Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπουκι το εμβολιο της μικρης φουσκωσε καθολου???

προς το παρον δεν εχει καποια αντιδραση στο εμβολιο...λετε να μην την επιασε?????:shock::shock::shock::shock: χααχαχα χθες ηταν πολυ λιγο ανησυχη ελαχιστα ομως και ανεβασε μεχρι 37 σημερα δεν εχει πυρετο η θερμοκρασια της ειναι γυρω στο 36 τα μπουτακια ακομη μια χαρα...ευτυχως

xpcZp2.png

καλημερα κουκλες μου!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;

αννουλι εγω αντι για καφε απο τα σταρμπακς μπορω να εχω ενα τσιζκεικ απο τα Häagen-Dazs ;;;;;

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!

μινακι πως εισαι κουκλα μου;;;μια χαρα η χοριακη σου σουπερ!

τζενακι μου μη στεναχωριεσαι αγαπη τωρα που θα γεννηση το αννουλι θα αδειασει κι αλλα θεση και θα ειναι δικη σου και μετα που θα γεννησω κι εγω με το καλο παναγια μου θα ανοιξει κι αλλη θεση για τη γεωργια και τη φαιη!μην ανησυχειτε βρε ερχονται τα σπορακια εδω ηρθε σε μενα στο ασχετο εσεις τι φοβαστε;;;;

μπουκιτσα ολα καλα με το μικρουλι;;;

ξανθη μου πως εισαι σημερα;;φαε βρε κατι εχεις μεινει η μιση πια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=_1aQlwH7gJg

Μια γρήγορη καλημέρα γιατί τώρα σηκωθήκαμε με τον πασούλη μου...Το έχουμε ρίξει σε υπνοθεραπεία και πρέπει να μαγειρέψουμε....

Τζένη σου είπα να κάνεις κάτι και με γράφεις.Με το που τελειώσει το άιμα κάντε μέρα παρά μέρα έχετε δεν έχετε όρεξη χωρίς να μετράς μέχρι την μέρα που είναι να έρθει η περίοδος.Θα πιάσει.

Επίσης αν είναι κάντε εξετάσεις να ξέρετε τι σας γίνεται.Το πιθανότερο να μην έχετε κάτι αν έχετε όμως θα το ξέρετε και θα κάνετε ότι πρέπει..Βλέπεις το Μινάκι στο δεύτερο μήνα θεραπείας τσακ το μπεμπέ....

Μπουκίτσα μπορεί από το εμβόλιο να έχετε και υπνηλία να ξέρεις....

Αννούλα εγώ θα έρθω Χαλκίδα δίπλα μου είναι 35 λεπτά δρόμος το πολύ....

Λοιπόν τελικά χθες δεν έφαγα τι πρωτότυπο και σήμερα το πρωί ζυγίστηκα....Μαντέψτε πόσο είμαι.Για βοήθεια σας λέω ότι την τελευταία φορά πριν 4 μέρες ήμουν 77,8

Παπί καλημέρα....

Φαίη που χάθηκες καλέ;;;Βρωμάνε τα πόδια μας ή είναι από την πολύ κούραση που τρως;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα Ξανθη!!! Επιτελους κοιμασαι και εσυ σαν ανθρωπος!!! Δεν θα ελεγα το ιδιο βεβαια και για το φαγητο......Απο κιλα εχασες παλι σιγουρα.........76???

Να ερθεις να φερεις και τον Σωτηρακο να παιξει με την δικια μου!!!!

σορρυ που βγηκα ειχαδουλεια κ τωρα κραταω εναν παιδαρο στην αγκαλια μου κ μου κανει κ αγκου....καλημερες στις κουκλες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη εγώ την προηγούμενη φορά είχα αποβολή στα δίδυμα με ολική αποκόλληση στις 7 εβδομάδες και 3 ημέρες και το μόνο που έκανα είχα να βγάλω αίμα με μεγάλα κομμάτια σαν συκωτάκια και μετά πήγα στη γιατρό και είδε την μήτρα μου είπε ότι ήταν πεντακάθαρη και δεν έκανα απόξεση.

Άννα μου το βρήκες σχεδόν. 75, 7 χαχαχα θα γίνω κορμάρα μέχρι να γεννήσω αυτή την φορά τρέμετε παραλίες έρχομαι....χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλως την πως εισαι????Εψαχνα να σου βρω φωτο απο αυτο που ζητησες αλλα δεν βρηκα...........

χιχιχι δεν πειραζει μωρε σιγα!αλλα ειναι ΚΟΛΑΣΗ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...