Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καληνυχτα σε μινακι,αννουλι και αστερινακι!

καλη ξεκουραση!

καλησπερα αστερια μου που χαθηκες μωρε εσυ;;;πως πανε τα αγορια σου;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.ira-bebe.gr/product/%CE%953736/krevati-winnie-the-pooh

και μια που μπηκα πειτε μου τη γνωμη σας.Αυτη την κουνια λεμε και την συρταριερα.

πολυ ωραια ειναι αστερια μια κουνια λετε η δυο;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω απο το δικο μου τον κυκλο να σου πω ολα αγορια ομως!

χαχα και πριν ειχα αυτη την συζητηση με τον αντρα μου..πως θα την παντρεψουμε που ολο κοριτσια γεννιουνται..χαχα φαινεται το χει η πελλοπονησο..φιλακια παω να δω λιγο τον αντρα μου...

HouVp2.png

oVGVp2.png

χαχα και πριν ειχα αυτη την συζητηση με τον αντρα μου..πως θα την παντρεψουμε που ολο κοριτσια γεννιουνται..χαχα φαινεται το χει η πελλοπονησο..φιλακια παω να δω λιγο τον αντρα μου...

μας βλεπω να ερχομαστε προς τα κατω με τον αντρα μου να βρουμε νυφη!

αντε φιλακια κι εγω σε λιγο βγαινω γιατι ερχεται ο αντρας μου και εχω να τον δω απο χτες το βραδυ.

566b716e1f.png?html%22

για 2 λεμε παπι μου,αλλα δεν χωραει ουτε η μια στο δωματιο μας,θα της βαλω στο παιδικο αλλα τα μωρα τα θελω κοντα μου,οποτε δεν ξερω τι θα κανω ακομα μάυτο το θεμα.τα αγορια μου καλα ειναι,στις 18 παμε για β επιπεδου,εχω αρκετο αγχος και μαλλον τα αγχωνω τα μικρα μου και την παρασκευη τρεχαμε στο νοσοκομειο γιατι δεν ειχαν κουνηθει ολη μερα και τρελαθηκα.Ευτυχως ολα καλα.

Εσυ τι κανεις?καροτσι εχεις βρει?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

για 2 λεμε παπι μου,αλλα δεν χωραει ουτε η μια στο δωματιο μας,θα της βαλω στο παιδικο αλλα τα μωρα τα θελω κοντα μου,οποτε δεν ξερω τι θα κανω ακομα μάυτο το θεμα.τα αγορια μου καλα ειναι,στις 18 παμε για β επιπεδου,εχω αρκετο αγχος και μαλλον τα αγχωνω τα μικρα μου και την παρασκευη τρεχαμε στο νοσοκομειο γιατι δεν ειχαν κουνηθει ολη μερα και τρελαθηκα.Ευτυχως ολα καλα.

Εσυ τι κανεις?καροτσι εχεις βρει?

ναι κουκλα μου τα εχω παραγγειλει ολα και τωρα τα περιμενω μεγαλη τριτη θα ειναι εδω!

εχω παρει αυτο το καροτσι

http://www.stokke.com/en-gr/stroller/stokke-xplory-concept/grow.aspx

κι αυτη την κουνια

http://www.stokke.com/en-gr/nursery/stokke-sleepi-bed/system.aspx

το καροτσι σε πετρολ και την κουνια σε ασπρο!

566b716e1f.png?html%22

παω κι εγω σιγα σιγα γιατι ειμαι πολυ ωρα μεσα και πιαστηκε ο απαυτος μου με το συμπαθειο!

αντε σας φιλω ολες!

αστερια να μπαινεις που και που να μαθαινουμε νεα σου βρε!

καλα αποτελεσματα στις 18!μην αγχωνεσαι ομως ολα καλα θαειναι!

μια χαρα ειναι τα αντρακια σου!!!

καληνυχτα~!

566b716e1f.png?html%22

ασυνηθιστα ειναι και τα 2 αλλα πολυ ωραια.

εγω οσες οβαλ κουνιες ειχα δει ηταν πανακριβες!!!μαλλον θα γινοντουσαν ετσι γι'αυτο η τιμη ηταν τσουχτερη!!!

εμας φευγουν τα καγκελα και ειναι μεχρι για 6 ετων παιδακι.

