Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κιττυ αχ μωρε κι εχω την κρεμουλα της medela (η οποια ειναι σχεδον αχρησιμοποιητη)...πως θα γινει να στην δωσω τωρα, μηπως αν μπορει ο Θ... να συναντηθουμε να τηνπαρει?κριμα ειναι να παει στραφι...δεν ξερω κανονιστε,,επισης καποια στιγμη θελουμε να ερθουμε στο μαγαζι με τους κουμπαρους για ξερεις τι!!!

κρεμούλα εχω....απο θηλές πασχω.......χαχαχαχαχα. Ο Θ...... τρεχει και δεν φτανει........το πρωι παει δουλειά και τα απογευματα 5-9 μεγαζι , το οποιο αναγκαστικά αυτες τις μερες ειναι κλειστο το πρωί:-(:sad: αμα δεις τα ματια του......χαλια....και ξυπναει και την νυχτα που ξυπναει ο γιοκας του.

Μετα το Πάσχα , θα πηγαίνω στο μαγαζί και θα το κανονίσουμε. Θα σε παρω και τηλ.....δεν πιστευω να σε ενοχλώ τέτοια ωρα που κοιμούνται οι άντρες μου και εχω ησυχία ?:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττυ δεν σε βοηθησε καμια στο μαιευτηριο πως να φτιαχνεις θηλη ωστε να πιανει ο μικρος?

ναι . με βοήθησαν ....ηταν μια πολυ καλη ...παιδευτηκε πολύ ωρα μαζί μου....αλλά οι θηλες επιπεδες , το στηθος μεγάλο.....αστα

η ιδια μου ειπε να παρω θηλες σιλικονης , μου εφερε εκει ο Θ..............., αλλά δεν τα καταφερνουμε ιδιαίτερα. θα προσπαθησω και αυριο.....εντωμεταξύ οταν ουρλιαζει ο μικρος δεν υπαρχει περιπτωση......κατι το πρωι πηγε να κανει αλλά πρωτόγαλα ειναι ακομη....κι αυτός ειναι φαγάνας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κιττυ αχ μωρε κι εχω την κρεμουλα της medela (η οποια ειναι σχεδον αχρησιμοποιητη)...πως θα γινει να στην δωσω τωρα, μηπως αν μπορει ο Θ... να συναντηθουμε να τηνπαρει?κριμα ειναι να παει στραφι...δεν ξερω κανονιστε,,επισης καποια στιγμη θελουμε να ερθουμε στο μαγαζι με τους κουμπαρους για ξερεις τι!!!

κρεμούλα εχω....απο θηλές πασχω.......χαχαχαχαχα. Ο Θ...... τρεχει και δεν φτανει........το πρωι παει δουλειά και τα απογευματα 5-9 μεγαζι , το οποιο αναγκαστικά αυτες τις μερες ειναι κλειστο το πρωί:-(:sad: αμα δεις τα ματια του......χαλια....και ξυπναει και την νυχτα που ξυπναει ο γιοκας του.

Μετα το Πάσχα , θα πηγαίνω στο μαγαζί και θα το κανονίσουμε. Θα σε παρω και τηλ.....δεν πιστευω να σε ενοχλώ τέτοια ωρα που κοιμούνται οι άντρες μου και εχω ησυχία ?:P:p

οποτε θες παρε να τα πουμε!

αν κοιμουνται θα κλεισω την πορτα, πω πω ο καημενος...πτωμα θα ειναι αλλα η στιγμη που ξυπναει για να βοηθησει τον γιοκα του ειναι ολα τα λεφτα!λιγη υπομονη κιττυ να κανετε ο μπιζελακος βλεπω θελει να μεγαλωσει γρηγορα και να μπει σε προγραμμα ωστε να ξεκουραζονται οι γονεις του!

