Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

http://www.lasertherapy.gr/

δες εδώ έχει σαιτ. Πάντως να σου πω ότι από το γραφείο μου έχουν πάει όλες και όλες είχαν αποτέλεσμα.Η προϊσταμένη μου έχει κάνει άνω χείλος, παρειές, μπικίνι και τώρα πόδια και τα βλέπουμε έμπρακτα...

αντε ρε συ ξανθη και τοσο οικονομικα;μονο 20 την επισκεψη;πολυ καλο και δεν ποναει ε;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.lasertherapy.gr/

δες εδώ έχει σαιτ. Πάντως να σου πω ότι από το γραφείο μου έχουν πάει όλες και όλες είχαν αποτέλεσμα.Η προϊσταμένη μου έχει κάνει άνω χείλος, παρειές, μπικίνι και τώρα πόδια και τα βλέπουμε έμπρακτα...

Εγώ λέω μιας και θα ξεμπερδέψω με τις γέννες να πάω και για τις ραγάδες μου αλλά να δω τι θα μου πει πρώτα.

ασχετο τωρα με εφτιαξες ε!

ειναι και στρατιωτικος ο γιατρος;;πωπω πολυ με βολευεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ε αν δεν στηρίξουμε τους συναδέρφους μας χαχαχαχα.

Ναι για άνω χείλος μόνο 20 ευρώ πληρώνω.γενικά μου είπαν οι άλλες ότι αν πρέπει να κάνεις περισσότερες επισκέψεις από 4-5 χαμηλώνει και την τιμή.Είναι ευγενικός και το καλό είναι ότι σου λέει την αλήθεια.Δεν σου λέει ας πούμε ότι θα φύγουν και κάνεις κάνεις και τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σου πω την πρώτη φορά ένιωσα μια μικρο ενόχληση αλλά και πάλι καμία σχέση με το όταν τραβάς την ταινία του κεριού.Τις επόμενες ούτε που το κατάλαβα.

να σαι καλα ρε συ ξανθη θα το κοιταξω απο το φθινοπωρο να το κανονισω οταν κατεβω αθηνα!λιγο πιο κατω απο το μεγαρο μουσικης ηταν μια εταιρια που δουλευα πριν 2 χρονια και την ξερω καλα την περιοχη.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπί το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις φθινόπωρο πάντως επειδή δεν έχει δυνατό ήλιο.Εμένα μου είπε τώρα ότι καλύτερα να αποφύγω να κάνω το καλοκαίρι λόγω ηλιοφάνειας.

Παπί το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις φθινόπωρο πάντως επειδή δεν έχει δυνατό ήλιο.Εμένα μου είπε τώρα ότι καλύτερα να αποφύγω να κάνω το καλοκαίρι λόγω ηλιοφάνειας.

ναι βρε κι εγω αυτο ειπα.το ξερω για το καλοκαιρι εχω ξανακανει λειζερ αν και αποτυχια ηταν.

566b716e1f.png?html%22

που χαθηκαν ολες σημερα καλε;;;

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσια!

σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο κλαψαμε πολυ λιγο κ τωρα κοιμομαστε αν κ δεν την βλεπω πολυ ορεξατη κ στεναχωριεμαι που πονεσε η καρδουλα μου

τωρα ψαχνω κειμενα βαπτησης εχω κολλησει σε δυο θελω γνωμες το πρωτο ειναι αυτοΠεταλουδίτσα μου όμορφη,

πεταλουδίτσα ωραία

Ιούνιο σε βαφτίζουμε

μ΄ όλη μας την παρέα

στις 29 του μηνός

θα δούμε τη βουτιά σου

και ώρα ....

θα 'ρθούν όλοι κοντά σου.

Θαύμα είσαι του ουρανού

που μπήκες στη ζωή μας

την έκανες πολύχρωμη

και πέταξες μαζί μας.

πέτα λοιπον σταλίτσα μου

άνοιξε τα φτερά σου

ολη η ζωή ανοίγεται

και απλώνεται μπροστά σου...

οι γονείς και οι νονοί σου

Σας περιμένουμε στην εκκλησία/ στο ναό ....... εμείς και η πεταλουδίτσα μας...!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κ το αλο

Νεράιδες όμορφες μικρές υφαίνουν το όνομα μου και μου χαρίζουνε ευχές για κάθε πέταγμα μου.

Να ʽχω χάρες και αρετές, κάτι να μη μου λείψει,

να ʽναι οι στιγμές μου διαλεχτές,

το πιο γλυκό χαμόγελο, πόνος να μην αγγίξει.

Μαζί με τούτες τις ευχές, θέλω και τις δικές σας,

ευχές αγνές και αληθινές μέσα από τις καρδιές σας.

4193-e1294774816327.jpg

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

απο την αλλη σκεφτηκα να γραψω κατι μονη μου για το αγγελουδι μου

προσκλητηρια μπομπονιερες θελω να τα φιαξω μονη μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ανδριανή προτιμώ το δεύτερο.Τώρα αν το έχεις στο γράψιμο γράψε κάτι μόνη σου.Και εννοείται να κάνεις μόνη σου προσκλητήρια και μπομπονιέρες.Εγώ στο γιο μόνη τα είχα κάνει το ίδιο θα κάνω και τώρα....

Αν μπεις στο τοπικ για τις βαφτίσεις θα βρεις πολλές ωραίες ιδέες και ταυτόχρονα προσιτές και όχι δύσκολες.Όπως και να χει θα είναι μοναδικά αφού εσύ θα τα κάνεις για την μικρή σου.

Γιατί Τζένη με αναρρωτική κάθομαι και υποτίθεται ότι έχω πρόωρες συσπάσεις και αιμορραγία και υψηλή πιθανότητα αποβολής και συνίσταται να μείνω κλινήρης ένα μήνα....

κ το οτι εχασες τον κοσμο προχτες δηλ δεν ειναι προβλημα ε;ασε μας ε ξανθη αν το παθαινες αυτο στη δουλεια θα ηταν καλυτερα;

τεσπα..εγω να ενημερωσω οτι αδιαθετησα πριν 2 ωρες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...