Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι σε αφηνω και εγω......δεν ειμαι πολυ καλα θελω να κλαψω χωρις λογο........Αχ πλησιαζει ο καιρος μου......Ειναι αληθεια?Θα την παρω σιγουρα αγκαλια?Ουφ ενα σωρο σκεψεις......

καλσπεραααααααααααα

συμπεθεραααααααααα εγω μωρο μου θα στιψω τις φλεβες μου για παρτυ σας, μην αγχωνεσαι...και ο καλος μου ειπε αν χρειαστει...αχρειαστο ναναι!και πριν μπεις μπορω να παω να δωσω να υπαρχει, παρε τηλ οποτε μπορεις να μου πεις..οχι αυριο γιατι εχουμε τρεξιμο...η γιαγια μου αρχισε παλι τα κολπα της...εχει προβληματα απο κατω λεει...κατα φαντασιαν ασθενης...πφφφφ και θελει να την δει ΜΟΝΟ η γιατρος μου...ερε γωγουλα θα τι εχεις να δεις χαχαχαχα και μετα θα δω πιο νοσ εφημερευειγια γενικες μη μας ξεκινησει αλλα και δεν ειμαστε σε θεση για σουρτα φερτα...θα εχουμε και τρεχαματα με την βαφτηση πρωτα Ο Θεος!

τη καλησπερα μου σε ολες!!!ε,εις ειμαστε καλυτερα...λιγο βουλωμα εχει ο μικρος και απο μυξες...μυξουλες ευτυχως...μακαρι να ψωφησει τομικροβιο και να μη ξαναπατησει να αρχισει να αναπνεει ο μονακριβοςμου καλα!

εχω εχω σημερα κατι πονους στα εσω......... ουτε και ξερω τι ακριβως με ποναει...παω να κατσω ποναω...παω να σηκωθω ποναω πιο πολυ...περνω αγκαλια το ζεβριδι μου, βελαζω...λετενα εχω τιποτα ιστοριες?καμια προπτωση?κλαψ κλαψ

ξανθουλιιιιιιιιιι πως εισαι μαναρι σε εχω εννοια...ηθελα να σε παρω σημερα αλλαδεν εκατσε...ο καλος μου δεν βοηθησε σημερα καθολου με τον μικρο, ολη μερα στον υπολογιστη...μα οληηηηηηηη..γκρρρρρρρρρρ

την αγαπη μου σε ολες το ειπα?

παω να δωσω λιγο γαλατακι σε ενα κοιμησμενο νινακι γιατι στις 2 εχει αντιβιωση και θα εχει συμπληρωσει 4 ωρες νηστικος...μινα ανωτερα βια δεν θα τον ξυπνησω, ουτε πανα δεν θα του αλλαξω...ελπιζω να μη μου συγκαει

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

εδωσα φαρμακακι το οποιο το μισο το εφτυσε στα σεντονια...και τωρα?να του δωσω συμπληρωμα?μαλλον οχι...ουφ

παντως ρεκοριτσια τον πηρα αγκαλιτσα και του εβαλα το μπιμπερο στο στομα και μουτσ μουτσ ειπιε 70 γρ, δεν τον πιεσα παραπανω γιατι δεν ηθελα να ξυπνησει, μου ηρθε παντως να τον ρουφηξω

κιττυ δεν πηρες τηλ ολα καλα με το κοψιμο?(των ραμματων ντε!χιχιχι)το αστερι τι κανει?τρωει ξερω χχαχαχα τρωγε πασα μουνα μεγαλωσεις!!!να μου τον φιλησεις!

ευζενη τι να πω κοπελα μου, να μηνα αγχωνεσαι?να μη το σκεφτεσαι?αφου τα εχω περασει κι εγω και ξερω...το μονο που θα σου πω σε σενα και σε ολα τα κοριτσια που λαχταρουν το θαυμα Αυτη Η Ανασταση να σας φερει οση ευτυχια αντεχετε!!!αν αντεχετε διπλη, διπλη!!!;);)

αδερφι αχ μωρε πονας αγαπη μου, τα ντεπον δεν κανουν τιποτα?οι ωρες που σε πιανει ειναι στανταρ?αν ναι παιρνε ντεπον λιγο πριν ωστε να προλαβειςτον πονο

μπουκιτσα ολα καλα κι ετσι ευχομαι να συνεχισει ημικρη, ουτε πριξιματακι ουτε πυρετουλη ουτε τιποτα

αχ κι εμεις τη δευτερα εχουμε το 6πλο...αραγε θα ειναι κυριος η θα μας ακουσει ολη η περιοχη?

ερακι αν θυμαμαι καλα με το τελος του θηλασμου μετα απο 1,5 μηνα αδιαθετησα..τωρα να δουμε η επομενη φορα..σου ευχομαι οτι επιθυμεις να συμβει!να ερθει η ατιμη και να μη παει σε ενα απτα κοριτσια μας...να μη παει σε κανενα δλδ :tongue:

καλο ξημερωμα σας ευχομαι και οσες δεν ανεφερα δεν σας ηξεχασα αλλα το ματι κανει γυρω γυρω ολοι χαχαχα

θα τα πουμε αυριο..τι ωρα?δεν ξερω οταν επιστρεψω, ελπιζω πριν δυσει ο ηλιος :confused:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα κορίτσια....

Σήμερα ξύπνησα πουρνό πουρνό να μαγειρέψω να καθαρίσω και να πάρω τον γιο να πάμε στην Ανετ αλλά είδα αυτό για την γιαγιά.Σου έστειλα μήνυμα αν μπορείς πες μου να έρθουμε αλλιώς το κανονίζουμε.....

