Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ τζενακι ασε ειναι κολαση αυτο το τσουρεκι!

ολο το κεντρο της θεσσαλονικης μυριζει αυτο το πραγμα!

ζεστο τσουρεκι με λιωμενη λευκη σοκολατα πανω και μεσα σως καστανο να τρεχει!αστα ειναι να το φας ολο μεσα σε μια ωρα!

ααααααχ!

ενταξει με εφτιαξες τωρα..με κουριερ φερνουνε..;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενταξει με εφτιαξες τωρα..με κουριερ φερνουνε..;

αχ οχι αλλα αν πας αθηνα εχει και αθηνα τερκενλη!οποτε πας να το τιμησεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ τωρα τρωω κι εγω κατι!

μη ρωτησεις τι αγγουρι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ τωρα τρωω κι εγω κατι!

μη ρωτησεις τι αγγουρι!

χαχαχαχα δε θα σε ρωταγα βρε..[λεμε τωρα].εγω θα φαω goudies.. μου φερνει ο αντρουλης μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

βγαινω προς το παρον κουκλιτσα!

παω να χαλαρωσω λιγο!

θα ξαναμπω ομως πιο μετα!

566b716e1f.png?html%22

χαχαχαχα δε θα σε ρωταγα βρε..[λεμε τωρα].εγω θα φαω goudies.. μου φερνει ο αντρουλης μου..

ε καλα κανω και βγαινω τοτε!

εσυ δεν υποφερεσαι!

566b716e1f.png?html%22

ε καλα κανω και βγαινω τοτε!

εσυ δεν υποφερεσαι!

παπι μου,αγαπη μου κλουκλα μου καλο μεσημερι κ καλη ορεξη..χιχιχι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μολις μιλησα με την αδελφη μου,ειναι σπιτι,μου ειπε οτι ψυχολογικα ειναι πολυ καλα γιατι απλα..ζει..επισης μου ειπε οτι ο γιατρος για να της πει για το φακελακι εδιωξε οχο μονο τους συνοδους αλλα κ τους ασθενεις που ηταν στο δωματιο κ της ελεγε οτι αν δεν ηταν αυτος να την προσεξει θα ειχε παθει μεγαλη ζημια γιαυτο πρεπει να του δωσει οτι μπορει κ εχει...τον γ....ς κυριε προεδρε;

εννοειται οτι δεν του εδωσε ουτε ευρω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Μπηκα φουριοζα αλλα μου κοπηκαν τα υπατα...κριμα ρε ευζενη για την αδελφουλα σου...αλλα ολα για καποιον λογο γινονται ομως...ισως δεν πηγαινε κατι καλα...Ο Κυριος ξερει καλυτερα...εχει τα παιδακια της να περνει δυναμη, μια μεγαλη αγκαλια απο μενα!

οσον αφορα τον γιατρο τα εχει ισοπεδωσει ολα...ευαισθησια μηδεν...γαιδουρια σε ολο της το μεγαλειο...καλα εκανε και δεν εδωσε τιποτα..αλλα ειναι πολυ ξεφτιλας ο ανθρωπος (Ο Θεος να τον κανει), πες του αντρα σου να του ριξει καμια ξαναστροφη να συνελθει...ουστ κοπριτη...τομαρι...υποκειμενο...Θεε μου σχωρα με

καλη αναρρωση στην μαρια μας ευζενη και για να αλλαξει λιγο το κλιμα...μετα απο στεναχωρια ερχετε χαρα...μηπως να κανεις ενα τεστακι?λεω εγω τωρα!!!

τωρα για το τσουρεκι τι να πω...οτι κι αν πω θα ειναι λιγο...η γειτονια εχει πνιγει απτα σαλακια μου χιχιχι ενα σωσιβιο καλεεεεεεεεεε πνιγομαιιιιιιιιιιιιι χαχαχα

πολλα φιλια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ξανθουλι αλεργιουλες μωρε ο σωτηρακης μας?ευτυχως ο πυρετουλης ηταν για λιγο

αχ παλι αγχωθηκα, μηπως να μην ερθετε ρενα ερθουμε εμεις αληθεια λαω...μπροστα στην υγεια ας πλερωσω ταξι εκει θα κολλησουμε?ουφ

σας φιλω παω να ταισω τον θησαυρο μου μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσιααααα........δεν προλαβαινω να σας διαβασω....θα μπω αργοτερα ...λεω εγω τωρα...

καμιά βοήθεια για θήλαστρο ? άρχισε το γαλατάκι , αλλά θηλή γιοκ..............

Κατι πηρε το ματι μου παραπάνω για την αδερφη Ανδριανης κ Τζενης..........λυπάμαι πολύ κοριτσάκια μου! ευχομαι σύντομα πολύ πολύ ευχαριστα και να ξεχαστούν όλα τα προηγούμενα!!

Αννετάκι .....θα σε παρω τηλ να σε μαλώσω ...να ξέρεις !!!!!! μα τι μας κουβάλησες καλέ ? ενα αωρόοοοο πράγματα !!!!! Δεν εχω λογια να σε ευχαριστήσω !!!!

