Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Δεν είμαι στο μυαλό σου αλλά είμαι σίγουρη ότι το έχεις έτσι από ένστικτό μου βγαίνει ότι μπορείς πολύ καλά να μεγαλώνεις μωρά...Επίσης τα μωρά αντιλαμβάνονται πολύ καλά τι γίνεται αν είσαι άνετος και χαλαρός είναι και αυτά αλλιώς αν είσαι τσίτα είναι τσίτα και αυτά....Και μάλλον η Ανδριανή είναι παραπάνω από τσίτα...

ναι..ειναι λιιιιιγο τσιτα..χαχαχαχα..

ρε συ μου την πεσανε κατι γυφτισες πριν απο λιγο ,εγινε χαμος..γιαυτο αργησα να γραψω,πηγαν να με κλεψουνε κ τις ειδα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα μάτια σου δεκατέσσερα.Και ειδικά όταν είναι απόγευμα προς βράδυ....Φύγανε τώρα τουλάχιστον;

ναι..ασε με ρε ξανθη..τα ειδα ολα κ εχω τη μικρη του αδελφου μου εδω στο μαγαζι κ φοβομουνα μην μου την πεσουνε ..το απογευμα ειναι η μανα μου εδω κ 2 φορες που μας κλεψανε λευτα ηταν η μανα μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καήμερα! λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα κοριτσακι οχι και τοσο ομορφο αλλα λεω παιδι ειναι θα μου αρεσει οπως και να ειναι,το επερνα αγκαλια και ελεγα αυτο ειναι δικο μου,τελεια αισθηση και πολυ ζωντανο! το ταισα τα ρουχα του στην βαλιτσα,ολα σας λεω!! και ερχεται η ανδριανη και μου αρχιζει δεν το κρατασ σωστα δεν ειναι ετσι το μπιπμερο εχεις μεγαλη τρυπα σηκωσετο ορθιο να ρευτη..χαχαχαχ και γυρναει η μπεμπα μου και της λεει σκασε! τα επεξα! αμαν λεω τι παιδι γεννησα..

και γυρμαει με κοιταει και μου λεει κ συ τι κοιτας?

ΜΑΜΑ μου φωναξα! χαχαχαχα

αχ! τι να πω!

εσεις τι κανετε?

ευγενια σε λιγο θα ερθουμε πατρα,τι σε λιγο,στις 11.30 θα φυγουμε απο εδω.

σημερα ειναι ν α παω στον γιατρο

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα μινακι,οσο κ να προσεχω αυτη η φαρα κανει σεμιναρια απο τη γεννηση..οπτε..δεν ειμαι κ σιγουρη οτι δεν με κλεψανε..τις προαλλες μπηκαν κ μπροστα στα ματια μου μου πηραν μαλακτικο ρουχων,το καταλαβα αργοτερα που ειδα σταγονες μαλακτικου στο πατωμα κ οδηγουσαν στην εξοδο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καήμερα! λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα κοριτσακι οχι και τοσο ομορφο αλλα λεω παιδι ειναι θα μου αρεσει οπως και να ειναι,το επερνα αγκαλια και ελεγα αυτο ειναι δικο μου,τελεια αισθηση και πολυ ζωντανο! το ταισα τα ρουχα του στην βαλιτσα,ολα σας λεω!! και ερχεται η ανδριανη και μου αρχιζει δεν το κρατασ σωστα δεν ειναι ετσι το μπιπμερο εχεις μεγαλη τρυπα σηκωσετο ορθιο να ρευτη..χαχαχαχ και γυρναει η μπεμπα μου και της λεει σκασε! τα επεξα! αμαν λεω τι παιδι γεννησα..

και γυρμαει με κοιταει και μου λεει κ συ τι κοιτας?

ΜΑΜΑ μου φωναξα! χαχαχαχα

αχ! τι να πω!

εσεις τι κανετε?

ευγενια σε λιγο θα ερθουμε πατρα,τι σε λιγο,στις 11.30 θα φυγουμε απο εδω.

σημερα ειναι ν α παω στον γιατρο

τι ονειρο ηταν αυτο καλε:confused:

τι ωρα εχετε γιατρο..θα περασετε απο εδω;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι ρε θα περασουμε γιαυτο στο λεω..

ασε ρε δεν αντεχω αλλο με τα ονειρα,απο τοτε που παντρευτηκα βλεπω συνεχεια δεν ειναι κατασταση αυτη δεν κοιμαμαι γιατι θα με ξυπνηση καποιο ονειρο. ειναι αγχωτικα.

μινακι το απογευμα ειπε? και ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα ?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

θα του πω να μου τα κανει το απογευμα πρεπει να την παρω να της τα πω οποτε πιστευω μεχρι τις 8 να τα εχω

να σου πανε οαλ καλα! να παρεις μια χοριακη μεγααααλη!

η μικρουλα σου τι κανει?

HouVp2.png

oVGVp2.png

θα του πω να μου τα κανει το απογευμα πρεπει να την παρω να της τα πω οποτε πιστευω μεχρι τις 8 να τα εχω

με το καλο μινακι..σορρυ που αργω να απαντησω εχω τη μικρη του αδελφου μου κ παιζουμε φιδακι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...