οι υπόλοιπες καλά;Η Φαίη που χάθηκε;;;έχει καμιά νέα της;

Χθες έκανα όλο το σπίτι μέσα μόνο όχι πορτοπαράθυρα και μπαλκόνια και μιλάμε γονάτισα.Δεν έχω κουραστεί ποτέ άλλοτε τόσο πολύ.Αφού μετά ούτε το χέρι δεν μπορούσα να σηκώσω...Τέλος θα πλέω στη μάμι μου να έρχεται να κάνει δουλειές.Τους επόμενους 3 μήνες λέω να είμαι φέταααα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα..

εγω δεν σας ξεχασα εχτες αλλα ειχα μπειμπι σπιτινκ..μου εφερε η αντριανη τη μικρη ,6 ωρες την ειχα απο τις 6 μεχρι τις 12..κ εκτος απο το ταισμα που κανει νερα ηταν ολα τα λευτα...η αντριανη στο διαστημα που επειπε πρεπει να πηρε 4 τηλεφωνα εμενα..να δει αν ειναι καλα η μικρη..εβαλε τον αντρα της να με παρει..κ καλα δεν ηξερε οτι η αντριανη δεν εχει γυρισει ακομα σπιτι..κ 2 τηλ με πηρε η μανα μου..με περνει μου λεει τηλ..να κλεισω νωριτερα το μαγ να ερθω πανω γιατι φοβαται...ντοινκ...

σημερα εχω εναν πονοκεφαλο..αλλο πραγμα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορίτσια....

Σήμερα ξύπνησα πουρνό πουρνό να μαγειρέψω να καθαρίσω και να πάρω τον γιο να πάμε στην Ανετ αλλά είδα αυτό για την γιαγιά.Σου έστειλα μήνυμα αν μπορείς πες μου να έρθουμε αλλιώς το κανονίζουμε.....

οι υπόλοιπες καλά;Η Φαίη που χάθηκε;;;έχει καμιά νέα της;

Χθες έκανα όλο το σπίτι μέσα μόνο όχι πορτοπαράθυρα και μπαλκόνια και μιλάμε γονάτισα.Δεν έχω κουραστεί ποτέ άλλοτε τόσο πολύ.Αφού μετά ούτε το χέρι δεν μπορούσα να σηκώσω...Τέλος θα πλέω στη μάμι μου να έρχεται να κάνει δουλειές.Τους επόμενους 3 μήνες λέω να είμαι φέταααα....

βρε συ δεν εχεις κανεναν να σου κανει τις δουλειες;εσυ θα επρεπε να εισαι φεεεεταα εδω κ καιρο..μην κανεις χαζομαρες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σε ματιάσανε που την φύλαξες τόσο καλά!!!!

Έχω άντρα και μάνα αλλά όπως το καθαρίζω εγώ δεν το κάνει κανένας..Ιδιοτροπίες βλέπεις...Αλλά λέω για λίγο καιρό να κάνω στραβά μάτια....

Διαφημίσεις

μα μες το μυαλο μου εισαι...

ελεγε η αντριανη εχτες στη μικρη..

καλα μωρη μονο σε εμενα κανεις νερα..στη μανα σου;χαχαχα

ασε καναμε καλη παρεα εγω κ η μικρη.

εσυ γιατι κανεις χαζομαρες παιδι μου..ασε τις βαριες δουλειες να της κανει αλλος..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έχω άντρα και μάνα αλλά όπως το καθαρίζω εγώ δεν το κάνει κανένας..Ιδιοτροπίες βλέπεις...Αλλά λέω για λίγο καιρό να κάνω στραβά μάτια....

να τα κανεις καλη μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορίτσια!Συγγνώμη που εξαφανίστηκα χθες αλλά μπήκε ξαφνικά η μαμά μου...

Λοιπόν έχω νέα......

Καταρχήν παπάκι και Αννα σας έστειλα 3 δίαιτες σε πμ....Αν έχετε απορίες στείλτε μου πμ....

Έκανα και τεστ!!!!15 ευρώ το ψηφιακό clear blue....Αρνητικό!!!!!!!Ουφ μου έφυγε ένα τεράστιο άγχος!!!!!!Τώρα φέυγω για κομμωτηριο και μάλλον θα ξαναμπώ μετά το Πάσχα πια.....Φέυγει όμως και η κοπέλα για Φιλιππίνες για 2 μήνες και έτσι ίσως να κάνω και δίμηνο να ξαναμπώ......Αν λοιπόν δεν ξαναέχετε νέα μου έως τα μέσα Ιουνίου....μην ανησυχήσετε......και μην νομίσετε ότι σας έχω ξεχάσει.....Καλή λεφτεριά στις εγκυούλες και καλά να περάσετε όλες!!!!!Άννέτ όποτε θέλεις έχεις το τηλέφωνο, μπορείς να με πάρεις!!!!Θα σε πάρω και εγώ!!!!!Κίσα και Μανού επίσης!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!!Τζένη η Ανδριανή έχει και αυτή το τηλέφωνό μου....οπότε ό,τι θέλετε ....με παίρνετε.....Παππάκι εσύ μπορείς να το πάρεις από την Αννέτ....Άννα σου το στέλνω σε πμ!!!!Φιλάκια και μάλλον θα τα ξαναπούμε από εδώ τον Ιούνιο!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Δεν είμαι στο μυαλό σου αλλά είμαι σίγουρη ότι το έχεις έτσι από ένστικτό μου βγαίνει ότι μπορείς πολύ καλά να μεγαλώνεις μωρά...Επίσης τα μωρά αντιλαμβάνονται πολύ καλά τι γίνεται αν είσαι άνετος και χαλαρός είναι και αυτά αλλιώς αν είσαι τσίτα είναι τσίτα και αυτά....Και μάλλον η Ανδριανή είναι παραπάνω από τσίτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...