Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

προσπαθω να σκεφτω μονη μου αλλα δεν μου βγαινει γμτ εννοειται οτι αυτο που θελω ειναι να γραψω κατι δικο μου αν δεν τα καταφερω θα παρω ενα ετοιμο λεμε να κανουμε βαφτησια 15 αυγουστου η πανω ημερομηνια ειναι απο το κοπι οπως το πηρα

εχω χρονο αλλα ειμαι πιο πολυ του δημιουργικου παρα στο ποιητικου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρηκα ενα ωραιο για την κιττυ που θα κανει γαμο κ βαφτιση μαζι..αστο τελειο θα το γραψω να το δει..οχι τωρα..καποια αλλη στιγμη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έλα μου ντε εξαφανίστηκαν όλες.Τζένη ελπίζω να έχεις άπειρους πελάτες που ψωνίζουν αρειμανίως και όχι προμηθευτές στη σειρά που ζητάνε χρήματα.

ναι τι να σου πω..αφου τους εσπρωχνα εξω καποια στιγμη..δεν θελω αλλους πελατες ελαγα κονομησα για σημερα.....δε με ρωτας αν εχω δουλεια μπας κ σπασει ο..το ποδαρι του;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ανδριανή πάντως αν βάλεις το δεύτερο μπορείς για προσκλητήριο να βάλεις σε γάμα αστεράκια που θα βγαίνουν από ραβδάκι νεράιδας να το τυπώσεις σε ριζόχαρτο και να το κάνεις ρολάκι να το δέσεις πάνω σε γλυφιτζούρια με ωραίες κορδέλες....¨η να κρέμονται από το ρολάκι σου στις κορδέλες καραμέλες.

Τζένη αύριο το πρωί θα στο πω δεν αισθάνομαι τυχερή τώρα.

Κάτι τέτοιο http://img688.imageshack.us/i/57610406.jpg/

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα κοιτα μια στιγμουλα εφυγα και μαζευτηκατε ολες!

καλε να το παρω προσωπικα;;μολις φευγω μπαινετε;;

καλησπερα αντριανη μου τι κανει η πεταλουδιτσα σου;;;

κι μενα μου αρεσει πολυ να φτιαξεις κατι μονη σου η να κανεις μια παραλλαγη μωρε ξερεις να παρεις ιδεες αλλα να τις τελειωποιησεις εσυ.

αφου εχεις χρονο ετσι κι αλλιως!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

το δευτερο ειναι τελειο ξανθη αχ τι ωραια χρωματα!πολυ χαιρομαι που ετοιμαζεις τα βαφτισια της μπεμπας σου αντριανουλι μου αυτο ειναι ολο χαρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

http://eshop.inspyrus.gr/index.php?route=product/product&product_id=158

κι αυτη δεν ειναι πολυ ωραια;;

566b716e1f.png?html%22

Ανδριανή κοίτα και από εδώ για να πάρεις πράγματα να κάνεις μπομπονιέρες.

http://www.narlis.gr/

Παπί το έχω ψάξει και κάτι τέτοιο θα κάνω για προσκλητήριο και εγώ...Τα βρήκα έξυπνα και πολύ εύκολα στην κατασκευή.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ανδριανή κοίτα και από εδώ για να πάρεις πράγματα να κάνεις μπομπονιέρες.

http://www.narlis.gr/

Παπί το έχω ψάξει και κάτι τέτοιο θα κάνω για προσκλητήριο και εγώ...Τα βρήκα έξυπνα και πολύ εύκολα στην κατασκευή.

ωχ τον ξερεις κι εσυ ξανθουλι;;

κι εγω απο εκει παρηγγειλα τα παντα!

κουνια,κρεββατι,επιπλα ολα!κανει πολυ καλες τιμες.

566b716e1f.png?html%22

αντε φιλακια πολλα ξανθουλι καλη ορεξη!βγαινω κι εγω κουραστηκα λιγο στην καρεκλα!

τα λεμε το απογευματακι παλι θα ειμαι μονη μου σημερα μεχρι το βραδυ κανονιστε παλι να μη μπει καμια ε; αντε!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...