Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Μινα μου καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

Τζενακι την χορτασες εχτες την ανηψια!!!!Τι καλα κανεις και προβες!!!!Εγω πιστευω αυτο που ειπε η Ξανθη η Ανδριανη ειναι αγχωμενη και δεν χαλαρωνει για να ειναι και το μωρο χαλαρο....αχ βρε Ανδριανη ειπαμε μετα την γεννα να ηρεμησεις......

Αννια καλο κουραγιο με τα θηριακια!!!

Συμπεθερααααα σας ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου αν χρειαστω κατι θα σας παρω τηλ σιγουρα για πριν δεν χρειαζεται εχω βολευτει για μετα ισως χρειαστω αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο

Καλα ειμαι Μινακι μου...Η Εβελινα πανευτυχης που κλεινουν τα σχολεια...πηρε και το καλαθακι της μαζι να πει τα καλαντα μετα το σχολειο.....

Η μικρη παλι εχει χασει τον δρομο μου φαινεται...αντι να παει προς τα κατω σημερα εχει ανεβει ακομα πιο ψηλα....

Καλα ειμαι Μινακι μου...Η Εβελινα πανευτυχης που κλεινουν τα σχολεια...πηρε και το καλαθακι της μαζι να πει τα καλαντα μετα το σχολειο.....

Η μικρη παλι εχει χασει τον δρομο μου φαινεται...αντι να παει προς τα κατω σημερα εχει ανεβει ακομα πιο ψηλα....

αχ τι ωραια!!!! κι εγω πρεπει να παω να παρω ενα καλαθακι για την μικρη μου θα παμε egg hunting την Κυριακη αστην μικρη καλα καθεται εχει μιαμιση βδομαδα ακομα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μινάκι καλύτερα είμαι σήμερα αλλά έχω μια από τις περίεργες μέρες μου που δεν με ικανοποιεί τίποτα....

Καλά αποτελέσματα κοπέλα μου απόψε...

Άννα εγώ αίμα δεν μπορώ να σου δώσω αλλά πες όλο και κάποιον θα βρω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γνώμη μου είναι να πας όταν θα είσαι 7 εβδομάδες με το τικεράκι για να ακούσεις και καρδιά να ξεμπερδεύεις.

Είμαι πολύ παράξενη λέτε ε;;;

πλακα σου κανω ρε!!!! μου ειπε η γιατρος να κανω για να μου πει ποτε να παω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ξανθη και εγω ετσι ειμαι μου την εχει δωσει να μου κανουν αλλοι τις δουλειες........γκρρρρρ Οσο για το αιμα πρεπει μεχρι στιγμης να εχουν μαζευτει καμια 10αρια μπουκαλες αν τις χρειαστω μετα θα σας χαιρετησω κιολας.....χαχαχαχαχαχαχα

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...