εμεις την Μ.Τριτη θα τα παραγγειλουμε!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ασυνηθιστα ειναι και τα 2 αλλα πολυ ωραια.

εγω οσες οβαλ κουνιες ειχα δει ηταν πανακριβες!!!μαλλον θα γινοντουσαν ετσι γι'αυτο η τιμη ηταν τσουχτερη!!!

εμας φευγουν τα καγκελα και ειναι μεχρι για 6 ετων παιδακι.

εμεις την Μ.Τριτη θα τα παραγγειλουμε!

μονο για αυτο την πηραμε την κουνια επειδη ειναι οβαλ και εχει ροδακια και ειναι απο λικνο μεχρι και προεφηβικο κρεβατι!

ασε που βγαζεις τα ξυλα απο την μια μερια και κατεβαζεις χαληλα το στρωμα και οταν αρχισει να περπαταει ανεβοκατεβαινει μονο του!ειναι πολυ πρακτικη αλλα ναι ειναι ακριβα και τα 2 μαζι μας βγηκαν 2000 ευρω καροτσι και κουνια αλλα μας τα παιρνουν οι παππουδες μας!

566b716e1f.png?html%22

κιττυ μου η αδερφη μου δοξα το θεο εχει τα παιδακια της που οσο να ναι θα ναι μεγαλη παρηγορια απο το να μην ειχε καθολου κ μιλαω απο πειρας

σε κανα τριμηνο θα ξανα προσπαθησει κ τοτε ολα θα πανε καλα

τα εσωρουχακια σε βολεψαν ε?μπραβο εσενα σου εκοψε κ τα πηρες ενω εγω πηρα κανονικα κ την πστησα

οσον αφορα το θηλαστρο εγω πηρα το μινι ελεκτρικ της medela αλλα δεν λεει καλυτερα παρε το συμφονι της μεντελα διπλης αντλησης εχουν 20 ευρω διαφορα μεταξυ τους γυρω στα 120 δηλ της διπλης αντλησης

οσο για την θηλη κ γω ακομα δεν εχω στην αρχη πονουσε μετα με κρεμουλα μετα τον θηλασμο εφιαξε παρε κ κρεμα για ερεθισμενες θηλες της μεντελα

εισαι τυχερη που εχεις γαλα εγω σταγονα σταγονα μαζευα για την μικρη μετα καταργησαμε το θηλαστρο μονο στηθος βγαζω πολυ λιγο κ σιγα σιγα παει να κοπει

θα το κοιτάξω αυριο ( σήμερα δηλαδή ) , για το θήλαστρο , ευχαριστώ

Μην φαντάζεσαι πολύ......σιγα σιγα αρχιζει........παντως το πρωί , ειχα λερωθεί απο το γαλα....την υπόλοιπη μερα τίποτα

ασε , που ετσι που τρωει ο μπεμπούκος , θα φαει και εμας ....ενω επινε 85ml , ανα 2,5-3 ωρες , σημερα έπινε 130-140:shock::shock:

και μια λαιμαργίαααα.......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κοριτσαρες μου πριν καμια ωρα μαζευτηκαμε σπιτι...αρμενικη βιζιτα το καταντησαμε χαχαχα ημασταν καλεσμενοι στην κουμπαρα μου και επι της ευκαιριας πηγα και λαμπαδα και τα δωρακια μου στον βαφτησιμιο μου!το αγορι μουυυυυυυυ...ολο χαζευε τον μπεμπη και ο μπεμπης εκεινον...τα πουλακια μου...και εννοειται η πρωτη κουβεντα του μικρου ηταν "νονα ο μπεμπης ειναι ο μικρος νονος μου?ομορφος ειναι!"χαχαχα

απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια κουκουβαααααααααααααα χαχαχα

και πηρα και το πασχαλινο μου δωρο...καλαθακι πηλινο με κουλουρακια και σοκολατιτσες αυγουλακια!!!καθε χρονο το παιρνω το δωρακι μου απτον σκατουλη μου!!!περσι απτο σχολειο καλαθακι (χαρτινο χοντρο) σχημα κουνελακι με σοκολατενια αυγουλακια, κουλουρακια και αυγουλακι ζωγραφισμενο απτον μικρο με το ονομα του πανω!!!αχ με εχει σκλαβωσει ο τζουτζουκος!!!

