Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αιμα δινει και ο δικος μου ,ειναι αιμοδοτης. αν χρειαστεις πες μου

Καλως την....καλε τωρα που μπηκες πρεπει να φυγωωωωωωωω

Καλα με τοσο αιμα που μαζεψα τελικα θα μαζευτουν και τα βαμπιρ...ειχε δικιο η Τζενη.....χαχαχαχαχαχα Να ειστε καλα βρε κοριτσια θα σας πω σιγουρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mia xara! εχει αρχισει και κλωτσαει και την νιωθω για τα καλα!

κατα τα αλλα καλα με τον αιματοκριτη εχω ενα θεματακι που ειναι 31,τωρα θα δω! ισως να μην επερνα σωστα το σιδηρο.

πολυ ψχαιρομαι που πηγαν ολα καλα με το μικρουκι σου..φανταζομαι θα πετας στα συννεφα...και γω περιμενω πως και πως

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ηρθε ο παιδίατρος σημερα.

3580 ο μπομπιρας και 54 ποντοι !!! ενω ειχε φαει πριν ερθει ο γιατρός , αρχισε παλι να πειναει.......θα το φαει και το ξυλάκι αυτός , λεει ο γιατρος (αυτο που βαζουν στο στομα ).

και αν σας πω οτι χθες γυρισε μονος του μπρούμητα και έσπρωχνε με το γονατο.....θα με πειτε τρελή αλλά το έκανε...το ειδε και η μαμα μου. το ειπα στον γιατρό και ειπε γενικά ειναι πολύ δυνατός.

εεεμμμ.........καλά του λεω ...μπέμπη να πεις στον μπαμπά σου , να βρει κανα 2 δουλειές ακομη για να σε ταιζουμε.

αααα.....πηρα και θηλαστρο και άρχισα να βγαζω γαλατάκι............πολύ σέξι δε..........η εικόνα !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

εγω παλι ενιωθα σαν αγελαδα οταν εβαζα θηλαστρο κ ηταν αλλοι μπροστα

πρωσωπικα θεωρω πιο ωραια εικονα τον θηλασμο

κιττυ ποσα ml βγαζεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κοριτσια

εγω παλι ενιωθα σαν αγελαδα οταν εβαζα θηλαστρο κ ηταν αλλοι μπροστα

πρωσωπικα θεωρω πιο ωραια εικονα τον θηλασμο

κιττυ ποσα ml βγαζεις?

επ! τι κανεις?

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???εμεις δοξα το θεο απο υγεια καλα..αλλα ψυχολογικα σκατα.....καντε μο μια περιληψη με τα νεα σας,γιατι πραγματικα δεν ειμαι σε θεση να τα διαβασω ολα...:(

:-D

Διαφημίσεις

αν καταλαβα καλα(γιατι λιγο η αυπνια λιγο το ξανθο)τσακωθηκες με κατι syber frends K στεναχωρεθηκες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...