Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κιττυ μου καλε πολυ φαγανο βγηκε το μπιζελακι!!!Φτου φτου το αγορακι ετσι να συνεχησει και να μην σας ταλαιπωρησει!!!!

ναι , ειδες ? ειχα να μοιάσει το παιδί:tongue::tongue:

μα τρωει με μια λαιμαργία.....άλλο πράγμα :D:D

τωρα που τον βλεπω , απορω πως τον κουβαλουσα. μου εδειξε η αδερφη μου μια φωτο που με εβγαλε την περασμενη εβδομαδα με την κοιλιά εξω και ημουν σαν βομβα ετοιμη να εκραγώ:shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνωμη επρεπε να βγαλω και το κεικ απο τον φουρνο.........

αααα...Οκ , τοτε, αν προκειται για κεικ

για πες κανα νεο:P:p Η Εβελίνα καλά ? η μπουμπού ? τελικά Δευτερα θα πας στην μαμα σου ?

Τι ωρα ειναι να φαει τωρα? Με το θηλαστρο πως τα πας?Δεν ειναι σπαστικο????

εφαγε κατα τις 6 30 , 100 ml , ξυπνησε κατα τις 7 30 και τον άλλαξα και απο εκεινη την ωρα κοιμαται. ειναι κι ο Θ.... εδω , θα τον αναλάβει εκείνος τωρα

Εντελως σπαστικό μιλάμε !!!! ασε που ακομα δεν βγαζει και τιποτα ιδιαιτερο..του το εδωσα να το πιει και ξινισε τα μουτρα του.

Διαφημίσεις

Απο περιεργεια ζυγηστηκες να δεις τι εχασες στο μαιευτηριο?

ναι, ζυγιστηκα την Δευτερα και ημουν οσο πριν μεινω εγκυος. Η αδερφη μου λεει οτι εχω ξεπρηστεί...ελπιζω να χασω και αλλα , η κοιλιά εχει πεσει αρκετα παντως

αααα...Οκ , τοτε, αν προκειται για κεικ

για πες κανα νεο:P:p Η Εβελίνα καλά ? η μπουμπού ? τελικά Δευτερα θα πας στην μαμα σου ?

Η Εβελινα μια χαρα ετοιμαζεται λεει για να δει τι αταξιες θα κανει 2 εβδομαδες χωρις σχολειο.....χαχαχαχαχα

Αν σου πω τι επαθα σημερα θα γελας τελειωσα με το κεικ και ηρθα να κατσω και με το που καθομαι νιωθω να γινομαι μουσκεμα...τα επαιξα λεω παει εσπασαν τα νερα....Και σηκωνομαι και τι να δω...ειχε ρηξει η Εβελινα νερα και δεν μιλαγε το τσογλανακι............χαχαχαχαχαχα

Η Εβελινα μια χαρα ετοιμαζεται λεει για να δει τι αταξιες θα κανει 2 εβδομαδες χωρις σχολειο.....χαχαχαχαχα

Αν σου πω τι επαθα σημερα θα γελας τελειωσα με το κεικ και ηρθα να κατσω και με το που καθομαι νιωθω να γινομαι μουσκεμα...τα επαιξα λεω παει εσπασαν τα νερα....Και σηκωνομαι και τι να δω...ειχε ρηξει η Εβελινα νερα και δεν μιλαγε το τσογλανακι............χαχαχαχαχαχα

χχαχαχχαχαχχααχχ......βρε τα άτιμα

κατσε , ξυπνησε ο μικρος ....να δωσω οδηγιες

θα ερθω σε λιγο , θα κανω κ ενα μπανακι

Τωρα οσο για το ποτε θα κατεβω Χαλκιδα θα παω μ.Τεταρτη γιατι θελει να ειμαι η τελευταια που θα δει ο γιατρος.....Η μικρη ειναι πολυ ψηλα ακομα γιατι ειναι δεμενη με τον λωρο και δεν την αφηνει να κατεβει.....καλο αυτο ο τραχηλος μου πολυ σκληρος και στο nst η μητρα ηταν πολυ χαλαρη δεν εκανα καμια συσπαση οποτε με αφησε για πιο πισω....

χχαχαχχαχαχχααχχ......βρε τα άτιμα

κατσε , ξυπνησε ο μικρος ....να δωσω οδηγιες

θα ερθω σε λιγο , θα κανω κ ενα μπανακι

χαχαχαχαχα ξυπνητηρι εχει? Στο 3ωρο νταν ξυπνησε!!!!!

Αντε πηγαινε εγω εδω θα ειμαι

Διαφημίσεις

καλησπερα! τι κανετε?

annia αυτο to σιδηρο περνω..και σημερα εχω χορτα! γενικα πρεπει να προσεξω λιγο την διατροφη μου τουλαχιστον να τρωω οταν πειναω....

σε καταλαβαινω στο αλλο θεμα,οταν γνωριζεις ενα ατομο σχηματιζεις μια εικονα και αμα στην χαλασουν μεσα σου νιωθεις περιεργα και ασχημα.

δεν εχει σημασια που γνωριστηκες και γω αν παρεξηγηθω με καποια κοπελα που μιλαω εδω θα στεναχωρηθω,εδω στεναχωρηθηκα που παρεξηγηθηκα με ατομα που δεν ειχα μιλησει καν!!

αλλα ακρη δεν θα βγαλεις.κατσε ηρεμησε και δες που μπορεις να εχεις κ εσυ ευθυνη.

και οπως ειπε και η ανδριανη,εδω τσακωνεσαι με ατομα που ζεις μαζι τους

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...