λοιπον...

sis πολυ χαρηκα που μπηκες εστω και λιγο και που ειστε καλα, τα αγορακια μας ειναι στριμωγμενα μωρε μην ανησυχεις!στις 18 ερχεστε αθηνα?αχ μακαρι να καταφερναμε να ειδοθουμε!!!να χαιδεψω λιγο κοιλιτσα!!!καλη επιτυχια λοιπον (ειμαι σιγουρη) και θα χορτασεις να τους βλεπεις!!!με το καλο οι αγορες σας...σουπερ η κουνια!!!

αδερφι για ακομα μια φορα τρελα τα επιπλακια σας και τα καροτσακια σας!με το καλο να γεμισουν απο εναν γλυκα μπεμπη!!!

κιττυ αχ μωρε κι εχω την κρεμουλα της medela (η οποια ειναι σχεδον αχρησιμοποιητη)...πως θα γινει να στην δωσω τωρα, μηπως αν μπορει ο Θ... να συναντηθουμε να τηνπαρει?κριμα ειναι να παει στραφι...δεν ξερω κανονιστε,,επισης καποια στιγμη θελουμε να ερθουμε στο μαγαζι με τους κουμπαρους για ξερεις τι!!!

και τα μπουκαλια δεν τα χρησιμοποιουσα...δεν θα τα πεταγα αλλα θα μου ηταν αχρηστα (ο μπεμπης πνιγοταν με τις θηλες) γιατι να μη πιασουν τοπο ε?40 ευρω κανουν, τα διαθετεις αλλου ετσι δεν ειναι?

ασε το ιδιο εχω παρει στο αδερφι μου, στη συμπεθερα μου και στον μπεμπη μου (να φανταστεις του ειχα...αλλα ηταν υπεροχο και σκεφτηκα πως οταν μεγαλωσει και παντρευτει (πολυ μακρια το πηγα ε?)να του το δωσω ενθυμιο και να μου μεινει εμενα το αλλο)

συμπεθερα πωπω 2600 η νυφιτσα μου ε?φτου φτου πω πω πω μια κοπελαρα που θα καμαρωσω!!!ενταξει δυο!!!και αν ειμαι τυχερη και τρεις στο σαλονι!!!

μιναααααααααα σαγαπω κι εγω ρε σκατινα!!!αη στο καλο σου!!!φιλια, χαδια και αγκαλιες!!!

γυναικαααααααα θα σε παρω τουμοροου!!!φιλια στην πανεμορφη μαγουλου μας!!!αχ θα σκασω λεμε θελω να την δω!

στειλε με το ταχυδρομειο φωτο!!!χαχαχα

ευζενη μου ξερω μαναρι μου ευτυχως η κοπελα ειναι γερη και κοντα στην οικογενεια της!

εσυ ξανακανε ενα τεστ ωρηξιας...μα τι κολλημα...καλε κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης η χοριακη...θα μας γκαστρωσεις χαχαχαχαχα

ζωρζετ, ελιωσες ετσιιιιιιιιι?ξεκουραστηκες τουλαχιστον...τι σαν εμας που ενω κοντευει να ξεκολλησει το στομα μου απτο χασμουρητο καθομαι και σπαω το κεφαλακι μου να θυμηθω τι εχετε γραψει για να απαντησω...χαχαχαα

αστερινα ορεξουλες εχουμε?φαε κοπελα μου τωρα που εχεις δικαιολογια!χαδακια στην μπεμπουλινα!!!

ξανθηηηηηηηη ειπα στον αντρα μου για τα περιστατικα σου και μου ειπε να μη κουνηθεις...θα με φερει εκεινος πρωτα Ο Θεος!!!αλλο να εισαι σπιτι σου και αλλο μακρια, φαντασου να μου ξαπλωθεις τανασκελα και μετα τι κανω οεο?

αλλα θα μιλησουμε να συννενοηθουμε!!!

φαιη που εισαι κοριτσαρα μου?δουλεια...κουραση...και ελπιζω και γυμναστικουλα...μη ξεχναμε τον στοχο μας ενταξει?

αχ αυτο ηταν , το μυαλο παρεδωσε...μου χτυπησε την πορτα το αιλσχαιμερ...η ανια...the end...σας φιλωωωω ολες!!ολες μα ολες!!!

