Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αυτη την περιοδο δεν κανω τιποτα απολυτως!Εκοψα τους γιατρους,φαρμακα δεν μπορω να παρω,βαρεθηκα τις προγραμματισμενες επαφες,κι ετσι βαραμε στου Κουτρουλη το γαμο κι οτι ειναι να γινει ας γινει,πορκε ιφ για να γινω μανουλα πρεπει να μουρλαθω αστο καλυτερα!

Υπαρχουν χιλιαδες λογοι να μουρλενομαστε καθε μερα δεν ειναι αναγκη να μουρλαθουμε και γι αυτο....Απολαυσε το μπειμπι.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα τελευταια ειμαι πολυ καλυτερα Αννα μου!Γενικα στρουθοκαμηλιζω για να την παλεψω!Μεχρι και το καφε εκλεισα γι αυτο το λογο!Θα ισορροπησω ομως καποια στιγμη!

Ασε τωρα τα δικα μου,εσυ πες μου!Πως παει το μπεμπεκι?

κι εγω στρουθοκαμηλιζω ,,,,σε άλλα θέματα ..που θα παει θα στρώσουν όλα:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

που σαι βρε γωγουλινι που χαθηκες βρε ψυχη;;;;;

μπηκα να πω ενα γεια και ειδα κοσμο!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Hello Kitty!

Ειπαμε,αμα νιωθω καλα θα μπαινω να σας λεω καμια μ@λ@κια να γελατε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

το φυστικι μου δεν πηγε πουθενα γιατι ηυ μανουλα δεν ειχε διαθεση!!!!!

Εμας μας ειπε ο μπαμπας μας θα μας βγαλει αυριο...αντε να δουμε γιατι δεν αντεχωωωωωωωωωωωω

Παπακι πως εισαι?Μπεμπης ετσι?Ευγε κοριτσαρα μου!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

παπακι μου!!!!! καλα εσυ?????

μινακι μου ψηλα το κεφαλι και προχωρα με τσαμπουκα κουκλα μου εδω ειμαστε εμεις!!!!!!!!!!

εγω καλα εδω χαζευω μωρουδιακα στο internet βασικα ψαχνω να βρω συρταριερα και ντουλαπα γιατι δωματιο υπαρχει αλλα χωρος αποθηκευτικος μηδεν οποτες θελουμε οπωσδηποτε και ντουλαπιτσα και συρταριερα μεγαλη!

πηγαμε εχτες και ειδαμε μια φανταστικη χωρις να ειναι πολυ παιδικη για να την εχει και πιο μετα στο εφηβικο δωματιο.πολυ ωραια γερμανικα κατσε να βαλω site!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι πως εισαι?Μπεμπης ετσι?Ευγε κοριτσαρα μου!

να σαι καλα καμαρι και σε σενα οτι ποθει η ψυχη σου ευχομαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Hello Kitty!

Ειπαμε,αμα νιωθω καλα θα μπαινω να σας λεω καμια μ@λ@κια να γελατε!

Hello !!!

καλάααα .....όπως νιώθεις καλύτερα:P:p:p

Hello , Παπάκι:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μινα εχω κι αλλο καυτο ερωτημα που με βασανιζει!εχεις απαντηση?για να σε δω!

Στην ερωτηση:θελετε να γινετε δωρητης οργανων?,η απαντηση :παρτε τ @ρχ.. μου,θεωρειται θετικη η αρνητικη???????

μινακι μου ψηλα το κεφαλι και προχωρα με τσαμπουκα κουκλα μου εδω ειμαστε εμεις!!!!!!!!!!

εγω καλα εδω χαζευω μωρουδιακα στο internet βασικα ψαχνω να βρω συρταριερα και ντουλαπα γιατι δωματιο υπαρχει αλλα χωρος αποθηκευτικος μηδεν οποτες θελουμε οπωσδηποτε και ντουλαπιτσα και συρταριερα μεγαλη!

πηγαμε εχτες και ειδαμε μια φανταστικη χωρις να ειναι πολυ παιδικη για να την εχει και πιο μετα στο εφηβικο δωματιο.πολυ ωραια γερμανικα κατσε να βαλω site!

οκ καλα ειμαι να σου πω δεν περιμενα και παρα πολλα απο τον πρωτο μηνα ετσι κι αλλιως!!!!!

αντε να ετοιμαστειτε σιγα σιγα κοντευεις κι εσυ ετσι κι αλλιως!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

http://schardt.com/db/schardt/index_e.nsf/produkte?openView&produkte-moebel

για πειτε τη γνωμη σας!

εμεις μαλλον λεμε να παρουμε την eco stripe

566b716e1f.png?html%22

αντε αντε να το δω για να το πιστεψω!!!!!!:D:D

Και ο αγιος φοβερα θελει............:tongue::tongue::tongue:

Ξεραθηκα το μεσημερι και με ξυπνησε το απογευμα και μου ειχε στηψει και φρεσκα πορτοκαλια τρομαρα του............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...