Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ρε συ αννουλι εχω μια φωτογραφια σε ενα φυλλο word πως μπορω να σας τη βαλω να τη δειτε;;ειναι τα επιπλα που θα αργησουν να μου στειλουν.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχα ε ρε τι εχω να τραβηξω ακομα...

αντε βρε αννουλι μου που εισαι μωρε και ειμαι μοναχουλι.

Ασε το μεσημερι εφτασα στον γιατρο παω τουαλετα μπαινω μεσα κανω υπερηχο μου λεει κατσε να δω τραχηλο αλλα πρωτα ομως του λεω κατσε να παω τουαλετα.......μετα μου λεει ελα στον καρδιοτοκογραφο ναι του λεω αλλα κατσε να παω τουαλετα τελειωνουμε και του λεω τωρα πριν φυγω να κανω κατι πρωτοτυπο? Μου λεει τι? Να παω τουαλετα?????χαχαχαχαχαχαχαχα

Καθε τεταρτο παω και δεν μπορω να σταματησω και το νερο γιατι εχω μαθει να πινω πολυ και κανει και καλο.....αλλα εχω τρελαθει στην τουαλετα εχει γινει η κολλητη μου................

Θα παω πρωτα για μια χοριακη μαλλον αυριο η την Πεμπτη και μετα θα μιλησω με τον γιατρο να δω τι θα μου πει!!!!!

ρε συ πως και δεν εχεις κανει ηδη χοριακη;;

εγω δεν κρατηθηκα μολις εκανα το τεστ πηγα στο λεπτο και εκανα χοριακη αλλιως θα εσκαγα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ηρθα κι εγω!

Επεσα κατα τις 6 να κλεισω λιγο τα ματια μου και ξεραθηκα!Ξυπνησα 8.30 και θα κανω το βρυκολακα αποψε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ασε το μεσημερι εφτασα στον γιατρο παω τουαλετα μπαινω μεσα κανω υπερηχο μου λεει κατσε να δω τραχηλο αλλα πρωτα ομως του λεω κατσε να παω τουαλετα.......μετα μου λεει ελα στον καρδιοτοκογραφο ναι του λεω αλλα κατσε να παω τουαλετα τελειωνουμε και του λεω τωρα πριν φυγω να κανω κατι πρωτοτυπο? Μου λεει τι? Να παω τουαλετα?????χαχαχαχαχαχαχαχα

Καθε τεταρτο παω και δεν μπορω να σταματησω και το νερο γιατι εχω μαθει να πινω πολυ και κανει και καλο.....αλλα εχω τρελαθει στην τουαλετα εχει γινει η κολλητη μου................

ασε κι εγω παω παρα πολυ συχνα κι αν κατουριεμαι και αρχισει να κλωτσαει ο μικρος;;;ασε νομιζω οτι θα μου φυγουν!

566b716e1f.png?html%22

Ναι,βρε Μινα καλα λεει το παπι,πως κρατιεσαι?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

κι εμεις μινακι μου αλλα θελουμε να εισαι πολυ χαρουμενη οσο μπορεις τουλαχιστον!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

με copy paste προσπαθησες?

ναι αλλα τζιφος. γιατι για να κανω επικολληση εδω οτιδηποτε ζηταει url οποτε;;;;

566b716e1f.png?html%22

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλως το γωγουλινι!τι κανεις εσυ εγινες φραπα ε;;;

566b716e1f.png?html%22

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...