Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ μωρε τζενακι πολυ στεναχωρηθηκα για την αδερφη σου,κριμα μωρε το κοριτσι.ειναι πολυ ασχημο αυτο ρε σεις καμια κοπελα να μην το περασει ποτε ξανα.

σιγουρα θα κανει κι αλλα παιδακι αλλα αυτο δεν ξεχνιεται και θελει σιγουρα το χρονο της να το ξεπερασει.οσο για το γιατρο ας μη μιλησω καλυτερα γιατι θα βρισω και δε θελω μεσα στη σαρακοστη.

ξανθη μου αλλεργια ο μικρουλης;;αχ κι εγω εχω απο το γυμνασιο με ταλαιπωρει πολυ αυτη η γυρη ειδικα αυτο το μπαμπακι απο τις παλιολευκες.και τωρα φοβαμαι μη με πιασει και αρχισω το ασταματητο φτερνισμα και μετα ακολουθει και το συναχι απο το πολυ φτερνισμα μετα τσουζουν τα ματια υα τριβω και κλεινουν αστα να πανε μακρια απο μας!

εχω τη μεση να μην εχω και αυτο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθη μου να τρως αλμυρα καμια ελιτσα καμια πατατα τηγανητη με αλατι παρα πατατακια πολυ ανθυγιεινα μωρε.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κι εγω εχω πολυ χαμηλη πιεση αλλα δοξα το θεο μεχρι τωρα δε νιωθω κατι.μαλλον επειδη παιρνω αρκετο σιδηρο καθε μερα μπορει γι αυτο να την εχω γλυτωσει.

566b716e1f.png?html%22

να μην του δωσει λεφτα εννοειται.μονο εκει εχουν το μυαλο τους πια;στο χρημα;;και το ανθρωπινο στοιχειο πουθενα;;δεν ειναι πολυ ψυχρο ολο αυτο;εχεις μια κοπελα που μολις εχασε το μωρακι της και ειναι χαλια και αντι να της φερθεις σαν ανθρωπος πατας πανω στον πονο της για να βγαλεις χρημα ρε συ;αυτο ειναι ντροπη!

566b716e1f.png?html%22

ρε σεις κ η αδελφη μου κ ο γαμπρος μου ειναι χαμηλων τονων..ντρεπονται ..γιυτο εστειλα τον αντρα μου επανω..βεβαια καλος συνδυασμος θα ηταν να στειλω τον αντρα μου με την αντριανη..

καλα δεν τον χωνεψα απο την αρχη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ξανθη το παπι εχει δικιο τ πατατακια ειναι ανθυγιεινα..δρακουλινι να παρεις..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθη το παπι εχει δικιο τ πατατακια ειναι ανθυγιεινα..δρακουλινι να παρεις..

αχαχαχαχα!α μωρη τρελη δρακουλινια ειναι υγιεινα ε;;ντροπη σου να με κολαζεις εγκυο και με διατροφη γυναικα!φτου σου!

566b716e1f.png?html%22

αχαχαχαχα!α μωρη τρελη δρακουλινια ειναι υγιεινα ε;;ντροπη σου να με κολαζεις εγκυο και με διατροφη γυναικα!φτου σου!

δηλ αν σου πω οτι μολις καταβροχθισα ενα δρακουλινι μαζι με κρουασαν σοκολατας θα κολαστεις;:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλά ακόμα γελάω.Δεν τρώω ούτε πατατάκια ούτε δρακουλίνια δεν μ αρέσουν.Αλλά μίλησα τώρα με την γιατρό μ ου και μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα το ξαναπάθω να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα.Μπορεί να παθαίνω και υπογλυκαιμίες που δεν τρώω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

δηλ αν σου πω οτι μολις καταβροχθισα ενα δρακουλινι μαζι με κρουασαν σοκολατας θα κολαστεις;:rolleyes:

θα σε σκοτωσω καλε εισαι τρελη;;;;

αχ αρχισε να κλωτσαει ο μικρος μαλλον εσενα βαραει....

ντροπη σου!ακου εκει δρακουλινια με κορουασαν σοκολατας!μηπως λεω μηπως εισαι εγκυος;;;;;ε;;;; ε;;; ε;;;

566b716e1f.png?html%22

ακομα γλυφομαι μιαμ μιαμ ..χαχαχαχαχαχαχα

τι κακια που εισαι!καλα ε δε θα σαι κι εσυ εγκυος θα δεις τι θα σε κανω καλε!εγω θα βαζω και φωτο!

566b716e1f.png?html%22

Καλά ακόμα γελάω.Δεν τρώω ούτε πατατάκια ούτε δρακουλίνια δεν μ αρέσουν.Αλλά μίλησα τώρα με την γιατρό μ ου και μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα το ξαναπάθω να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα.Μπορεί να παθαίνω και υπογλυκαιμίες που δεν τρώω.

αααααα...δεν τρως δρακουλινια..εγω παλι με τις σακουλες..κ τα μονα πατατακια που τρωω ειναι αυτα με την κετσαπ που ειναι πολυ αλμυρα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παιζει κι αυτο ξανθουλι οποτε κανε αυτο που εκανε η φιλη σου η τζενη παρε δρακουλινια και φατα μαζι με κρουασαν σοκολατας 2 σε 1!

566b716e1f.png?html%22

τι κακια που εισαι!καλα ε δε θα σαι κι εσυ εγκυος θα δεις τι θα σε κανω καλε!εγω θα βαζω και φωτο!

δεν ειμαι κακια μωλεεεεεεε...πεινασμενη ειμαι .χαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...