Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααα...δεν τρως δρακουλινια..εγω παλι με τις σακουλες..κ τα μονα πατατακια που τρωω ειναι αυτα με την κετσαπ που ειναι πολυ αλμυρα..

α εσυ θελεις να τις φας!

καλε σταματα και δεν ειναι καμια εδω να με υπερασπιστει!

αχ εν τω μεταξυ μολις ανακαλυψα οτι εχω στο ντουλαπι της κουζινας ενα δρακουλινι γιγας!

αλλα οχι ρε συ δε θα υποκυψω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

θα σε σκοτωσω καλε εισαι τρελη;;;;

αχ αρχισε να κλωτσαει ο μικρος μαλλον εσενα βαραει....

ντροπη σου!ακου εκει δρακουλινια με κορουασαν σοκολατας!μηπως λεω μηπως εισαι εγκυος;;;;;ε;;;; ε;;; ε;;;

αμα ηταν γιαυτο θα επρεπε να ημουν εγκυος απο 6 χρονων...γιατι απο τοτε ετσι τα τρωω..ωραος συνδιασμος ε..εχεχεχε..

κλωτσαει το μαναρι μου..χαχαχαχα θελει δρακουλινιαααααααααα....χαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ειμαι κακια μωλεεεεεεε...πεινασμενη ειμαι .χαχαχαχαχαχαχα

αντε καλα!δε σε μαλωνω αλλο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Μη παπί μην υποκύψεις δεν είναι καλό....Σας αφήνω πάω να ξαπλάρω.

Τζένη, Φαίη, Γεωργία είσαστε οι τελευταίες των μωικανών.Τώρα αδειάζουν τρεις θέσεις τυχαίο δεν νομίζω...Με το καλό να μας ανακοινώσετε και εσείς τα ευχάριστα!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα αλμυρό με γλυκό το κάνω και εγώ αλλά τρώω ποπ κορν με σοκολάτα....χαχαχα

δεν ειναι τελειος συνδιασμος το γλυκο με το αλμυρο μαζι;πωπωπωπω..

παπι μη βαρας αλλο σταματαωωω..κ αν θες τη γνωμη μου μπορεις να υποκυψεις σε ενα αθωο πατατακι..χαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αμα ηταν γιαυτο θα επρεπε να ημουν εγκυος απο 6 χρονων...γιατι απο τοτε ετσι τα τρωω..ωραος συνδιασμος ε..εχεχεχε..

κλωτσαει το μαναρι μου..χαχαχαχα θελει δρακουλινιαααααααααα....χαχαχαχ

α ωραια απο μικρη εκανες γουρουνιες!!!!!!!!

αυτος θελει δρακουλινια παντα ειναι τα αγαπημενα του οπως και τα πακοτινια επισης!

566b716e1f.png?html%22

Μη παπί μην υποκύψεις δεν είναι καλό....Σας αφήνω πάω να ξαπλάρω.

Τζένη, Φαίη, Γεωργία είσαστε οι τελευταίες των μωικανών.Τώρα αδειάζουν τρεις θέσεις τυχαίο δεν νομίζω...Με το καλό να μας ανακοινώσετε και εσείς τα ευχάριστα!!!!

πααινε να ξαπλωσεις αν εισαι καλα αργοτερα μπες εγω εδω θα ειμαι αφου εδω θα τη βγαλω ολη μερα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

α ωραια απο μικρη εκανες γουρουνιες!!!!!!!!

αυτος θελει δρακουλινια παντα ειναι τα αγαπημενα του οπως και τα πακοτινια επισης!

απο μικρη εκανα γουρουνιτσες..τωρα ομως που μεγαλωσα..κανω..γουρουνιεεεεεεεεεεεεεςςςςς

κ σε παρακαλω δωσε στον κυριο να φαει οτι θελει..απο την κοιλια στη διαιτα..αμαν πια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ειναι τελειος συνδιασμος το γλυκο με το αλμυρο μαζι;πωπωπωπω..

παπι μη βαρας αλλο σταματαωωω..κ αν θες τη γνωμη μου μπορεις να υποκυψεις σε ενα αθωο πατατακι..χαχαχαχαχαχαχ

εγω τωρα που θελω τσουρεκι;;με λευκη σοκολατα απ εξω και γεμιστο με σως καστανο!

αχ τερκενλης αν εχετε ακουστα θεσ/κη πεφτει!

αχ βαχ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλη ξεκουραση ξανθη μου και να φαε κατι μην το αμελησεις!

566b716e1f.png?html%22

εγω τωρα που θελω τσουρεκι;;με λευκη σοκολατα απ εξω και γεμιστο με σως καστανο!

αχ τερκενλης αν εχετε ακουστα θεσ/κη πεφτει!

αχ βαχ!

οχι δεν τον εχω ακουστα..αλλα κ εγω που δεν ειμαι εγκυος με αυτα που γραφεις μου ηρθε μια λιγουρα...πολυ μου αρεσει το καστανο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

απο μικρη εκανα γουρουνιτσες..τωρα ομως που μεγαλωσα..κανω..γουρουνιεεεεεεεεεεεεεςςςςς

κ σε παρακαλω δωσε στον κυριο να φαει οτι θελει..απο την κοιλια στη διαιτα..αμαν πια...

τι να κανουμε μωρε τζενακι αφου ο γιατρος μας ειπε διατροφη κανω διατροφη.

αυτα εχει η ζωη,αντε να κανω και τη μεγαλη καμπυλη να δουμε μηπως αλλαξει η τυχη μου!οχι τιποτα αλλο ερχεται καλοκαιρι και δε θα χαρω ουτε ενα παγωτο!

566b716e1f.png?html%22

οχι δεν τον εχω ακουστα..αλλα κ εγω που δεν ειμαι εγκυος με αυτα που γραφεις μου ηρθε μια λιγουρα...πολυ μου αρεσει το καστανο

αχ τζενακι ασε ειναι κολαση αυτο το τσουρεκι!

ολο το κεντρο της θεσσαλονικης μυριζει αυτο το πραγμα!

ζεστο τσουρεκι με λιωμενη λευκη σοκολατα πανω και μεσα σως καστανο να τρεχει!αστα ειναι να το φας ολο μεσα σε μια ωρα!

ααααααχ!

566b716e1f.png?html%22

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...