Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα ποπο αερα σημερα και κρυοοοοοοοο τι κανετε κουκλες???χαθηκαμε λιγο αυτες τις μερες!!! χθες ειμασταν καλουτσικα μετα το εμβολιο μονο 37 ανεβασε σε πυρετο και δεν της εδωσα κατι αντε να δουμε σημερα!!!!!μινακι μου τι πολυ νυστα ε?ειδες το σπορι κανει απο τωρα αισθητη την παρουσια του χαχαχα εγω παντως να σου πω νομιζω οτι παλι για κοριτσακι σε βλεπω χιχιχιχιχχι γερο να ειναι και οτι να ναι!!!! οι υπολοιπες εγκυουες και μη τι κανετε? δεν προλαβαινω να λειψω λιγο και γραφετε κατεβατα ολοκληρα ποπο τι πραγμα ειστε!!!!κιττυ τι εκανες τελικα με θηλαστρο?

xpcZp2.png

μπουκιτσα μου γερο μωρο και ας ειναι οτι θελει ειναι το λιγοτερο που με απασχολει!!!! χαχχαχαχα αλλα εγω στο φυστικι μεχρι που γεννησα ουτε υνιλιες ουτε αναγουλες τιποταααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια Τζενακι μου μην μου στεναχωριεσαι ναι θα ερθει το σπορακι σου

δεν στεναχωριεμαι για μενα..για το σπορακι στεναχωριεμαι που δεν ξερει ποση αγαπη εχω να δωσω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα!!!!

Μπουκι μακαρι να μην ανεβασει και να μην χρειαστει να παρει κατι η μικρη.

Τζενακι τι κανεις?Καλε δεν τα παμε εχτες και μου ελειψες........

Μινακι σε εβλεπα στον υπνο μου ειχες παρει το φυστικη και ειχατε ερθει Χαλκιδα και πιναμε καφε!!!!

καλημερα τζενη καλημερα μινακι αααααααααρε τζενακι φτιαξε μας λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλημερα boukieτσα!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν στεναχωριεμαι για μενα..για το σπορακι στεναχωριεμαι που δεν ξερει ποση αγαπη εχω να δωσω..

Θα ερθει βρε Τζενακι μου που θα παει??? Μην αγχωνεσαι γινεται να μην το σκεφτεσαι καν????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...