παω να παραδωσω και το κορμι στον μορφεα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Πήγα για αποτρίχωση με πήγε ο άντρας μου δηλαδή απέξω και με ξαναμάζεψε και γύρισα.....

Καλά έκανε και δεν του έδωσε τίποτα του κοπρίτη....

Η Τζένη δεν κάνει καλέ τεστ εγκυμοσύνης α πα πα πα μόνο ωορρηξίας ακόμα και για να δει αν είναι έγκυος χαχαχαχαχα

Κίτυ αν θες να θηλάσεις νοίκιασε το σύμφονι της μεντελα κάνει γύρω στα 40-50 ευρώ το μήνα είναι διπλής άντλησης.Πρέπει να κάνεις αντλήσεις κάθε 3 ώρες τώρα στην αρχή και αργότερα λιγότερες.

Αλλά αν το μόνο πρόβλημα είναι οι εισέχουσες θηλές τότε άσε το θήλαστρο και απλά πριν θηλάσεις βάλε ένα παγάκι να πεταχτούν έξω ή τράβα τες.Στην αρχή θα παιδευτείτε λίγο αλλά το μωρό σου μια χαρά θα τα καταφέρει.

ωραία , θα δοκιμάσω με παγάκι και βλέπουμε. τις τραβάω.....χαχαχαχχαα....αλλά μολις πάει να πιασει εξαφανιζονται:shock: θα κοιταξω εντωμεταξυ και για ενοικιαση. Μας εχουν φερει κατο απο τα ΛΗΤΩ που εχω ηδη και ελεγα να το αλλαξω και να παρω θηλαστρο. τωρα αν τα καταφερω αλλιως , θα παρω κατι αλλο για τον μπεμπούκο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

θα το κοιτάξω αυριο ( σήμερα δηλαδή ) , για το θήλαστρο , ευχαριστώ

Μην φαντάζεσαι πολύ......σιγα σιγα αρχιζει........παντως το πρωί , ειχα λερωθεί απο το γαλα....την υπόλοιπη μερα τίποτα

ασε , που ετσι που τρωει ο μπεμπούκος , θα φαει και εμας ....ενω επινε 85ml , ανα 2,5-3 ωρες , σημερα έπινε 130-140:shock::shock:

και μια λαιμαργίαααα.......

φιλεναδαααααααααα, τι κανεις μικρη πρωτομανουλα?

ο κλωνακος σου?χιχιχι

πω πω φτου φτου σκορδα το αγορι μας...φαγανουλης ε?μπραβο το μπιζελακι μας!!!

εσυ τι κανεις?πως εισαι?

παντως οσο μπορεις στο στηθος...πριν το ξενο να τον βαζεις στο στηθος...και μολις παρεις το θηλαστρο θα σου πεταγονται οι θηλες εξω, οποτε παρε να χεις μπεμπη...και μετα η θηλη θα συνηθησει...αχ ειναι τελεια αισθηση ο θηλασμος...και το δεσιμο απιστευτο...και αν εχεις και φαγουρα στο στηθος ειναι τελειααααααααααααα χαχαχα

IB5Vp2.png

ωραία , θα δοκιμάσω με παγάκι και βλέπουμε. τις τραβάω.....χαχαχαχχαα....αλλά μολις πάει να πιασει εξαφανιζονται:shock: θα κοιταξω εντωμεταξυ και για ενοικιαση. Μας εχουν φερει κατο απο τα ΛΗΤΩ που εχω ηδη και ελεγα να το αλλαξω και να παρω θηλαστρο. τωρα αν τα καταφερω αλλιως , θα παρω κατι αλλο για τον μπεμπούκο

κιττυ δεν σε βοηθησε καμια στο μαιευτηριο πως να φτιαχνεις θηλη ωστε να πιανει ο μικρος?

IB5Vp2.png

θηλες σιλικονης μηπως να δοκιμασεις?εμενα βεβαια δεν με ειχαν βολεψει καθολου αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

και τωρα θυμηθηκα την ερη μας..ερακι τι κανει η μπεμπουλα?ελπιζω να εχει αναρρωσει η γλυκεια μας!πολλα φιλακια και στα τρια τα παιδακια σου και σε σενα επισης!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...