ο αντρας σου χ@σμενος ετσι???εσυ πως νοιωθεις που πλεον εχεις την πληρη ευθυνη αυτου του μικρου αγγελακου?αγχωμενη η χαλαρη?εγω παντως απτα γραφομενα σου μια χαρα σε βρισκω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

φιλεναδαααααααααα, τι κανεις μικρη πρωτομανουλα?

ο κλωνακος σου?χιχιχι

πω πω φτου φτου σκορδα το αγορι μας...φαγανουλης ε?μπραβο το μπιζελακι μας!!!

εσυ τι κανεις?πως εισαι?

παντως οσο μπορεις στο στηθος...πριν το ξενο να τον βαζεις στο στηθος...και μολις παρεις το θηλαστρο θα σου πεταγονται οι θηλες εξω, οποτε παρε να χεις μπεμπη...και μετα η θηλη θα συνηθησει...αχ ειναι τελεια αισθηση ο θηλασμος...και το δεσιμο απιστευτο...και αν εχεις και φαγουρα στο στηθος ειναι τελειααααααααααααα χαχαχα

καλά είμαι:P ναι , τρωει το μωρό μου....φτου....φτου

μουδιασμα που νιωθω στην κοιλιά , φυσιολογικό ειναι ? αυριο θα παω να μου κοψει τα ραμματα....πονάει ???

τα πηρα αγρια με την γιατρό .......ηρθε την Παρασκευη να με δει και καλά και μου λεει ΄δεν με πληρωσε ο αντρας σου΄:shock::shock::shock: λες και μας επιασε στην πορτα να φευγουμε..............

θα παω αυριο και ουτε θα με ξαναδει.............θα σας τα γραψω με ησυχία καποια στιγμη.....

ναι . με βοήθησαν ....ηταν μια πολυ καλη ...παιδευτηκε πολύ ωρα μαζί μου....αλλά οι θηλες επιπεδες , το στηθος μεγάλο.....αστα

η ιδια μου ειπε να παρω θηλες σιλικονης , μου εφερε εκει ο Θ..............., αλλά δεν τα καταφερνουμε ιδιαίτερα. θα προσπαθησω και αυριο.....εντωμεταξύ οταν ουρλιαζει ο μικρος δεν υπαρχει περιπτωση......κατι το πρωι πηγε να κανει αλλά πρωτόγαλα ειναι ακομη....κι αυτός ειναι φαγάνας

σε καταλαβαινω, μια απτα ιδια και να εχεις κι ενα λαιμαργο μωρακι που απτην πεινα του τρεμει και να μη μπορει να πιασει...ειχα βαλει ουκ ολιγες φορες τα κλαματα...αλλα η βοηθεια μιας νοσηλευτριας ηταν πολυτιμη...τη δικη σου θυμασαι πως τη λεγανε?μηπως ερασμια?η ερασμια βοηθησε πολυ εμενα και να φανταστεις με πηρε και τηλεφωνο στο σπιτι να δει πως τα παω με τον μικρο!!!γλυκιτατη κοπελα, μια μελαχρινη κοντουλα!

το πρωτογαλα ειναι τ πιο θρεπτικο, βαζε τον μικρο συνεχεια κι ας ζοριζεται λιγο..οτι παρει απτο πρωτογαλα καλο ειναι...ολα τα αντισωματα εκει ειναι!!!

κοριτσι παω να δωσω τηναντιβιωση, θα φυγεις η να επιστρεψω?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

οποτε θες παρε να τα πουμε!

αν κοιμουνται θα κλεισω την πορτα, πω πω ο καημενος...πτωμα θα ειναι αλλα η στιγμη που ξυπναει για να βοηθησει τον γιοκα του ειναι ολα τα λεφτα!λιγη υπομονη κιττυ να κανετε ο μπιζελακος βλεπω θελει να μεγαλωσει γρηγορα και να μπει σε προγραμμα ωστε να ξεκουραζονται οι γονεις του!

