Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

δεν εχω στιγμα,και σιδηρο περνω ενα πρωι ενα βραδυ!

δεν ειναι κατι να ανησυχω?

αυριο θα παω στον γιατρο

Ακου επειδη εχω θεμα και εχω ψαχτει γενικοτερα

Το σιδηρο θα το παιρνεις 3 ωρες πριν απο οποιοδηποτε αλλο φαρμακο νηστικη και τουλαχιστον για μια ωρα να μην φας καθολου γαλακτοκομικα και γενικα φαγητο δηλαδη αν αντεξεις για μια ωρα νηστικη αφου παρεις το σιδηρο ειναι ακομα καλυτερο...και για την πιο καλη αποροφηση του να το παιρνεις με ενα ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι.Αν τα κανεις αυτα ο οργανισμος σου θα το απορροφα καλυτερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αληθεια κορες αν χρειαστω αιμα εχετε κανεναν να βοηθησει????

ομαδα αιματος;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αληθεια κορες αν χρειαστω αιμα εχετε κανεναν να βοηθησει????

ναι εχω κατι φιλους βαμπιρ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ακου επειδη εχω θεμα και εχω ψαχτει γενικοτερα

Το σιδηρο θα το παιρνεις 3 ωρες πριν απο οποιοδηποτε αλλο φαρμακο νηστικη και τουλαχιστον για μια ωρα να μην φας καθολου γαλακτοκομικα και γενικα φαγητο δηλαδη αν αντεξεις για μια ωρα νηστικη αφου παρεις το σιδηρο ειναι ακομα καλυτερο...και για την πιο καλη αποροφηση του να το παιρνεις με ενα ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι.Αν τα κανεις αυτα ο οργανισμος σου θα το απορροφα καλυτερα.

ακριβως ετσι αστερινα μου!παντα με το σιδηρο να πινεις η να τρως πορτοκαλια η φραουλες γινεται καλη απορροφηση και οχι συνδυαμος με ασβεστιο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ομαδα αιματος;;;;

Εχω Α+ αλλα δεν παιζει ρολο γιατι εχουν πολλες απο αυτη την ομαδα αρκει να δωσει καποιος για να την αντικαταστησουν μετα αν την χρειαστω...Βασικα μου ειπε ο γιατρος οτι εχουν τραπεζα αφου ειναι ιδιωτικο απλα αν μπορει μετα καποιος να δωσει για μενα θα ειναι καλυτερα δηλαδη για την ωρα του χειρουργειου αυτοι θα τις εχουν ετοιμες τους εχουμε ενημερωσει.

αννουλι να γεννησεις μεγαλη δευτερα γινεται;;να ερθω να σε δω;;μετα δε θα μπορω!

566b716e1f.png?html%22

ελα ρε παπακι τρομαξα οταν το ειδα.παλι καλα!

αννα με το μαγνησιο το περνω μαζι,γαλακτοκομικα δεν τρωω ουτε με το μαγνησιο,αλλα το μεσιμερι το περνω μετα το φαγητο,λες να μην το απορροφα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εχω Α+ αλλα δεν παιζει ρολο γιατι εχουν πολλες απο αυτη την ομαδα αρκει να δωσει καποιος για να την αντικαταστησουν μετα αν την χρειαστω...Βασικα μου ειπε ο γιατρος οτι εχουν τραπεζα αφου ειναι ιδιωτικο απλα αν μπορει μετα καποιος να δωσει για μενα θα ειναι καλυτερα δηλαδη για την ωρα του χειρουργειου αυτοι θα τις εχουν ετοιμες τους εχουμε ενημερωσει.

κι εγω αυτη την ομαδα εχω αννουλι μπορει ο αντρας μου αρκει να ειμαστε αθηνα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ναι εχω κατι φιλους βαμπιρ..

καλαμπουρι κανω καλε...οτι χρειαστεις ειμαστε εδω:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγω μαρη μιλαω σοβαρα και εσυ με δουλευεις?????

Μετα θα το εχεις βαρος αν οντως χρειαστω.......

παπαπαπαπα τι εισαι εσυ καλε..ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε;ειπαμε οτι χρειαστεις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα ρε παπακι τρομαξα οταν το ειδα.παλι καλα!

αννα με το μαγνησιο το περνω μαζι,γαλακτοκομικα δεν τρωω ουτε με το μαγνησιο,αλλα το μεσιμερι το περνω μετα το φαγητο,λες να μην το απορροφα?

Να το παιρνεις μονο του και ποτε μετα απο φαγητο.....Να το παιρνεις πρωι πρωι με χυμο και το βραδυ πριν το φαγητο με αδειο στομαχι.Μαγνησιο,ασβεστιο και σιδηρο πρεπει να τα παιρνουμε με 3 ωρες διαφορα

Εχω μια μπουκαλα στο ονομα μου και με περιμενει απλα αν χρειαστω αλλη δεν ξερω αν θα βρω γι αυτο σας ρωτω

ο αντρα μου δινει αιμα δεν εχει σημασια η ομαδα μονο το ανομα.πες το ονομα σου και νοσοκομειο που θα εισαι

HouVp2.png

oVGVp2.png

κι εγω αυτη την ομαδα εχω αννουλι μπορει ο αντρας μου αρκει να ειμαστε αθηνα!

Τον αντρουλη σου να τον κρατησεις γιατι γεννας κοντα με εμενα και δεν θα εχει περασει το 6μηνο που πρεπει για να ξαναδωσει....

Μ.Δευτερα δεν το βλεπει ο γιατρος να γενναω μετα το πασχα με βλεπει σιγουρα αφου δεν εχω ουτε συσπασεις,ουτε εχει κατεβει το μωρο και ο τραχηλος ειναι οπως πριν μεινω εγκυος δεν εχει μαλακωσει καν....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...