Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το τεστ ΠΑΠ ήταν μια χαρά....ορμονολογικές δεν έκανα...Ίσως να είναι από εκεί.....

Εγω θα το ελεγα σε καποια φιλη μου να με βοηθησει μεχρι να μαζεψω τα χρηματα τουλαχιστον να σου φυγει το αγχος...γιατι τωρα οσο αγχωνεσαι τοσο δεν ερχεται...\Αλλα για σκεψου και το αλλο σταματησες να θηλαζεις τον Ιανουαριο και σου ηρθε περιοδος 15 Μαρτιου...παλι αργησε δηλαδη. Εγω πιστευω οτι οι ορμονες σου δεν εχουν σταθεροποιηθει

Εγω θα το ελεγα σε καποια φιλη μου να με βοηθησει μεχρι να μαζεψω τα χρηματα τουλαχιστον να σου φυγει το αγχος...γιατι τωρα οσο αγχωνεσαι τοσο δεν ερχεται...\Αλλα για σκεψου και το αλλο σταματησες να θηλαζεις τον Ιανουαριο και σου ηρθε περιοδος 15 Μαρτιου...παλι αργησε δηλαδη Εγω πιστευω οτι οι ορμονες σου δεν εχουν σταθεροποιηθει

Μάλλον αυτό θα είναι ....και εντομεταξύ ούτε πρησμένο στήθος έχω, ούτε πόνους στην κοιλιά ούτε τίποτα....αντιθέτως έχω φτάσει 55 κιλά...και δεν έχω εμετούς, ζαλάδες κλπ....οπότε μάλλον άδικα ανησυχώ.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να πάω σε ένα φαρμακείο που να μην με ξέρουν μόνη μου ,να κρύψω το τεστ και να το κάνω κρυφά όταν θα είμαι μόνη μου....

ΑΑΑΑΑ πολυ ευκολο με τοσο μεγαλη οικογενεια......παρε την μικρη και πηγαινε την βολτα τοσα φαρμακεια εχει η Αθηνα και βαλτο καπου που δεν πανε οι αλλοιστο καλαθι με τα απλυτα κατω κατω....ας πουμε

Μάλλον αυτό θα είναι ....και εντομεταξύ ούτε πρησμένο στήθος έχω, ούτε πόνους στην κοιλιά ούτε τίποτα....αντιθέτως έχω φτάσει 55 κιλά...και δεν έχω εμετούς, ζαλάδες κλπ....οπότε μάλλον άδικα ανησυχώ.....

Βρε Ερη μου εχεις χασει και ολα τα κιλα....Μηπως να κοιταξεις τον θυροειδη σου???Φερνει καθηστερηση και ο θυροειδης

ΑΑΑΑΑ πολυ ευκολο με τοσο μεγαλη οικογενεια......παρε την μικρη και πηγαινε την βολτα τοσα φαρμακεια εχει η Αθηνα και βαλτο καπου που δεν πανε οι αλλοιστο καλαθι με τα απλυτα κατω κατω....ας πουμε

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί....θα το πέταγα σαν χαζή πάνω πάνω στα σκουπίδια....Να σαι καλά Αννούλα!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Βρε Ερη μου εχεις χασει και ολα τα κιλα....Μηπως να κοιταξεις τον θυροειδη σου???Φερνει καθηστερηση και ο θυροειδης

Αν συνεχίσει αυτή η ιστορία θα πρέπει να ψαχτώ...αλλά πού χρόνος τώρα...φεύγει και η κοπέλα Φιλιππίνες για δύο μήνες....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί....θα το πέταγα σαν χαζή πάνω πάνω στα σκουπίδια....Να σαι καλά Αννούλα!!!

Αντε καλε σαν νοικοκυρα ξερεις σημεια που δεν πανε οι αλλοι...εγω το τεστ το εκρυψα απο την Εβελινα και τον αντρα μου πανω απο τον καθρεφτη του μπανιου

Διαφημίσεις

Αντε καλε σαν νοικοκυρα ξερεις σημεια που δεν πανε οι αλλοι...εγω το τεστ το εκρυψα απο την Εβελινα και τον αντρα μου πανω απο τον καθρεφτη του μπανιου

Ομολογώ ....πολύ καλή ιδέα.....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερακι πολυ πιθανο να ειναι ορμονικο το θεμα και ειδικα ο θυρεοειδης παιζει ρολο.μην αγχωνεσαι αδικα ερακι δε νομιζω να εισαι εγκυος ετσι κι αλλιως δεν προσεχετε;

μην ανησυχεις απλα κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος και μετα οποτε βρεις χρονο κανε μια ορμονολογικη εξεταση.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βρες μια αλλη κοπελα για λιγο καιρο βρε ερακι πως θα τα βγαλεις περα με 3 παιδια αν εχεις και το σπιτι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Λοιπόν τώρα που σας μίλησα....ηρέμησα λίγο.....Μάλλον δεν είναι κάτι....θα κάνω τεστ το συντομότερο δυνατό....και εννοείται ότι θα σας ενημερώσω....Να προσέχετε τις κοιλίτσες σας!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...