Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα φουριοζα αλλα μου κοπηκαν τα υπατα...κριμα ρε ευζενη για την αδελφουλα σου...αλλα ολα για καποιον λογο γινονται ομως...ισως δεν πηγαινε κατι καλα...Ο Κυριος ξερει καλυτερα...εχει τα παιδακια της να περνει δυναμη, μια μεγαλη αγκαλια απο μενα!

οσον αφορα τον γιατρο τα εχει ισοπεδωσει ολα...ευαισθησια μηδεν...γαιδουρια σε ολο της το μεγαλειο...καλα εκανε και δεν εδωσε τιποτα..αλλα ειναι πολυ ξεφτιλας ο ανθρωπος (Ο Θεος να τον κανει), πες του αντρα σου να του ριξει καμια ξαναστροφη να συνελθει...ουστ κοπριτη...τομαρι...υποκειμενο...Θεε μου σχωρα με

καλη αναρρωση στην μαρια μας ευζενη και για να αλλαξει λιγο το κλιμα...μετα απο στεναχωρια ερχετε χαρα...μηπως να κανεις ενα τεστακι?λεω εγω τωρα!!!

τωρα για το τσουρεκι τι να πω...οτι κι αν πω θα ειναι λιγο...η γειτονια εχει πνιγει απτα σαλακια μου χιχιχι ενα σωσιβιο καλεεεεεεεεεε πνιγομαιιιιιιιιιιιιι χαχαχα

πολλα φιλια

annetoooo κοριτσαρα δεν σε προλαβα..εχεις δικιο,ολα γινονται για καποιο λογο,τωρα πια ολα τελειωσαν ειναι σπιτι της με τον αντρουλη της κ τα παιδακια της κ ειναι κ πολυ ετυχισμενη που ολα πηγαν καλα .φοβομουνα μου λεει μη καταλαβει ο γιατρος οτι δεν ειχαμε σκοπο να του δωσουμε λευτα κ αυξησει τη ναρκωση για να χεστει επανω του ο γιαννης κ η μαμα για να του δωσουν φακελακι..

εγω τεστ δεν ξανα ματακανω...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιτσυ μου το ξερουμε οτι δεν προλαβαινεις να μας διαβασεις κουκλα μου κ ειναι πολυ λογικο..ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΤΩΡΑ.κ κοιτα να το χαρεις

αποτι ειδα ο αφαλος παπαλα..τοσο γρηγορα;μπραβω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Πήγα για αποτρίχωση με πήγε ο άντρας μου δηλαδή απέξω και με ξαναμάζεψε και γύρισα.....

Καλά έκανε και δεν του έδωσε τίποτα του κοπρίτη....

Η Τζένη δεν κάνει καλέ τεστ εγκυμοσύνης α πα πα πα μόνο ωορρηξίας ακόμα και για να δει αν είναι έγκυος χαχαχαχαχα

Κίτυ αν θες να θηλάσεις νοίκιασε το σύμφονι της μεντελα κάνει γύρω στα 40-50 ευρώ το μήνα είναι διπλής άντλησης.Πρέπει να κάνεις αντλήσεις κάθε 3 ώρες τώρα στην αρχή και αργότερα λιγότερες.

Αλλά αν το μόνο πρόβλημα είναι οι εισέχουσες θηλές τότε άσε το θήλαστρο και απλά πριν θηλάσεις βάλε ένα παγάκι να πεταχτούν έξω ή τράβα τες.Στην αρχή θα παιδευτείτε λίγο αλλά το μωρό σου μια χαρά θα τα καταφέρει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

που εισαι..γιατι δεν βγαινεις να με αντιμετωπισεις καταμουτρα παλιο.....αποτριχωμενη..χαχψαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι τωρα διαβασα και για την αδερφη σου....σιδερενια να ειναι και να αφωσιωθει στα παιδακια της ολα τα αλλα θα ερθουν....καλα τον γιατρο δεν τον σχολιαζω...........

Λοιπον τα δικα μου νεα τωρα......Πηγα στον γιατρο η μικρη ειναι περιπου 2600γρ η μητρα μου παρα πολυ χαλαρη δεν εκανα ουτε μια μικρη συσπασουλα 1.30 ωρα με ειχε στο nst και αυτο ειναι πολυ καλο!!!!!Επισης ο τραχηλος μου ειναι μακρης και σκληρος....οποτε κραταει μια χαρα αρα και αυτη την εβδομαδα δεν γενναω..........Επισης η μικρη ειναι παρα πολυ ψηλα ειναι μεσα στον θωρακα και δεν εχει κατεβει καθολου....οποτε μου ειπε ο γιατρος μαλον και αυτη δεν θελει να βγει οπως δεν θες και εσυ.....χαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...