Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αννουλι μου πολυ καλα τα νεα σας!

ολοκληρη γυναικα το μπουμπουκι σου!

αχ τι καλα κοντευεις,ηερω εσυ δεν θελεις αλλα οταν την παρεις αγκαλιτσα και σου κανει ματακια,χερακια θα τρελαθεις!

πολυ ψηλα ειναι ε;;μια χαρα εχει βολευτει μου φαινεται εκει περα στην κοιλιτσα της μαμας!

ποτε ειπαμε οτι πας στη μαμα σου;;το εχεις ξαναπει νομιζω αλλα τωρα τελευταια πολυ ξεχναω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια! δεν μπηκα καθολου γιατι δεν ειχα ψυχολογια,τωρα που ειναι καλυτερα το μαρακι.

ΜΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ! ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕς...

παπακι τι κανεις? η μεση παλι?

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλησπερα αστερινα μου και λυπαμαι πολυ για το αδερφακι σας!αφου ειναι καλα ομως δοξα το θεο να λεμε!

ναι μωρε αστερινα με ποναει αρκετα οχι συνεχεια βεβαια.ας πουμε τωρα δε με ποναει αλλα το μεσημερι για μιση ωρα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω.οχι τιποτα αλλο δε μπορω να κανω τιποτα να παρει η ευχη.ηθελα να παω μια βολτα στα μαγαζια αλλα που να παω τωρα κι αν με πιασει αυτο το πραγμα στο δρομο τι θα κανω;;που θα καθησω;καλυτερα λοιπον να παω με τον αντρα μου μαζι να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια.απλα τωρα πρεπει να περιμενω ποτε θαμ πορεσει εκεινος να βρει λιγο χρονο με τη δουλεια του.

μαλλον μονο παρασκευη απογευμα και σαββατο πρωι με βλεπω να κανω δουλειες απο δω και περα,τι να κανω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αστα σε καταλαβαινω δραμα η κατασταση..τιποτα μονο υπομονη μπορεις να κανεις,

ο γιατρος τι σου λεει?

ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο ρε συ γιατι ανοιγουν τα κοκκαλα της λεκανης.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αχ! τωρα το ειδα!!! το τικερακι πηγε στον εκτο..ξανθη περναει ο καιρος!!

τι καλα...

και βεβαια περναει βρε ο καιρος!

τι νομιζες;;για ποτε θα παρεις το μπεμπακι αγκαλια δεν θα το καταλαβεις!

κι εγω ανυπομονω αστερινα θελω τοσο πολυ να δω το φατσουλι του!

566b716e1f.png?html%22

και βεβαια περναει βρε ο καιρος!

τι νομιζες;;για ποτε θα παρεις το μπεμπακι αγκαλια δεν θα το καταλαβεις!

κι εγω ανυπομονω αστερινα θελω τοσο πολυ να δω το φατσουλι του!

ναι ναι..

να σε ρωτησω? για να κανω μια αγορα απο το ιντερνετ πρεπει να εχω καρτα, η γινεται κ με αντικαταβολη?

μου αρεσει πολυ μια συρταριερα... και ποσο καιρο κανει να ερθει? αργει πολυ? αν ξερεις φυσικα

HouVp2.png

oVGVp2.png

τοσο πολυ ομως? ωχ! εχω μια πεινα.. φτιαχνω σπανακοπιτα,περιμενω πως και πως να γινει

ελα ντε ρε συ αστερινα τι να κανω;

ο αντρας μου με το που με πιανει πεταγεται ο κακομοιρης και αρχιζει να με τριβει ο καλος μου αλλα τι να σου κανει κι αυτο με ανακουφιζει μεν αλλα εγω θελω να περασει οχι να μαθω πως να το αντιμετωπιζω,ασε να δουμε πως θα παει μεχρι την επομενη επισκεψη στο γιατρο να δω τι θα μου πει και απο κοντα.

σπανακοπιτα ε;;πωπω τι μου κανετε σημερα ρε σεις οικογενειακως εχετε βαλθει να με τρελανετε με τη τζενη σημερα;;;

τρελαινομαι για οοοολες τις πιτες ειδικα αν ειναι με σπιτικο χωριατικο φυλλο αστα μπορω να φαω κι ολο το ταψι.

τωρα που θα ερθει η μαμακα μου τις εχω παραγγειλει σπανακοπιτακια να τρωω κανα 2 καθε απογευμα που μου το επιτρεπει και η διατροφη μου.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ναι ναι..

να σε ρωτησω? για να κανω μια αγορα απο το ιντερνετ πρεπει να εχω καρτα, η γινεται κ με αντικαταβολη?

μου αρεσει πολυ μια συρταριερα... και ποσο καιρο κανει να ερθει? αργει πολυ? αν ξερεις φυσικα

κατι ξερω κοιτα συνηθως θελει καρτα αλλα υπαρχουν και καποιες εταιριες που λειτουργουν και με αντικαταβολη.παρε τους ενα τηλεφωνο και ρωτησε πληροφοριες.δεν εχει κανενας στην οικογενεια καρτα προπληρωμενη η πιστωτικη.γιατι κι εμεις δεν εχουμε πιστωτικη δεν τις θελουμε καθολου εχουμε βγαλει ομως μια καρτα απο την τραπεζα κυπρου που βαζεις μεσα οσα χρηματα κανει αυτο που θελεις να αγορασεις μονο και λειτουργει ακριβως σαν πιστωτικη.ειναι πολυ καλη περιπτωση.

566b716e1f.png?html%22

ελα ντε ρε συ αστερινα τι να κανω;

ο αντρας μου με το που με πιανει πεταγεται ο κακομοιρης και αρχιζει να με τριβει ο καλος μου αλλα τι να σου κανει κι αυτο με ανακουφιζει μεν αλλα εγω θελω να περασει οχι να μαθω πως να το αντιμετωπιζω,ασε να δουμε πως θα παει μεχρι την επομενη επισκεψη στο γιατρο να δω τι θα μου πει και απο κοντα.

σπανακοπιτα ε;;πωπω τι μου κανετε σημερα ρε σεις οικογενειακως εχετε βαλθει να με τρελανετε με τη τζενη σημερα;;;

τρελαινομαι για οοοολες τις πιτες ειδικα αν ειναι με σπιτικο χωριατικο φυλλο αστα μπορω να φαω κι ολο το ταψι.

τωρα που θα ερθει η μαμακα μου τις εχω παραγγειλει σπανακοπιτακια να τρωω κανα 2 καθε απογευμα που μου το επιτρεπει και η διατροφη μου.

ωχ! που να το ξερω οτι σου αρεσει τοσο πολυ....εγω δεν τρελαινομαι,απλα πειναω

HouVp2.png

oVGVp2.png

κατσε θα προσπαθησω να σου βρω αυτη που παρηγγειλα εγω μαζι με τη ντουλαπα της βεβαια.

566b716e1f.png?html%22

ωχ! που να το ξερω οτι σου αρεσει τοσο πολυ....εγω δεν τρελαινομαι,απλα πειναω

αχ εγω παλι ειδικα για σπανακοπιτες,χορτοπιτες,πρασοσπανακοτυροπιτες κτλ τρελαινομαι!

ασε σημερα πειναω παρα πολυ ειχαμε και φακες σημερα και δεν μου πολυαρεσουν ασε λυσαω τωρα και δεν ξερω κι ολας τι να φαω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...