Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αρχισα να ποναω παλι!αλλα προς το παρον αντεχεται!

ασχετο θελω να φαω κατι αλλα ειναι αδειο σχεδον το ψυγειο.αχ πειναω και ποναω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλως το Τζενακι....Σπιτι εισαι μονη????

Παπακι αχ δεν ξερω χωρις κωδικο πως μπορεις να τα μεταφερεις

καλα ντεν πειραζει θα το ψαξω λιγο ακομα και θα δω!

566b716e1f.png?html%22

θα σας πω πολυ απλα πως κρατηθηκα σημερα το απογευμα πληρωθηκαμε χαχαχχαχαχαχχαχαχαχα θελει και λεφτα ο μικροβιολογος για να την κανει!!!!!!!

εγω μινακι πρωτα την κανω και οταν παω να την παρω τον πληρωνω.ε κι εσυ ας την εκανες ας μαθαινες τηλεφωνικα και ας πηγαινες αυριο να την πληρωσεις!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ειμαι σπιτι κ με μαθαινει η αντριανη να ανεβαζω τραγουδακια κ θα σας πρηξω τωρα..χαχαχαχαχα...εμενα μου αρεσει το πρωτο..το αν μαγαπας

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ωχ πολυ μεγαλο βγηκε γεια σου μινακι...

παπακι εγω αυτο εχω δει...πρωτα ομως θα κανω κ μια ερευνα αγορας...

ωραια η δικια σου πολυ ωραια.. αλλα εγω θελω χρωματα εχω κουνια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...