Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα ερακι μου!

μην αγχωνεσαι μωρε πρωτον να σε ρωτησω κατι.θηλαζεις αποκλειστικα;γιατι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο.

και δευτερον κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι έχω σταματήσει τον θηλασμό από τον Ιανουάριο....

Απο τον Ιανουαριο????Και σου εχει ερθει μονο μια φορα?

Αχ Ερη μου αν θηλαζες θα σου ελεγα ναι ειναι φυσιολογικο αλλα τωρα:confused::confused::confused:

Σε πιστευω για τα χρηματα του τεστ με τρια παιδια τι να μεινει????Κανε υπομονη μεχρι την δευτερα

ερακι αν δεν θηλάζεις αποκλειστικα δεν ξερω τι να σου πω μπορει να ειναι ακομα ο κυκλος λιγο αστατος.

αν εκανες μια χοριακη μηπως ειναι πιο φτηνη;;οχι ε;;αν παρεις ενα μονο τεστακι 10ευρω εχει νομιζω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα ερακι μου!

μην αγχωνεσαι μωρε πρωτον να σε ρωτησω κατι.θηλαζεις αποκλειστικα;γιατι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο.

και δευτερον κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος.

Παπάκι μου....έχω κόψει τον θηλασμό εδώ και 3 μήνες.....Τεστ θα κάνω αλλά πρέπει πρώτα να μαζέψω τα λεφτά....Μάλλον από Δευτέρα αν τα καταφέρω...αλλοιώς θα πρέπει να ζητήσω από τον άντρα μου και δεν θέλω να του το πω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

αν το ελεγες μονο στη μαμα σου ερακι;;μη περνας μονη σου τοσο αγχος.

566b716e1f.png?html%22

Παπάκι μου....έχω κόψει τον θηλασμό εδώ και 3 μήνες.....Τεστ θα κάνω αλλά πρέπει πρώτα να μαζέψω τα λεφτά....Μάλλον από Δευτέρα αν τα καταφέρω...αλλοιώς θα πρέπει να ζητήσω από τον άντρα μου και δεν θέλω να του το πω....

αχ σε καταλαβαινω βρε κοριτσακι δε θελεις να αναστατωσεις χωρις λογο. αλλα μεχρι τη δευτερα δεν θα σκασεις;;

566b716e1f.png?html%22

Αλήθεια 10 ευρώ έχει;;;Εγώ νομιζα ότι έχει από 20 και πάνω.....

αν παρεις ενα μονό δεν εχει 20 καλε. 10 εχει αντε να εχει 12.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Με τίποτα....Θα με σκυλοβρίσει και θα το πει σίγουρα σε όλους....δεν κρατάει μυστικά....

α μαλιστα!

τωρα τι να σου πω μακαρι να ημουν αθηνα να σου επαιρνα εγω ενα τεστ βρε κοριτσακι μου να μη σταναχωριεσαι χωρις να εισαι σιγουρη.

δεν εχεις καμια φιλη να βοηθησει;

566b716e1f.png?html%22

Ερη μου πες το σε καποιον ομως....Μετα την γεννα εχεις κανει τεστ παπ και εξετασεις γενικα? Μηπως δεν εχουν στρωσει ακομα οι ορμονες σου....

Το τεστ ΠΑΠ ήταν μια χαρά....ορμονολογικές δεν έκανα...Ίσως να είναι από εκεί.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...