Πίνουμε απο τα μπουκάλια σας !!!! ( αληθεια δεν τα ήθελες ? )

καλά το αλμπουμ περιττό να σου πω .....τρελάθηκα ...και δεν το ξεφυλλίσει όλο ακομη...εκει που λεει μια τουφιτσα απο τα μαλλιά μου......ααααααχχχχχχχχχχχχχ

ποτε θα προλαβω να το φτιάξω ? οεο ?

Ανδριανή , είχες δίκιο για τα εσώρουχα μιας χρησεως....λεω να τα φοράω μόνιμα !!!

Ψηφίζω sudocream αντί penaten !!

την νυχτα επι μιάμιση ωρα ετρωγε...εχ@ζε , πλυσιμο , αλλαγμα , ντυσιμο .....πεινουσε ξανα.....και συνεχίσαμε το ίδιο προγραμμα

το ιδιο εκανε και το μεσημερι 12 30 - 14 00...........................

αααα......επεσε και ο αφαλός μας !!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ξανθουλι αλεργιουλες μωρε ο σωτηρακης μας?ευτυχως ο πυρετουλης ηταν για λιγο

αχ παλι αγχωθηκα, μηπως να μην ερθετε ρενα ερθουμε εμεις αληθεια λαω...μπροστα στην υγεια ας πλερωσω ταξι εκει θα κολλησουμε?ουφ

σας φιλω παω να ταισω τον θησαυρο μου μακια

ανετακι μου! προσπαθησα να στειλω φωτο αλλα δεν τα καταφερα τις εβγαλα απο τον υπολογιστη στηθηκα κυρια με την μπεμπα αγκαλια μπροστα στον υπολογιστη τις βγαλαμε αλλα δεν μπορω να τις στειλω επισης να σου πω οτι εχω νεα συσκευη τηλεφωνου κ μου εσβησε τα μισα ονοματα μαζι κ το δικο σου παρε με τηλ εσυ οταν αδειασεις αυριο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσιααααα........δεν προλαβαινω να σας διαβασω....θα μπω αργοτερα ...λεω εγω τωρα...

καμιά βοήθεια για θήλαστρο ? άρχισε το γαλατάκι , αλλά θηλή γιοκ..............

Κατι πηρε το ματι μου παραπάνω για την αδερφη Ανδριανης κ Τζενης..........λυπάμαι πολύ κοριτσάκια μου! ευχομαι σύντομα πολύ πολύ ευχαριστα και να ξεχαστούν όλα τα προηγούμενα!!

Αννετάκι .....θα σε παρω τηλ να σε μαλώσω ...να ξέρεις !!!!!! μα τι μας κουβάλησες καλέ ? ενα αωρόοοοο πράγματα !!!!! Δεν εχω λογια να σε ευχαριστήσω !!!!

Πίνουμε απο τα μπουκάλια σας !!!! ( αληθεια δεν τα ήθελες ? )

καλά το αλμπουμ περιττό να σου πω .....τρελάθηκα ...και δεν το ξεφυλλίσει όλο ακομη...εκει που λεει μια τουφιτσα απο τα μαλλιά μου......ααααααχχχχχχχχχχχχχ

ποτε θα προλαβω να το φτιάξω ? οεο ?

Ανδριανή , είχες δίκιο για τα εσώρουχα μιας χρησεως....λεω να τα φοράω μόνιμα !!!

Ψηφίζω sudocream αντί penaten !!

την νυχτα επι μιάμιση ωρα ετρωγε...εχ@ζε , πλυσιμο , αλλαγμα , ντυσιμο .....πεινουσε ξανα.....και συνεχίσαμε το ίδιο προγραμμα

το ιδιο εκανε και το μεσημερι 12 30 - 14 00...........................

αααα......επεσε και ο αφαλός μας !!!!!!!!

κιττυ μου η αδερφη μου δοξα το θεο εχει τα παιδακια της που οσο να ναι θα ναι μεγαλη παρηγορια απο το να μην ειχε καθολου κ μιλαω απο πειρας

σε κανα τριμηνο θα ξανα προσπαθησει κ τοτε ολα θα πανε καλα

τα εσωρουχακια σε βολεψαν ε?μπραβο εσενα σου εκοψε κ τα πηρες ενω εγω πηρα κανονικα κ την πστησα

οσον αφορα το θηλαστρο εγω πηρα το μινι ελεκτρικ της medela αλλα δεν λεει καλυτερα παρε το συμφονι της μεντελα διπλης αντλησης εχουν 20 ευρω διαφορα μεταξυ τους γυρω στα 120 δηλ της διπλης αντλησης

οσο για την θηλη κ γω ακομα δεν εχω στην αρχη πονουσε μετα με κρεμουλα μετα τον θηλασμο εφιαξε παρε κ κρεμα για ερεθισμενες θηλες της μεντελα

εισαι τυχερη που εχεις γαλα εγω σταγονα σταγονα μαζευα για την μικρη μετα καταργησαμε το θηλαστρο μονο στηθος βγαζω πολυ λιγο κ σιγα σιγα παει να κοπει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...