ο αντρας σου χ@σμενος ετσι???εσυ πως νοιωθεις που πλεον εχεις την πληρη ευθυνη αυτου του μικρου αγγελακου?αγχωμενη η χαλαρη?εγω παντως απτα γραφομενα σου μια χαρα σε βρισκω!!!

χεσμενος λεει ?χαχαχαχχαχα........αν και δεν λεει πολλα ....ολο παλικαρι μου κ ψυχη μου κ μωρο μου .........στον γιο του , ετσι ?

Η σδερφη μου λεει , οσο με περιμενανε ηταν να εκραγει.....κατακόκκινος , εκοβε βολτες , με υγρα ματια. και μοιραζε 50ρικα....σ αυτον που με πηγε , σ αυτον που με εφερε , σ αυτην που πηγε το μωρό.........:shock::shock::shock:

καλα ειμαι, νομιζω τα καταφερνω.......η μανα μου ειναι πιο αγχωμενη.χθες εβαλε τα κλαματα γιατι λεει ηταν κοκκινο το πωπουδακι του μπεμπη και ετσουζε....της ειπα αν κανει ετσι δεν θα της τον αφηνω.....

σε καταλαβαινω, μια απτα ιδια και να εχεις κι ενα λαιμαργο μωρακι που απτην πεινα του τρεμει και να μη μπορει να πιασει...ειχα βαλει ουκ ολιγες φορες τα κλαματα...αλλα η βοηθεια μιας νοσηλευτριας ηταν πολυτιμη...τη δικη σου θυμασαι πως τη λεγανε?μηπως ερασμια?η ερασμια βοηθησε πολυ εμενα και να φανταστεις με πηρε και τηλεφωνο στο σπιτι να δει πως τα παω με τον μικρο!!!γλυκιτατη κοπελα, μια μελαχρινη κοντουλα!

το πρωτογαλα ειναι τ πιο θρεπτικο, βαζε τον μικρο συνεχεια κι ας ζοριζεται λιγο..οτι παρει απτο πρωτογαλα καλο ειναι...ολα τα αντισωματα εκει ειναι!!!

κοριτσι παω να δωσω τηναντιβιωση, θα φυγεις η να επιστρεψω?

Δεν ξερω πως την λεγανε...μια ξανθια , μακρια μαλλιά. παντως μερικες ηταν για πολλες σφαλιαρες..

Σε πηρε τηλ ? απιστευτο :shock::shock:

αν και δεν νυσταζω , παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι απο τις 8 30 το πρωι στο ποδι. θα τα πουμε αυριο-σημερα δηλαδη

Φιλιάαααα !!!!!!!!!!!!

καλά είμαι:P ναι , τρωει το μωρό μου....φτου....φτου

μουδιασμα που νιωθω στην κοιλιά , φυσιολογικό ειναι ? αυριο θα παω να μου κοψει τα ραμματα....πονάει ???

τα πηρα αγρια με την γιατρό .......ηρθε την Παρασκευη να με δει και καλά και μου λεει ΄δεν με πληρωσε ο αντρας σου΄:shock::shock::shock: λες και μας επιασε στην πορτα να φευγουμε..............

θα παω αυριο και ουτε θα με ξαναδει.............θα σας τα γραψω με ησυχία καποια στιγμη.....

το μουδιασμα ειναι φυσιολογικοτατο, εγω το εχω ακομα και τωρα ακι θα το εχω για καιρο...για σκεψου πως μας εχουν κοψε τα νευρα ρε συ, λογικο δεν ειναι?παντως μη φοβασαι

καλα δεν σου εκανε απορροφησιμα?εγω εκοψα τους κομπους (εναν δεξια κι ενας αριστερα στην τομη και τελος)...ουτε βγηκα απτο σπιτι μου

:shock::shock::shock: α καλααααααα, φοβηθηκε μηχασει τα λεφτα?και στο κατω κατω σε δημοσιο νοσ ειναι, αν θες δεν δινεις μια...πληρωνεται ηδη...αααα θελουν σκοτωμα...

