Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Έχω βάλει στο παρελθόν για να αντιμετωπίσω συμφύσεις και πονούσα πολύ!!!Με ενοχλούσε αφάνταστα και μου έφερνε και αιμορραγία....Οπότε όχι....Αλλά τσάμπα ανησυχώ.....εδώ δεν μπορούσα να μείνω έγκυος όταν το επιδίωκα και θα μείνω τώρα έτσι;;;;;

μην το λες αυτο...μην το λες αυτο..κ η δικη μου η αδελφη[ασχετα με την καταληξη]μια φορα το κανανε σε ασχετες μερες κ εμεινε κ να φανταστεις οτι για το 1ο προσπαθουσαν 3 χρονια με γιατρους..οποτε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο λεω κι εγω τζενιω οταν καθομαστε καθε μερα και υπολογιζουμε γονιμες και το εχουμε συνεχεια στο μυαλο μας παει το χασαμε το μυαλο,το μωρο ολα!

κι εγω μολις ειπα τελος παω για εξωσωματικη και χαλαρωσα και το πηρα αποφαση πως δε θα ερθει απο μονο του τσουπ να τος ο μπεμπης μου καλα να ειναι το μαναρι μου φτου φτου φτου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Έχω βάλει στο παρελθόν για να αντιμετωπίσω συμφύσεις και πονούσα πολύ!!!Με ενοχλούσε αφάνταστα και μου έφερνε και αιμορραγία....Οπότε όχι....Αλλά τσάμπα ανησυχώ.....εδώ δεν μπορούσα να μείνω έγκυος όταν το επιδίωκα και θα μείνω τώρα έτσι;;;;;

Αν δεν το δεχεται ο οργανισμος σου μην το σκεφτεσαι καν....Αλλα μην το λες τωρα μπορει να ερθει ευκολα???

αυτο λεω κι εγω τζενιω οταν καθομαστε καθε μερα και υπολογιζουμε γονιμες και το εχουμε συνεχεια στο μυαλο μας παει το χασαμε το μυαλο,το μωρο ολα!

κι εγω μολις ειπα τελος παω για εξωσωματικη και χαλαρωσα και το πηρα αποφαση πως δε θα ερθει απο μονο του τσουπ να τος ο μπεμπης μου καλα να ειναι το μαναρι μου φτου φτου φτου!

ετσι λεμε ρε παπι αλλα..δηλ να σου δωσω να καταλαβεις..οταν αδιαθετω την 1 μερα ειμαι χαλια..μετα το ξεχναω λιγο..δεν το σκευτομαι ,οταν ομως πλησιαζουν οι μερες για την επομενη περιοδο τρωγομαι..κ μετα με πιανει το αγχος κ ψαχνω απο κ απο κει για συμπτωματα ενω πριν λεω δεν θα ξανα ασχοληθω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παπι θα ξεστρωσεις κιολας σημερα?

Εγω ξεστρωσα εχτες και μου την ειπε ο αντρας μου γιατι κλασικα θα επεσαν λογακια απο την απο πανω αφου μεχρι προχτες ηταν του στιλ κανε οτι θες τι με νοιαζει εμενα????

Διαφημίσεις

ετσι λεμε ρε παπι αλλα..δηλ να σου δωσω να καταλαβεις..οταν αδιαθετω την 1 μερα ειμαι χαλια..μετα το ξεχναω λιγο..δεν το σκευτομαι ,οταν ομως πλησιαζουν οι μερες για την επομενη περιοδο τρωγομαι..κ μετα με πιανει το αγχος κ ψαχνω απο κ απο κει για συμπτωματα ενω πριν λεω δεν θα ξανα ασχοληθω

αχ τζενακι πιστεψε σου μιλαω μεσα απο την καρδια μου!

σε καταλαβαινω απολυτα!ακριβως τα ιδια εκανα κι εγω.εβριζα μολις μου ερχοταν μετα ημουν μια χαρα και οταν περνουσε η πρωτη βδομαδα εμπαινα σε οοοολα τα site και εψαχνα για γονιμες,ακομα και τι τροφες βοηθανε τον αντρα,τι τροφες τη γυναικα και ουτε καθεξης αστα να πανε δεν θα τα ξεχασω ποτε ολα αυτα!ποτε ομως.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπι θα ξεστρωσεις κιολας σημερα?

Εγω ξεστρωσα εχτες και μου την ειπε ο αντρας μου γιατι κλασικα θα επεσαν λογακια απο την απο πανω αφου μεχρι προχτες ηταν του στιλ κανε οτι θες τι με νοιαζει εμενα????

οχι ρε συ αννουλι το σκεφτηκα να σου πω αλλα εχτες εβγαλε ενα κρυο,εναν αερα και μου ειπε ο αντρας μου ασε την αλλη βδομαδα.θα απρω ενα τηλ την εταιρια που τα στελνω να ερθουν να τα παρουν μολις αδειασω και το παιδικο δωματιο απο 2-3 επιπλακια!

τη βδομαδα μετα το πασχα κατα πασα πιθανοτητα.

κοιτα 3 χαλια εχω ολα κι ολα στις κρεββατοκαμαρες φετος δεν εστρωσα.επιτηδες.

566b716e1f.png?html%22

ασχετο εχω αρχισει να νιωθω το μπεμπη στο στομαχι μου!αχ ειναι πολυ ωραια αισθηση νομιζω οτι θα παισω το πατουσακι του καμια ωρα!

566b716e1f.png?html%22

ασχετο εχω αρχισει να νιωθω το μπεμπη στο στομαχι μου!αχ ειναι πολυ ωραια αισθηση νομιζω οτι θα παισω το πατουσακι του καμια ωρα!

Σε λιγο θα μεγαλωσει τοσο που θα σου κλωτσαει τα πλευρα και δεν θα μπορεις ουτε να ανασανεις ουτε να σκυψεις.......και ναι σε λιγο θα πιανεις κωλακο κεφαλακι και πατουσακια

Διαφημίσεις

μη λες πατουσακιιιιιιιιι....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι μου θελει προσπαθεια για να τα βγαλεις ολα απο το μυαλο σου.....Προσπαθησε ομως θα νιωσεις πολυ πιο ωραια και πανω απολα θα νιωσεις πιο καλα με τον εαυτο σου

Σε λιγο θα μεγαλωσει τοσο που θα σου κλωτσαει τα πλευρα και δεν θα μπορεις ουτε να ανασανεις ουτε να σκυψεις.......και ναι σε λιγο θα πιανεις κωλακο κεφαλακι και πατουσακια

ναι ναι ναι θελω θελω θελω!

ναι το ξερω οτι δεν εχεις χρονο κουκλα μου!να σου πω ποτε φευγεις για μαμα;;

566b716e1f.png?html%22

γιατι τζενακι μου τι εχουν τα πατουσακια;;;εγω εχω ερωτα ολο θελω να φιλαω πατουσακια απο μωρακια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...