Πασχα πρεπει να παω στο μαγαζί:-(:sad:

και να ερθει και η πεθερα μες τα ποδια μου ? τι εγινε ? τωρα ειμαι η νυφη με τον εγγονό ?

Καλημέρα.Κίττυ μη φρικάρεις ας έρθει μια φορά αν θέλει δε χάλασε ο κόσμος αρκεί να μη το κάνει συνήθεια....

Αστερίνα τι σου είπε ο γιατρός καλέ;;;;Τζένηηηηηηηηηη

Αννετάκο δεν πειράζει ρε για χθες αφού στο είπα και στο τηλ.

Αννούλα βάστα γερά λίγο έμεινε..Δεν είσαι και κοντά ρε κοπελιά να σου έφερνα εγώ φαγητό κάθε μέρα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ εγώ...

Παρήγγειλα κάτι παπούτσια του μικρού και μου τα έστειλαν με το ολλανδικό ταχυδρομείο.Προσπαθώ να δω αν τα στέλνουν εντέλει με το ελληνικό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..Και όχι τίποτα άλλο μου λέει συνέχεια και ο μικρός που είναι τα παπούτσια του.

μινακι μπραβωωωωωω μια χαρα η χοριακη τελεια τωρα ηρθε η ωρα να χαλαρωσεις κ να το απολαυσεις..

αννετουκο σε εχω χασει καλε αλλα τις τελευταιες μερες δεν ημαν κ καλα...πες μου σε παρακαλω ..η γιαγια ετων 87 το μονο προβλημα υγειας που εχει ειναι η κολπιτιδα..γιατι αν ειναι μονο αυτο ..θα πηδηχτω απο το παραθυρο..κ ναι μην νιωθεις ενοχες που το λες..θα δει χαρα..χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

βαπτιση σε 1,5 μηνα;εχετε ετοιμαστει ;κ το ονομα αυτου;δεν μου το εχεις πει..

οσο για την αστερινα δεν ειναι κ τοσο καλα τα νεα ,θα μπει να σας πει αυτη...

οσο για μενα καθε μερα εχω μπειμπι σπιτινκ...εχτες ειχα ολη μερα τη μικρη του αδελφου μου...μαλλον με πηραν χαμπαρι..καθε μερα κ απο ενα παιδι..ααα ειδα κ του αδελφου μου τον εφερε εχτες στη μανα μου..τι μπουλουκος ειναι αυτος..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγώ εγώ...

οου ξανθη..τι κανεις;κ πανω που σε σκευτομουν.... δε με ρωτας αν εχω δουλεια σημερα;:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγώ εγώ...

Παρήγγειλα κάτι παπούτσια του μικρού και μου τα έστειλαν με το ολλανδικό ταχυδρομείο.Προσπαθώ να δω αν τα στέλνουν εντέλει με το ελληνικό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..Και όχι τίποτα άλλο μου λέει συνέχεια και ο μικρός που είναι τα παπούτσια του.

το υποδημα ειναι απο τας ολλανδιας;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Όχι είναι κροκς αν τα ξέρεις τα οποία τον βολεύουν τρελά και έχουν μισή τιμή απέξω απλά τα στείλανε με το Ολλανδικό ταχυδρομείο και αυτοί δεν μιλάν και αγγλικά πανάθεμα τους να συνεννοηθούμε.Είδα τώρα όμως ότι δεν τράβηξαν χρήματα ακόμα.Φοβάμαι μπας και μου τα βουτήξουν εδώ οι δικοί μας οι ελτατζήδες όχι τίποτα άλλο.

Όχι είναι κροκς αν τα ξέρεις τα οποία τον βολεύουν τρελά και έχουν μισή τιμή απέξω απλά τα στείλανε με το Ολλανδικό ταχυδρομείο και αυτοί δεν μιλάν και αγγλικά πανάθεμα τους να συνεννοηθούμε.Είδα τώρα όμως ότι δεν τράβηξαν χρήματα ακόμα.Φοβάμαι μπας και μου τα βουτήξουν εδώ οι δικοί μας οι ελτατζήδες όχι τίποτα άλλο.

γιατι να τα βουτηξουν παιδι μου;καλα ταχυδρομιο κ δεν μιλανε αγγλικα;με τι βισμα μπηκαν ηθελα να ξερα...

δεν ξερω αν αλλου εισαι γουρλου..παντως σε μενα:D:D:D 3 πελατες μπηκαν απο την ωρα που με ρωτησες...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...