Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια να ρωτησω..ο ηλιθιος γιατρος της ειπε της αδελφης μου οτι απο τη μερα που εκανε την κ καλα αποξεση[..εγω δεν πιστευω οτι της εκανε κατι αλλα τεσπα]οτι πιανεται πρωτη μερα περιοδου..αυτη ομως δεν εχει καθολου μα καθολου αιμα..ουτε σταγονα ..πως γινεται αυτο;

????????????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αμε αμε εκει εχω και πιο μεγαλο σπιτι και δεν θα μου την λετε για το που θα σας βαλω.....αντε κακουργες

Αλλα φανταζεστε να σας βαλω ολες στρωματσαδα τι γελιο εχουμε να ριξουμε???

εμενα ο δικος μου ο κ...ς εχει μαθει σε στρωμα..δεν ξερω τι θα κανεις με τις αλλες..χαχαχαχχαχχχαχαχαχαχαχαχα:tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εμενα ο δικος μου ο κ...ς εχει μαθει σε στρωμα..δεν ξερω τι θα κανεις με τις αλλες..χαχαχαχχαχχχαχαχαχαχαχαχα:tongue:

Το πολυ πολυ να σου κοψουμε τον κ...ο...........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ελεγαν οτι απο εχτες θα εχει συνεφιες και βροχες εδω δεν εχουμε δει ουτε ενα συνεφακι........καλυτερα βεβαια

εδω εχει συννεφια και ψιλοβρεχει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τζενακι δεν ξερω αν ισχυει αυτο...και εγω στην αποξεση δεν ειχα αιμα μου ηρθε 8 μερες μετα

ρε παιδια..με τα πολυ λιγα που ξερω ..

αποξεση κανεις οταν εχεις παλλινδρομη,οχι αυτματη αποβολη.δηλ.εγω εκανα αποξεση για τον πολυποδα,οταν βγηκα απο το χειρουργειο πονουσα πολυ,στεκομουν μονο με παυσιπονα υποθετα..η αντριανη στην αποβολη που ειχε ο γιατρος της ειπε οτι εφοσον βγαινει μονο του δεν χρειαζεται να μπει χειρουργειο,στην παλλινδρομη ομως μπηκε .λογικο..η μαρια οτι ηταν να βγαλει το εβγαλε το προηγουμενο βραδυ..το πρωι που πηγεκ της ειπε οτι θα μει μεσα δεν ειχε τπτ ουτε πονους ουτε αιμα..αλλα ουτε κ οταν βγηκε απο το χειρουργειο..γινονται αυτα;εγω πιστευω τζαμπα την ναρκωσε τπτ δεν της εκανε..ετσι για να πει μετα[που το ειπε]οτι αν δεν ηταν αυτος θα ηταν στα αζητητα κ θα παθαινε μεγαλη ζημια κ γιαυτο περεπε να του δωσει οτι εχει...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Το πολυ πολυ να σου κοψουμε τον κ...ο...........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κ μετα τι θα εχει να πιανει ο αντρας μου;:confused:

καμια φορα του λεω με εχεις κανει σα βοδι[με ταιζει με το γουδοχερι]..πρεπει να κανω διαιτα.. κ μου λεει θα σε σφαξω..ξερεις ποσα λευτα εχω επενδυσει εγω στον κ... σου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοιτα και εμενα η ξαδερφη μου που εκανε αποβολη δεν την καθαρησαν αφου το εκανε ο οργανισμος απο μονος του...Εγω εκανα αποξεση στον 5ο μηνα δηλαδη πρωτα διακοπη και μετα με καθαρησαν και δεν ποναγα καθολου.....Τεσπα Τζενακι μην το ψαχνεις τωρα οτι εγινε εγινε....ας παει σε 2 μηνες να κανει ενα τεστ παπ να δει αν ολα ειναι οκ και τελος

Διαφημίσεις

κ εδω ηλιο εχει..το πρωι ειχε μονο κατι συννεφακια ..αλλα εχει πεσει λιιιιιγο η θερμοκρασια στον ηλιο ομως δεν καθεσαι εχει ζεστη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννα να μας σπασεις τα νευρα θελεις ε???εδω εχει ηλιο με δοντια

Καλε δεν ειπα οτι εχει ζεστη....χαχαχαχαχα εχει πεσει λιγο η θερμοκρασια αλλα στον ηλιο ειναι καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...