Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ναι μωρε με καποιες κοπελες που περασαμε ολοκληρη εγκυμοσυνη ολες μαζι και μεχρι τωρα ειμασταν ''φιλες''αλλα με μια διαφωνια καταλαβα τι υποστηριζα και εχανα χρονο τοσο καιρο

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για τις διαφωνιες με ιντερνετικες φιλες μην αγχωνεσε εδω τσακωνεσε με ανθρωπους που εχεις μεσα στο σπιτι σου ποσο μαλλον σε ενα δημοσιο φορουμ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μπηκα μονο να σας πω οτι εχει τωρα το επεισοδειο του καφε της χαρας που σας ελεγα με τη ροδη που βελαζει..θα μπω αργοτερα μπαααιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερινα πιο σιδηρο παιρνεις????Εγω επαιρνα το gynotardyferon ενα πρωι ενα βραδυ και πηγα γεννησα με 43αιματοκριτη...:shock:ΒΕβαια ετρωγα και κοκκινο κρεας και γενικα τροφες που ανεβαζουν τον αιματοκριτη,αν σου αρεσουν τα χορτα να βοσκας ανετα δεν παχαινουν κι ολας....:D:D:DΑΝΝΑ εμενα δινει αιμα η πεθερα μου και ο αντρας μου να μας πεις αν χρειαστεις ναι??

:-D

γεια σας κοριτσια

εγω παλι ενιωθα σαν αγελαδα οταν εβαζα θηλαστρο κ ηταν αλλοι μπροστα

πρωσωπικα θεωρω πιο ωραια εικονα τον θηλασμο

κιττυ ποσα ml βγαζεις?

εντελώς αγελάδα όμως:tongue::tongue: εννοείται ο θηλασμος είναι πιο ωραία εικονα !!!

Ανδριανούλα , σημερα ξεκίνησα και εβγαλα ισα ισα λιγο πρωτόγαλα...προσπαθησα να βαλω και τον μπέμπη κατευθείαν αλλά μπααα....

αλλά πιστευω θα δινω και ξενο .....ο φαγάνας θελει 110-130 ml , καθε 3 ωρες.

αλλωστε μετα το Πασχα θα παω στο μαγαζί , γιατι τωρα ειναι κλειστο τα πρωινα.

οσες ωρες μπορω............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

χαχαχα τι να πω! ο γιος σου ειναι αντρας! τελος!!

οντως πολυ σεχ η εικονα; χαχαχαχ

χαχχαχχαχαχ.............ω ρε....τι θα θέλουμε να τον ταίζουμεεεε:P:p:p

αστα , νομιζω οτι θα κρυβομαι για να βγάζω γάλα:shock::shock::shock:

αστερινα πιο σιδηρο παιρνεις????Εγω επαιρνα το gynotardyferon ενα πρωι ενα βραδυ και πηγα γεννησα με 43αιματοκριτη...:shock:ΒΕβαια ετρωγα και κοκκινο κρεας και γενικα τροφες που ανεβαζουν τον αιματοκριτη,αν σου αρεσουν τα χορτα να βοσκας ανετα δεν παχαινουν κι ολας....:D:D:DΑΝΝΑ εμενα δινει αιμα η πεθερα μου και ο αντρας μου να μας πεις αν χρειαστεις ναι??

Σε ευχαριστω κοριτσακι!!!!Θα σας ενημερωσω σιγουρα!!!!Και εγω αυτο το σιδερο παιρνω και με γλυτωσε απο την μεταγγιση.....αλλα θελει γερο στομαχι!!!!

Οσο για τους τσακωμους μεσω ιντερνετ μην καθεσαι και σκας καλε σιγα τι ειχες τι εχασες...

Διαφημίσεις

Παω να κανω μπανιο το παιδι μου,να την βαλω για υπνο,να πλυνω ενα ταψι και ερχομαι...σε κανα μισαωρο δηλαδη.......

πέρασε το μισαωρο φιλενάδαααα:P:p

περιμενω τον μπέμπη να ξυπνήσει ..........αλλά κοιμάται του καλού καιρού:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...