Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εγω μινακι πρωτα την κανω και οταν παω να την παρω τον πληρωνω.ε κι εσυ ας την εκανες ας μαθαινες τηλεφωνικα και ας πηγαινες αυριο να την πληρωσεις!

μα δεν ηξερα οτι θα πληρωνομουν σημερα χαχχαχαχαχχαχαχα καλα αντε θα παω αυριο πρωι πρωι!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

904_image.jpg

πωπωπω τι ομορφιες!

πολυ μου αρεσει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ωχ πολυ μεγαλο βγηκε γεια σου μινακι...

παπακι εγω αυτο εχω δει...πρωτα ομως θα κανω κ μια ερευνα αγορας...

ωραια η δικια σου πολυ ωραια.. αλλα εγω θελω χρωματα εχω κουνια

δεν ειναι αυτη ακριβως που ειδες αστερινα παλευω να την βαλω αλλα τιποτα!

βασικα δεν βρισκω το σαιτ την εχω μονο σε φωτογραφια γι αυτο.

εγω θελω να δωσω εμφαση στον τοιχο και διαλεξαμε λευκα επιπλα!σκετα! και λεω να κανω τον τοιχο βυθο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

δεν ειναι αυτη ακριβως που ειδες αστερινα παλευω να την βαλω αλλα τιποτα!

βασικα δεν βρισκω το σαιτ την εχω μονο σε φωτογραφια γι αυτο.

εγω θελω να δωσω εμφαση στον τοιχο και διαλεξαμε λευκα επιπλα!σκετα! και λεω να κανω τον τοιχο βυθο!

αχ τελεια παπακι μου!!!!!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ναι αστερινα ειναι πολυ ομορφη!!!!!! εγω παλι δεν θα ψωνισω τιποτα εκτος απο ενα καινουριο στρωματακι και πολυ λιγα ρουχαλακια!!!!!

Αν ειναι αγορακι θα χρειαστεις αρκετα.....χαχαχαχαχαχα

566b716e1f.png?html%22

αχ! ναι ειναι τελειο παπακι ο βυθος.. εγω ακομα δεν ξερω τι θα κανω αλλα κατι θα κανω..

ναι αννα συρταριερα ειναι...εχω κουνια ασπρη και οτι κιαν παρω θα βαλω επανω στην κουνια αυτοκολητα.

μινακι θα συμφωνησω με την αννα αν ειναι κοριτσακι θα κανεις αγορες!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Να σας πω τι επαθα εχτες στον υπνο μου να γελασετε....Με κλωτσαγε τοσο δυνατα η μικρη που τρομαζα (εγω βεβαια δεν το καταλαβαινα) και χτυπαγα το χερι στο ξυλινο προσκεφαλο......Οποτε καποια στιγμη χτυπησα τοσο δυνατα που λεω του αντρα μου καλε καποιος χτυπαει την πορτα..........χαχαχαχαχαχαχα Μου τα ελεγε ο αντρας μου γιατι δεν θυμομουν τιποτα και επεσα κατω απο τα γελια

Διαφημίσεις

Θα ειναι παρα πολυ ωραιο παπακι!!!!!

ναι μωρε ωραιο θα ειναι εχω παρει και γαλαζια πουα λευκο γαλαζιο παντα και λεω να παρω και μια κουρτινα με βυθο αν βρω βεβαια.προς το παρον μονο αυτοκολλητα εχω παρει με δελφινακια,ιπποκομπους καβουρακια,ψαρακια κοχυλια κτλ!

566b716e1f.png?html%22

Να σας πω τι επαθα εχτες στον υπνο μου να γελασετε....Με κλωτσαγε τοσο δυνατα η μικρη που τρομαζα (εγω βεβαια δεν το καταλαβαινα) και χτυπαγα το χερι στο ξυλινο προσκεφαλο......Οποτε καποια στιγμη χτυπησα τοσο δυνατα που λεω του αντρα μου καλε καποιος χτυπαει την πορτα..........χαχαχαχαχαχαχα Μου τα ελεγε ο αντρας μου γιατι δεν θυμομουν τιποτα και επεσα κατω απο τα γελια

αχ χαζεψες αννουλι μου!

αλλα τι να σου κανει και η μικρη δεν ειναι πια μικρη μεγαλωσε κι αυτη!

566b716e1f.png?html%22

Καλα Παπακι και τα δικα σου μου αρεσουν παρα πολυ!!!

ναι κι εμενα μου αρεσουν γι αυτο τα ηθελα λιγο πιο νωρις μωρε αννουλι να τα χορτασω να τα βολεψω να δω που θα τα βαλω που θα μπουν τα αυτοκολλητα αλλα τωρα μας ειπε 6 με 8 βδομαδες συν μια του πασχα 9 το αργοτερο 7 το νωριτερο!

ας ελπισω να προλαβω!αλλιως μαζι με τον μπεμπη μου θα κολλαμε αυτοκολλητα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...