Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Μπουκι μακαρι να μην ανεβασει και να μην χρειαστει να παρει κατι η μικρη.

Τζενακι τι κανεις?Καλε δεν τα παμε εχτες και μου ελειψες........

Μινακι σε εβλεπα στον υπνο μου ειχες παρει το φυστικη και ειχατε ερθει Χαλκιδα και πιναμε καφε!!!!

πωπω Αννουλα γουσταρω!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ερθει βρε Τζενακι μου που θα παει??? Μην αγχωνεσαι γινεται να μην το σκεφτεσαι καν????

καλημερα...γινεται?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν στεναχωριεμαι για μενα..για το σπορακι στεναχωριεμαι που δεν ξερει ποση αγαπη εχω να δωσω..

μην στεναχωριεσαι τζενη μου γιατι ξερει αυτο ποση αγαπη εχεις να δωσεις και θα ερθει την καταλληλη στιγμη για να στο δειξει!!!!;););););)

xpcZp2.png

Καλημερα!!!!

Μπουκι μακαρι να μην ανεβασει και να μην χρειαστει να παρει κατι η μικρη.

Τζενακι τι κανεις?Καλε δεν τα παμε εχτες και μου ελειψες........

Μινακι σε εβλεπα στον υπνο μου ειχες παρει το φυστικη και ειχατε ερθει Χαλκιδα και πιναμε καφε!!!!

καλημερουδια αννα μου ναι μακαρι να μην χρειαστει!!!!και εγω καλε θελω καφεεεεεε μονο η μινα??????καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Τζενακι μου γινεται σβησε τικερακια μην μετρας τιποτα σε ερωτηση ποτε περιμενεις η απαντηση θα ειναι δεν ξερω....διεγραψε τα ολα απο το μυαλο σου απολαυσε τον αντρα σου και ολα θα ερθουν........

Εγω παντως ετσι εκανα για ενα χρονο αλλα δεν ηταν ενας χρονος αναθεμα αν πεσαμε σε 3-4 κυκλους σε γονιμες μερες ουτε που ηξερα ηθελα εκανα.....δεν ηθελα σιγα μην καθομουν και ηταν η πιο ωραια περιοδος η πιο ερωτικη γιατι το θελαμε και το καναμε οχι γιατι επρεπε....ε οταν καταλαβα οτι ειχα 1 εβδομαδα καθηστερηση ηρθε και το ζουζουνι

καλημερουδια αννα μου ναι μακαρι να μην χρειαστει!!!!και εγω καλε θελω καφεεεεεε μονο η μινα??????καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλε για ολες ειναι ανοιχτη προσκληση!!!!!!Εγω καθομαι σχεδον 2 μηνες το καλοκαιρι στην Χαλκιδα!!!!

Ναι Τζενακι μου γινεται σβησε τικερακια μην μετρας τιποτα σε ερωτηση ποτε περιμενεις η απαντηση θα ειναι δεν ξερω....διεγραψε τα ολα απο το μυαλο σου απολαυσε τον αντρα σου και ολα θα ερθουν........

Εγω παντως ετσι εκανα για ενα χρονο αλλα δεν ηταν ενας χρονος αναθεμα αν πεσαμε σε 3-4 κυκλους σε γονιμες μερες ουτε που ηξερα ηθελα εκανα.....δεν ηθελα σιγα μην καθομουν και ηταν η πιο ωραια περιοδος η πιο ερωτικη γιατι το θελαμε και το καναμε οχι γιατι επρεπε....ε οταν καταλαβα οτι ειχα 1 εβδομαδα καθηστερηση ηρθε και το ζουζουνι

μα με στο μυαλο μου εισαι...πριν διαβασω το μυνημα σου το σκευτομουν..για το τικερ εννοω,εχτες εφυγα σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση απο το μαγαζι,του λεω του αντρα μου δεν εχω ορεξη να κανω τπτ,ουτε να μαγειρεψω ουτε να φαω..τπτ..με ειδε ετσι κ δεν ειπε τπτ ενταξει μου λεει παμε σπιτι να ξαπλωσουμε,πεσαμε να κοιμηθουμε..σιγα που κοιμηθηκα εγω δηλ..ρε σεις περασα κ κατι πονους αστα να πανε,ζαλαδα κ ναυτια στο φουλ κ το αιμα επισης..σηκωθηκε το απογευμα να μου μαγειρεψει λεει να φαω να καρδαμωσω ..μετα ειπε θα παρει βιταμινες αυτος για να δυναμωσει ...το βραδυ ηρθε κ η αδελφη μου η μαρια σπιτι με τα παιδια κ τα ειπαμε λιγο..ειναι καλα ουτε αιμα ουτε πονους..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι μην σε παιρνει απο κατω αν θες να εισαι και σιγουρη πηγαινε σε εναν γιατρο κανε ενα γενικο τσεκ απ κανε ορμονικες να δεις οτι ολα ειναι καλα για να σου βγει και αυτο απο το μυαλο να μην εχεις την παραμικρη αμφιβολια

Διαφημίσεις

Καλε για ολες ειναι ανοιχτη προσκληση!!!!!!Εγω καθομαι σχεδον 2 μηνες το καλοκαιρι στην Χαλκιδα!!!!

παρε γαλα να εχεις γιατι πινω πολυ με τον καφε χαχαχαχαχα να εχεις αποθεμα ;););)

xpcZp2.png

καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα ερθω στην χαλκιδα να πιουμε τον καφεδακο που ονειρευτικες

Καλε και βεβαια να ερθεται!!!!!Και λαμια μπορειτε αλλα πιο ωραια ειναι να το πινεις τον καφε σου στην παραλια!!!

καποτε ειχαμε γνωρισει στη σαντορινη ενα ζευγαρι απο τη λαμια χρυσοχοοι ειχανε ξεμεινει εκει οπως κ εμεις γιατι ειχε πολλα μποφορ κ δεν εφευγε το καραβι,ανταλλαξαμε κ τηλεφωνα.μας ειχαν πει οποτε θελουμε να ερθουμε λαμια να μας φιλοξενησουν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...