Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερακι πολυ πιθανο να ειναι ορμονικο το θεμα και ειδικα ο θυρεοειδης παιζει ρολο.μην αγχωνεσαι αδικα ερακι δε νομιζω να εισαι εγκυος ετσι κι αλλιως δεν προσεχετε;

μην ανησυχεις απλα κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος και μετα οποτε βρεις χρονο κανε μια ορμονολογικη εξεταση.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο προσεχτικοί......αλλά μάλλον οι ορμόνες θα είναι....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Λοιπόν τώρα που σας μίλησα....ηρέμησα λίγο.....Μάλλον δεν είναι κάτι....θα κάνω τεστ το συντομότερο δυνατό....και εννοείται ότι θα σας ενημερώσω....Να προσέχετε τις κοιλίτσες σας!!!!

γι αυτο ειμαστε εδω κουκλιτσα να φιλησεις τα αγγελουδια σου και να ηρεμησεις και να μπεις να πεις νεα σου συντομα ναι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βρες μια αλλη κοπελα για λιγο καιρο βρε ερακι πως θα τα βγαλεις περα με 3 παιδια αν εχεις και το σπιτι;

Βρήκα μία θα έρχεται κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για τα βασικά για λίγες ώρες...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αφου δεν εχεις κανενα συμπτωμα ερη μου μην ανησυχεις ολο και κατι θα ενιωθες μωρε!απλα κανε εξετασεις γιατι εχεις χασει και αρκετο βαρος οποτε μαλλον κατι τετοιο παιζει.να σε ρωτησω ποσα κιλα ησουν οταν γεννησες;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Βρήκα μία θα έρχεται κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για τα βασικά για λίγες ώρες...

μια χαρα τοτε και ποσο της δινεις ρε συ;

γιατι κι εγω σημερα εχω γυναικα και μου κανει το σπιτι γιατι η μεση μου κατερρευσε πια.και μου παιρνει 6 ευρω την ωρα.

566b716e1f.png?html%22

αφου δεν εχεις κανενα συμπτωμα ερη μου μην ανησυχεις ολο και κατι θα ενιωθες μωρε!απλα κανε εξετασεις γιατι εχεις χασει και αρκετο βαρος οποτε μαλλον κατι τετοιο παιζει.να σε ρωτησω ποσα κιλα ησουν οταν γεννησες;

Ήμουν 82 κιλά!!!

Και τώρα να πάω για βάψιμο άυριο;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ήμουν 82 κιλά!!!

Και τώρα να πάω για βάψιμο άυριο;;;;;

πλακα κανεις;;;;;;82 και εισαι τωρα 55;;;;μεσα σε 7 μηνες εχασες 27 κιλα;;;;

ρε συ ερακι στανταρ θα ειναι ορμονικο.

ναι καλε να πας δε νομιζω να εισαι εγυος.βεβαια ποτε δεν ξερεις αλλα μαλλον εχεις θεμα με θυρεοειδη.

566b716e1f.png?html%22

μια χαρα τοτε και ποσο της δινεις ρε συ;

γιατι κι εγω σημερα εχω γυναικα και μου κανει το σπιτι γιατι η μεση μου κατερρευσε πια.και μου παιρνει 6 ευρω την ωρα.

5 ευρώ την ώρα η δικιά μου....αλλά μόνο για δουλειές σπιτιού...όχι παιδιά ούτε μαγείρεμα....Πρόβλημα με τη μέση έχεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις;;;;;;82 και εισαι τωρα 55;;;;μεσα σε 7 μηνες εχασες 27 κιλα;;;;

ρε συ ερακι στανταρ θα ειναι ορμονικο.

Βρε παπάκι....έκανα δίαιτα δεν χάθηκαν μόνα τους...πήγα σε διαιτολόγο γιατί είχα κολλήσει στα 72....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

5 ευρώ την ώρα η δικιά μου....αλλά μόνο για δουλειές σπιτιού...όχι παιδιά ούτε μαγείρεμα....Πρόβλημα με τη μέση έχεις;

αχ δεν ειχα κανενα προβλημα απεκτησα ομως και με παινει κανα 2 φορες τη μερα και πεθαινω απο τον πονο.με ντεπον ειμαι,μονο ντεπον με αφηνει ο γιατρος μου.αλλα ξαφνικα με επιασε ελπιζω να με αφησει καποια στιγμη.

566b716e1f.png?html%22

Βρε Ερη εχεις χασει παρα πολλα κιλα...σιγουρα κατι ορμονικο παιζει ή με τρια παιδια ξεχνας να φας........

Και εμενα 5ε παιρνει η δικια μου.

Αννούλα δεν ξεχνάω να φάω....απλούστατα...δεν προλαβαίνω να φάω τις πιο πολλές φορές....Ποτέ δεν τρώω όλα όσα προβλέπει η δίαιτα....Από τα 5 γεύματα τρώω τα 3 συνήθως....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...