Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Και εγώ είχα εισέχουσες θηλές αλλά θηλάσαμε αποκλειστικά 8 μήνες μετά το έκοψα γιατί είχα αναιμία(σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα καταφέρει να πάρω σίδηρο πάθαινα δυσανεξία) και έπρεπε να παίρνω πολύ σίδηρο(6 ταμπλέτες την ημέρα) που έκανε τρελή δυσκοιλιότητα στο μικρό.Είχαν αρχίσει και οι στερεές και κάναμε μόνο 2 θηλασμούς οπότε το πήρα με ελαφριά καρδιά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ είχα εισέχουσες θηλές αλλά θηλάσαμε αποκλειστικά 8 μήνες μετά το έκοψα γιατί είχα αναιμία(σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα καταφέρει να πάρω σίδηρο πάθαινα δυσανεξία) και έπρεπε να παίρνω πολύ σίδηρο(6 ταμπλέτες την ημέρα) που έκανε τρελή δυσκοιλιότητα στο μικρό.Είχαν αρχίσει και οι στερεές και κάναμε μόνο 2 θηλασμούς οπότε το πήρα με ελαφριά καρδιά.

8 μηνες ? μπράβοοοοοοο:P:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κίττυ ήθελα να τον φτάσω μέχρι τον χρόνο να πω την αλήθεια αλλά το ταλαιπωρούσα το παιδί και δεν το ήθελα με τίποτα.Τώρα την κυρία ελπίζω να την φτάσω μέχρι τον χρόνο.Πιστεύω ότι είναι καλά μέχρι εκεί.

Καλά μόλις πήρα τηλέφωνο.Με ρωτήσαν το όνομα μου το λέω και μετά μου λένε να έρθει κάποιος για τα χαρτιά λέω είναι ο άντρας μου ωραία μου απαντάει καλημέρα σας.Καλημέρα σας απαντάω και τέλος η συνομιλία.

Χαχαχα και κόντεψα να λιποθυμήσω λέμε που να ξέρα ότι αυτοί μόνο όνομα θέλανε...

Διαφημίσεις

Καλά μόλις πήρα τηλέφωνο.Με ρωτήσαν το όνομα μου το λέω και μετά μου λένε να έρθει κάποιος για τα χαρτιά λέω είναι ο άντρας μου ωραία μου απαντάει καλημέρα σας.Καλημέρα σας απαντάω και τέλος η συνομιλία.

Χαχαχα και κόντεψα να λιποθυμήσω λέμε που να ξέρα ότι αυτοί μόνο όνομα θέλανε...

εμ τι νομιζες;;σκασιλα τους μωρε ξανθουλι για το αν λες αληθεια η ψεματα αυτοι σε πληρωνουν;

μια χαρα λοιπον ολα καλα κουκλα μου απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και το παιδακι σου και αντρουλη σου απο δω και περα.θα κανετε και κανενα μπανακι σε λιγο και ολα καλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ ξεκινησα λιγο καλοπισμο.αρχικα βγαζω τα φρυδια μου που κοντευουν να γινουν σαν περικοκλαδα και μετα θα μπω για ενα μπανιο γιατι τοσες μερες με πεθανε η μεση μου και δεν εκανα τιποτα σημερα που ειμαι λιιιιγο καλυτερα κατι πρεπει να κανω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εγώ είχα χθες καλοπισμό.Έβγαλα φρύδια και έκανα και αποτρίχωση.Και αποφάσισα όταν με το καλό γεννήσω να πάω να κάνω λέιζερ και στα πόδια να ηρεμήσω δια παντός.

μια χαρα σε βρισκω εγω αποτριχωση δεν κανω μονο στο ανω χειλος.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Άνω χείλος έκανα και εγώ παπί αλλά έχω τώρα πόσο καιρό και κάνω λέιζερ.Τώρα ήταν η τρίτη φορά που πήγα και ήδη μου έχουν μείνει μόνο 4 τρίχες όλες και όλες.Τώρα μου είπε ότι θα αργήσω να ξαναπάω και θα χρειαστώ μία άντε δύο το πολύ και τέλος.Τόσα χρόνια είχα σκάσει ένα κάρο λεφτά στα κεριά και πόναγα...Πάντως είμαι τόσο ευχαριστημένη με το οριστικό αποτέλεσμα που το συστήνω σε όλες.

για το ανω χειλος το σκεφτομαι κι εγω να σου πω.αν και ειχα κανει λειζερ πιο παλια πριν 10 χρονια μη σου πω στο μπικινι και στο ανω χειλος και δεν ειδα κανενα απολυτως αποτελεσμα κανενα ομως.ασε που μου χτυπουσαν μια μια τριχα.αλλα τωρα εχουν αλλαξει το ξερω και το σκεφτομαι να κανω πρωτα το ανω χειλος κι αν δω οτι μενω ευχαριστημενη βλεπω και για αλλα σημεια.

566b716e1f.png?html%22

Παπί πήγα σε δερματολόγο όχι σε ινστιτούτο αισθητικής.Έκανα πρώτη φορά τον Οκτώβριο αρχές μετά τέλη Δεκεμβρίου και τώρα τρίτη φορά.Μέχρι στιγμής έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη σου λέω 4 τρίχες και πεντακάθαρο το χείλος όμως.Ούτε καν πόρους δεν έχω.Και μου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 60 ευρώ από 20 ευρώ η επίσκεψη.Αν πραγματικά πάω άλλες 2 φορές με 100 ευρώ ξεμπέρδεψα μια δια παντός.

Και εγώ ξεκίνησα από το άνω χείλος που δεν κοστίζει και πολύ και αφού βλέπω ότι πάει καλά λέω να κάνω και πόδια.Μπικίνι είμαι από τις κωλόφαρδες που δεν έχω τρίχες πάνω ψηλά και είμαι και ανοιχτόχρωμη.

Παπί πήγα σε δερματολόγο όχι σε ινστιτούτο αισθητικής.Έκανα πρώτη φορά τον Οκτώβριο αρχές μετά τέλη Δεκεμβρίου και τώρα τρίτη φορά.Μέχρι στιγμής έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη σου λέω 4 τρίχες και πεντακάθαρο το χείλος όμως.Ούτε καν πόρους δεν έχω.Και μου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 60 ευρώ από 20 ευρώ η επίσκεψη.Αν πραγματικά πάω άλλες 2 φορές με 100 ευρώ ξεμπέρδεψα μια δια παντός.

Και εγώ ξεκίνησα από το άνω χείλος που δεν κοστίζει και πολύ και αφού βλέπω ότι πάει καλά λέω να κάνω και πόδια.Μπικίνι είμαι από τις κωλόφαρδες που δεν έχω τρίχες πάνω ψηλά και είμαι και ανοιχτόχρωμη.

αντε ρε συ για στειλε πληροφοριες να τις εχω στα υποψιν μετα τη γεννα με πμ.

ξερεις σε ποια περιοχη διευθυνση και τηλ να κανονισω αν ειναι γιατι για το ανω χειλος ενδιαφερομαι.

566b716e1f.png?html%22

http://www.lasertherapy.gr/

δες εδώ έχει σαιτ. Πάντως να σου πω ότι από το γραφείο μου έχουν πάει όλες και όλες είχαν αποτέλεσμα.Η προϊσταμένη μου έχει κάνει άνω χείλος, παρειές, μπικίνι και τώρα πόδια και τα βλέπουμε έμπρακτα...

Εγώ λέω μιας και θα ξεμπερδέψω με τις γέννες να πάω και για τις ραγάδες μου αλλά να δω τι θα μου πει πρώτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...