αμα ειναι να σου συστησω την δικη μου ρε...μιλαμε ανθρωπος..ρωτα τη μαμα σου ποση ωρα μιλουσαμε οταν την ειδα και τι φιλια και αγκαλιες...ρε ανθρωπος λεμε οχι βλακειες...και επιστημονας πολυ καλος!!!

IB5Vp2.png

χεσμενος λεει ?χαχαχαχχαχα........αν και δεν λεει πολλα ....ολο παλικαρι μου κ ψυχη μου κ μωρο μου .........στον γιο του , ετσι ?

Η σδερφη μου λεει , οσο με περιμενανε ηταν να εκραγει.....κατακόκκινος , εκοβε βολτες , με υγρα ματια. και μοιραζε 50ρικα....σ αυτον που με πηγε , σ αυτον που με εφερε , σ αυτην που πηγε το μωρό.........:shock::shock::shock:

καλα ειμαι, νομιζω τα καταφερνω.......η μανα μου ειναι πιο αγχωμενη.χθες εβαλε τα κλαματα γιατι λεει ηταν κοκκινο το πωπουδακι του μπεμπη και ετσουζε....της ειπα αν κανει ετσι δεν θα της τον αφηνω.....

τελικα εχεις τη μανουλα σου για βοηθεια!

μωρε αγχωμενη ειναι κι αυτη και για τη κοκκινηλα στο ποπουδακι, μη κανεις οικονομια στη κρεμα...βαζε μπολικη σε ολες τις πτυχες και φροντιζε να ειναι απολυτως στεγνες!

χαχαχα να τον δω απο μια μερια πως κανει με τον γιο του!!!

Δεν ξερω πως την λεγανε...μια ξανθια , μακρια μαλλιά. παντως μερικες ηταν για πολλες σφαλιαρες..

Σε πηρε τηλ ? απιστευτο :shock::shock:

αν και δεν νυσταζω , παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι απο τις 8 30 το πρωι στο ποδι. θα τα πουμε αυριο-σημερα δηλαδη

Φιλιάαααα !!!!!!!!!!!!

ειδικα αυτη που σου ειπε, αστο καλε το παιδι, παλι αγκαλια το εχεις?μου ηρθε να την κοπανησω λεμε...γιατι μωρη το δικο σου παιδι κραταει...ουστ

καλη ξεκουραση μαναρι μου, φιλια στο αγγελουδι σου και φυσικα στον αξιο χαζομπαμπα!!!

IB5Vp2.png

καλημερα!

κανεις πρωι πρωι να μου φταιξει ενα καφε;;;

καλα καφε δεν πινω ειναι μπλιαξ αλλα ενα φυσικο χυμο αναμεικτο;;τι σοι καφε ειναι αυτο;;;

καλεεεε;ξυπνηστε!

εγω ξυπνησα 2-3 φορες απο πονο στη μεση ε και πριν μιση ωρα λεω σηκω αντε κοιμηθηκες!

ηρθα και εκατσα στην τραπεζαρια μου πηρα και το λαπτοπ ανοιξα και την τηλεοραση και χαζευω!

περιμενω παρεουλα!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!!!!! μινακι μου συγχαρητηριαααα αγαπη και απο δω!!!!!αντε σιγα σιγα να περνουνε και αλλες σειρα!!!!!!!χιχιχιχιχι τζενη μου λυπαμαι για την αδερφη σου αλλα οπως ειπε και η αννετ ολα γινονται για καποιο λογο ευτυχως ειναι καλα η κοπελα τωρα !!!! κ#λογιατροι!!!! ουστ

αννα μου σε καταλαβε η μικρη μαλλον γι αυτο δεν κατεβαινει σου λεει η μαμα μου δεν θελει να γεννησει ας μεινω λιγο ακομη χαχαχαχα!!γεωργια που εισαι κουκλα χαθηκες!!!!οι υπολοιπες πως ειστε?παπι υπομονη ρε συ με τους πονους!!!!

