Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μπηκα και με πεταξε εξω το σκασμενο!

Καλα χτες τσακισα δυο μανγκο ωριμοτατα και νοστιμοτατα!Ειναι απο τα λιγα φρουτα που μ αρεσουν και μου φερνει ο αντρας μου καθε βδομαδα το χρυσο μου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε αστερίνα έφαγα φλασιά κάτι νόστιμο είναι το καρπούζι μιαμ μιαμ μιαμ

χαχαχ τετοια εποχη! αλλαξε γευση,γιατι θα απογοητευτης!

ουτε τα πρωιμα δεν εχουν βγει σε κανα μηνα! ομως...εμενα μου εδωσε η πεθερα μου κατι σαγκουινια..παω να φτιαξω ενα χυμο

HouVp2.png

oVGVp2.png

Και τα ακτινιδια επισης!Και μαλιστα ενα ακτινιδιο καλυπτει ολη την ημερησια ποσοτητα σε βιταμινη C που χρειαζεται ο οργανισμος!Εγω που δεν τα παω καλα με τα φρουτα και τα λαχανικα γενικως κοιταω πως θα παρω αυτα που χρειαζομαι χωρις να πλακωθω στο φαι!χαχαχαχαχ

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Μπηκα και με πεταξε εξω το σκασμενο!

Καλα χτες τσακισα δυο μανγκο ωριμοτατα και νοστιμοτατα!Ειναι απο τα λιγα φρουτα που μ αρεσουν και μου φερνει ο αντρας μου καθε βδομαδα το χρυσο μου!

εγω δεν ξετρελαθηκα! καλο ηταν μου θυμηζε την motion λες απο αυτο να περνει την θετικη ενεργεια?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Κοιτα,το μανγκο πρεπει να ειναι πολυ ωριμο για να το καταλαβεις να λιωνει στο στομα!Κι επισης παιζει ρολο και η ποικιλια!Οπως τα πορτοκαλια!Αλλο να φας μερλιν αλλο να φας βαλεντσια!

Άσε αστερίνα έφαγα φλασιά κάτι νόστιμο είναι το καρπούζι μιαμ μιαμ μιαμ

και αυτα που θα βγουν νωριτερα καλα ειναι ρωτα εμενα στις αποριες σου..

δεν εχουν φαρμακα περισσοτερα εχουν οι πατατες, τα καρπουζια ειναι πιο αγνα και αυτα που θα βγουν νωριτερα απλα ειναι σκεπασμενα..εγω δεν εχω ωφελος το ξερεις.....μη νομιζεις οτι το κανω για να προωθησω τον αντρα μου!:D

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αστερινα συμφωνω!Φαε φραουλα Φλεβαρη μηνα την πρωτη κοψια και φαε το Μαη την τελευταια,ειναι το ιδιο?Και πιο καθαρα ειναι απο φαρμακα και πιο γευστικα!

καλα λες ρε ξανθη που ειναι οι κοπελες ?

και αυτο το μαγκο που ειχα φαει ηταν ζουμερο! αλλα η γευση δεν μου αρεσε αυτη η περιεργη...ισως που δεν το εχω συνηθισει...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Παω να φυγω κοπελιες να κανω ενα ντουζακι γιατι ειμαι πτωμα και καπως πρεπει να συνελθω!Μπορει να μπω αργοτερα!Φιλακιαααααα

Τώρα οι φράουλες είναι της εποχής δηλαδή;;;

Τωωωωωωωωωωρα!Απο Φλεβαρη μηνα τρωμε φραουλες εμεις εδω χαμου!χαχαχαχααχαχ

Αντε μου,τα λεμε!

Αστερινα συμφωνω!Φαε φραουλα Φλεβαρη μηνα την πρωτη κοψια και φαε το Μαη την τελευταια,ειναι το ιδιο?Και πιο καθαρα ειναι απο φαρμακα και πιο γευστικα!

ναι ρε ασε που οσο κανει κρυο δεν ραντιζουν...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...