Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τώρα οι φράουλες είναι της εποχής δηλαδή;;;

ναι και τωρα ειναι να φας!

ειναι η εποχη τους!

μονο οταν ειναι εκτος εποχης δεν ειναι ωραια γενικα φρουτα λαχανικα.του θερμοκηποιου που λεμε..αλλα ειναι καλυτερα γιατι δεν εχουν φαρμακα τον χειμωνα δεν υπαρχει κατι να ραντισεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μου καλησπερα μπηκα να σας πω οτι η χοριακη ειναι 121.36 την Μ.Δευτερα επαναληψη

μια χαρά είναι η χοριακή σου.....τέλεια. Άντε με το καλό αγάπη μου.

Κορίτσια μόλις γύρισα από γιατρούλη....το μπεμπέ μου είναι μια χαρά. Και είναι κοριτσάκι. Είμαι πολύ χαρούμενη.

mIdZp3.png

Καλησπεραααα Καλε που ειστε ολες????? Ειπα θα μπω αργοτερα το ποσο αργοτερα δεν ειπα.....χαχαχαχαχαχαχα

Μινα μου μια χαρα η χοριακη για αρχη αντε να ανεβαινει απο εδω και περα!!!!!

Αννιω τελεια ηρθε και το κοριτσακι.......ααααααααααααχχχχχχχχχχ ετοιμασου για ροζ τωρα!!!!!!

Αστερινα μου αντε κοριτσακι μου μια χαρα τα αγορακια σου!!!!!

Εμενα εφυγε η γυναικα πριν μιση ωρα...εκανε τα παντα ομως μεχρι τοιχους επληνε....Ξεστρωσε και αυριο θα ερθουν να παρουν και τα χαλια....Αχ τελος ολα κοριτσια μονο 2 πλυντηρια εμειναν και σιδερο ε αυτα σιγα σιγα και καθιστη τα κανω

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...