Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

α ωραια η πιο ακριβη η δικια μου ειναι;;;δε βαριεσαι μωρε αφου γινεται καλη δουλεια χαλαλι.

δεν ξερω βρε ερη μου μου φαινονται πολλα ακομα και με διατροφη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ δεν ειχα κανενα προβλημα απεκτησα ομως και με παινει κανα 2 φορες τη μερα και πεθαινω απο τον πονο.με ντεπον ειμαι,μονο ντεπον με αφηνει ο γιατρος μου.αλλα ξαφνικα με επιασε ελπιζω να με αφησει καποια στιγμη.

Το πιο πιθανό είναι να σε αφήσει μόλις γεννήσεις...αλλά αν μάθεις το μωρό αγκαλιά....θα σε ξαναπιάσει αργότερα....Εγώ τώρα υποφέρω από το σήκωμα...Αντε να περπατήσει....

Δεν μου είπατε....τα μαλλιά να τα βάψω αύριο;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

α ωραια η πιο ακριβη η δικια μου ειναι;;;δε βαριεσαι μωρε αφου γινεται καλη δουλεια χαλαλι.

δεν ξερω βρε ερη μου μου φαινονται πολλα ακομα και με διατροφη.

Ε πλέον ακόμα και το ένα ευρώ το σκεφτόμαστε.....τί να κάνουμε;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Το πιο πιθανό είναι να σε αφήσει μόλις γεννήσεις...αλλά αν μάθεις το μωρό αγκαλιά....θα σε ξαναπιάσει αργότερα....Εγώ τώρα υποφέρω από το σήκωμα...Αντε να περπατήσει....

Δεν μου είπατε....τα μαλλιά να τα βάψω αύριο;;;;;

α τελεια δηλαδη να μην εχω ελπιδες να με αφησει τωρα στα κοντα ε;;;

ωχ ωχ και παλι ωχ.καταλαβα!εχω να πονεσω ακομα πολλες φορες!

εγω σου ειπα ναι!να τα βαψεις.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Και βεβαια να τα βαψεις θα σε ανεβασει ψυχολογικα...και ειναι και ωραια δικαιολογια για να ζητησεις ας πουμε και τα 10ε απο τον αντρα σου....πες οτι σου λειπουν τοσα...χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αννούλα δεν ξεχνάω να φάω....απλούστατα...δεν προλαβαίνω να φάω τις πιο πολλές φορές....Ποτέ δεν τρώω όλα όσα προβλέπει η δίαιτα....Από τα 5 γεύματα τρώω τα 3 συνήθως....

την θελω κι εγω τη διατροφη σου!

566b716e1f.png?html%22

Παπακι αν θυμασαι και εγω στον 7ο μηνα υπεφερα μεχρι που εβαζα τα κλαματα τωρα ειμαι μια χαρα δεν με πιανει σχεδον ποτε εκτως αν κουραστω πολυ....

Ax παπάκι μου διέφυγε.....έχω ραντεβού για άυριο.....έχει βγει η ρίζα πάλι....

Ξέρετε τί προφύλαξη παίρνουμε;Δεν κάνουμε τίποτα στις γόνιμες μέρες που τις υπολογίζουμε ημερολογιακά....Λέτε να κάναμε λάθος;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

την θελω κι εγω τη διατροφη σου!

Α καλά.......άλλα κατάλαβα εγώ......καλά μιλάμε έχω πεθάνει στο γέλιο......Εγώ κατάλαβα ότι σου φάινονται πολλά τα 6 ευρώ και οτι όταν έλεγες διατροφή εννοούσες ότι την ταίζεις κιόλας.....χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Παπάκι θα σου τη στείλω με πμ αλλά μετά τη γέννα.....!!!!!!Μάλιστα είναι και δίαιτα θηλασμού.....!!!!!

Τοτε να την στηλεις και προς τα εδω γιατι εχω και κατι γαμους στο καπακι.....

Παπακι αν θυμασαι και εγω στον 7ο μηνα υπεφερα μεχρι που εβαζα τα κλαματα τωρα ειμαι μια χαρα δεν με πιανει σχεδον ποτε εκτως αν κουραστω πολυ....

αχ αννουλι κι εγω εκει ελπιζω στον 7ο!

κι εγω βαζω τα κλαμματα απο τον πονο οταν με πιανει.εχτες βγηκαμε εξω να παρω 2-3 δωρακια και κατι κατωσεντονα για το λικνο του μπεμπη και ειμασταν εξω το πολυ μια ωρα αντε 1 ωρα κια 15 λεπτα και πεθανα λεμε ε;;μου βγηκαν τα μαιτια εξω.αφου εψαχνα καπου να κατσω.λιγο ακομα και καθομουν κατω στο δρομο.μακαρι ρε συ αννουλι να περασει.

566b716e1f.png?html%22

Ax παπάκι μου διέφυγε.....έχω ραντεβού για άυριο.....έχει βγει η ρίζα πάλι....

Ξέρετε τί προφύλαξη παίρνουμε;Δεν κάνουμε τίποτα στις γόνιμες μέρες που τις υπολογίζουμε ημερολογιακά....Λέτε να κάναμε λάθος;;;;;

Δεν ξερω βρε Ερη μου αν αυτη ειναι η πιο καλη προφυλαξη.....

ηρθα..ο μικρος εφυγε..κ θελω να σας πω τον μικρο τον λεμε ετσι γιατι ο πατερας του ειναι ιδιος ο τζορτζ..στα νιατα του αληθεια ..αντικειμενικα ειναι ο πιο ομορφος γαμπρος της οικογενειας..υποκειμενικα παλι ο πιο ομορφος ειναι ο δικος μου..χαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...