Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia saw koritsia δεν εχω διαβασει και πολλα γιατι ειναι πολλα και μμεχρι να τα διαβασω με πιανει υπνηλια..

μινακι μπραβο!πολυ καλη ειναι η τιμη.

ξανθη τι κανεις? εχω αρχησει και την ακουω συνεχεια και δυνατα ειναι υπεροχο,

γεια σου γεωργια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Και μένα η μικρή με έχει ταράξει πολύ κινητική είναι....Πεινάω αλλά δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα.Σήμερα γενικά δεν θέλω φαγητό.

μακαρι να μην ηθελα κ εγω...παχαινω χωρις να το καταλαβαινω..:mad:

αλλα πειναω..:-(

και τωρα :shock:λιγη σπανακοπιτα απο εχθες μια χαρα ειναι..

εσυ ρε παιδι μου τι ειναι αυτο με το στομαχι..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Σήμερα δεν με πονάει όλως περίεργος αλλά δεν έχω όρεξη.Δεν ξέρω πολλές παραξενιές με έχουν πιάσει.Μέχρι και σε παγωτό είπα όχι.Θέλω κάτι νόστιμο αλλά τίποτα δεν μου κάνει σε νόστιμο.Πόσα κιλά έχεις μέχρι τώρα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναηρθα!Εφαγα πορτα πριν!χαχαχαχαχαχααχαχ

Ξανθη πες μου κι εμενα το σαιτ να το δω μπας και καταλαβω τι παιζει με τις χοριακες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Εγώ ξεκίνησα 82 (ντρεπομαι αλλά χλαπάκιαζα) έφατασα 76 και τώρα είμαι 77,9...

Στον γιο είχα ξεκινήσει 64 και έφτασα 73,4....

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=135&Itemid=90

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σήμερα δεν με πονάει όλως περίεργος αλλά δεν έχω όρεξη.Δεν ξέρω πολλές παραξενιές με έχουν πιάσει.Μέχρι και σε παγωτό είπα όχι.Θέλω κάτι νόστιμο αλλά τίποτα δεν μου κάνει σε νόστιμο.Πόσα κιλά έχεις μέχρι τώρα;

εγω εφαγα ενα παγωτακι και δυο κομματια σπακανοπιτα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου γεωργια! γιατι καλε εφαγες πορτα!

μου θυμησες την αδελφη μου που της εδωσα να φαει μαγκο το ειχε φερει ενας αιγυπτιος..και αφου καλα το εφαγε με κοιταει και μου λεει ...τουλαχιστον θα πω και γω μια φορα στην ζωη μου οτι εφαγα παγκο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

9;;;;ρε συ πρόσεχε γιατί από εδώ και πέρα μπαίνουν χωρίς να το καταλάβεις.Ειδικά τον τελευταίο μήνα...

Γεωργία στις τιμές που βλέπεις διαίρεσε με 10

ρε δεν καταλαβαινω πως τα περνω..ελπιζω απο εδω και περα λογο καλοκαιριου να ειναι καλυτερα τα πραγματα,παντα το καλοκαιρι χανω..ακομα δεν φαινεται να εχω παρει κιλα μονο η κοιλια φαινεται αλλα ειναι που μεγαλη! θα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...