Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα ερακι μου!

μην αγχωνεσαι μωρε πρωτον να σε ρωτησω κατι.θηλαζεις αποκλειστικα;γιατι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο.

και δευτερον κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι έχω σταματήσει τον θηλασμό από τον Ιανουάριο....

Απο τον Ιανουαριο????Και σου εχει ερθει μονο μια φορα?

Αχ Ερη μου αν θηλαζες θα σου ελεγα ναι ειναι φυσιολογικο αλλα τωρα:confused::confused::confused:

Σε πιστευω για τα χρηματα του τεστ με τρια παιδια τι να μεινει????Κανε υπομονη μεχρι την δευτερα

ερακι αν δεν θηλάζεις αποκλειστικα δεν ξερω τι να σου πω μπορει να ειναι ακομα ο κυκλος λιγο αστατος.

αν εκανες μια χοριακη μηπως ειναι πιο φτηνη;;οχι ε;;αν παρεις ενα μονο τεστακι 10ευρω εχει νομιζω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα ερακι μου!

μην αγχωνεσαι μωρε πρωτον να σε ρωτησω κατι.θηλαζεις αποκλειστικα;γιατι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο.

και δευτερον κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος.

Παπάκι μου....έχω κόψει τον θηλασμό εδώ και 3 μήνες.....Τεστ θα κάνω αλλά πρέπει πρώτα να μαζέψω τα λεφτά....Μάλλον από Δευτέρα αν τα καταφέρω...αλλοιώς θα πρέπει να ζητήσω από τον άντρα μου και δεν θέλω να του το πω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

αν το ελεγες μονο στη μαμα σου ερακι;;μη περνας μονη σου τοσο αγχος.

566b716e1f.png?html%22

Παπάκι μου....έχω κόψει τον θηλασμό εδώ και 3 μήνες.....Τεστ θα κάνω αλλά πρέπει πρώτα να μαζέψω τα λεφτά....Μάλλον από Δευτέρα αν τα καταφέρω...αλλοιώς θα πρέπει να ζητήσω από τον άντρα μου και δεν θέλω να του το πω....

αχ σε καταλαβαινω βρε κοριτσακι δε θελεις να αναστατωσεις χωρις λογο. αλλα μεχρι τη δευτερα δεν θα σκασεις;;

566b716e1f.png?html%22

Αλήθεια 10 ευρώ έχει;;;Εγώ νομιζα ότι έχει από 20 και πάνω.....

αν παρεις ενα μονό δεν εχει 20 καλε. 10 εχει αντε να εχει 12.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Με τίποτα....Θα με σκυλοβρίσει και θα το πει σίγουρα σε όλους....δεν κρατάει μυστικά....

α μαλιστα!

τωρα τι να σου πω μακαρι να ημουν αθηνα να σου επαιρνα εγω ενα τεστ βρε κοριτσακι μου να μη σταναχωριεσαι χωρις να εισαι σιγουρη.

δεν εχεις καμια φιλη να βοηθησει;

566b716e1f.png?html%22

Ερη μου πες το σε καποιον ομως....Μετα την γεννα εχεις κανει τεστ παπ και εξετασεις γενικα? Μηπως δεν εχουν στρωσει ακομα οι ορμονες σου....

Το τεστ ΠΑΠ ήταν μια χαρά....ορμονολογικές δεν έκανα...Ίσως να είναι από εκεί.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...