εγω δεν μπηκα 2 μερες γιατι με κοψοχωλιασε η μικρη ξαφνικα απο την κυριακη αρχισε να φτερνιζεται και να βηχει λιγο το λεω στην παιδιατρο μου λεει δεν ειναι τπτ αφου το παιδι τρωει κτλ ελα μου ντε που Δευτερα αυτη αρχισε να τρωει μεν αλλα να τρωει λιγοτερο και να κοιμαται ολη μερα ηταν πολυ υποτονικη την παιρνω αρον αρον τηλ της λεω για το παιδι μου λεει θα ερθω αν ειναι σημερα να την δω ηταν να ερθει τριτη γιατι σημερα τεταρτη θα κανουμε εμβολιο και ηρθε τελικα Δευτερα την ειδε μου λεει κοιτα μαλλον την τριγυριζει κατι που τωρα δεν φαινεται στην κλινικη της εικονα παρακολουθησε την αν ανεβασει πυρετο κτλ αν χειροτερεψει και πες μου αλλιως το περναει ελαφρα...ουφ και απο τοτε ειμαι σε επιφυλακη τρωει βεβαια καλυτερα αλλα και παλι ειναι πολυ ησυχη μετα..τι να πω μπορει να συνηθισα την γκρινια της τοσες μερες και να μου κακοφαινεται αχαχαα κατα τ αλλα ειμαστε 5950γρ και 61 ποντους σουπερ ειπε η παιδιατρος ολα ειναι φυσιολογικα χαμογελουσε κιολας στην γιατρο το σκατο χαχαχα σημερα κατα τις 12 θα κανουμε και το εμβολιο μας και εχω ενα αγχος για μετα

ααα κιττυ μου και εγω εισερχοσες θηλες εχω και δυσκολευτηκα πολυ με τον θηλασμο νομιζω οτι ιενια προτιμοτερο να βαλεις ψευδοθηλες στην αρχη ή ακομη καλυτερα να προσπαθησεις να τον βαλεις απευθειας στηθος γιατι ουτως ή αλλως το θεμα ειναι να πιασει την αλω οποτε μην τον μαθεις μπιμπερο και πιπιλα γιατι θα την πατησεις οπως εγω!!!το θηλαστρο πρπει να το χρησιμοποιεις αφου πρωτα εδραιωθει ο θηλασμος μετα δλδ τις 40 μερες αλλιως θα λιγοστευει το γαλα!!το καλυτερο ειναι το νοσοκομειακο της μεντελα!!!πηρα τηλ συμβουλο θηλασμου και μου τα ειπε αυτα!!!οτι θελεις πες μου!!!

xpcZp2.png

καλημερα μπουκιτσα!

τι κανεις;;

ολα καλα μωρε με το μικρουλι σου απλα θα περναει κατι πολυ χαλαρα απλα κοιτα τωρα με το εμβολιο μη σου κανι κανενα πυρετο η μηπως βγαλει κανενα εξανθημα!

οσο για μενα ασε κανω υπομονη γιατι αλλιως θα μου σπασουν τα νευρα!

α και για το θηλασμο ξερω κι εγω πολλα πραγματα απο μια συμβουλο θηλασμο στην θεσ/κη αλλα κι εγω απο οτι βλεπω προς το παρον θα εχω προβλημα με τις θηλες.κι εμενα εισερχουσες ειναι και απο τωρα σκεφτομαι τι να κανω εκεινη τη στιγμη για να μη χασω το παιχνιδι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αυτο το τραγουδακι το αφιερωνω σε ολες σας....

χιχιχιχιχ τωρα που εμαθα να ανεβαζω την βαψατε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα τζενακι κεφατη μου ξυπνησες και πολυ καλα εκανες!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...