Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αντε με το καλο κουκλα μου ολα καλα!

θα δειτε και ποσο ζυγιζει η μπουμπου;;

Καθε φορα την ζυγιζουμε.....χαχαχαχαχαχα σημερα δεν ξερω αν θα μου κανει και υπερηχο ή μονο nst

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπομονη βρε παπακι θα περασουν και αυτα εσυ ξεκουρασου και μην τα σκεφτεσαι

κοιτα οταν δεν ποναω ειμαι μια χαρα και χαλαρη αλλα αν με πιασει αννουλι ασε δε με χωραει ο τοπος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καθε φορα την ζυγιζουμε.....χαχαχαχαχαχα σημερα δεν ξερω αν θα μου κανει και υπερηχο ή μονο nst

πως νιωθεις που κοντευεις;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοιτα οταν δεν ποναω ειμαι μια χαρα και χαλαρη αλλα αν με πιασει αννουλι ασε δε με χωραει ο τοπος.

Ειστε και λιγο ανυπομονοι τα παρθενακια...τι να σας κανουμε που σας αγαπαμε???? Ελα μωρε ολα καλα ειναι μην ξεχνας οτι ανοιγεις και οτι η μητρα σου θα γινει 1000 φορες πιο μεγαλη απο τα φυσιολογικα....

Εγω ακομα δεν θελω να το πιστεψω οτι πλησιαζει ο καιρος....

Διαφημίσεις

Ειστε και λιγο ανυπομονοι τα παρθενακια...τι να σας κανουμε που σας αγαπαμε???? Ελα μωρε ολα καλα ειναι μην ξεχνας οτι ανοιγεις και οτι η μητρα σου θα γινει 1000 φορες πιο μεγαλη απο τα φυσιολογικα....

Εγω ακομα δεν θελω να το πιστεψω οτι πλησιαζει ο καιρος....

αληθεια ειναι αυτο ειμαστε πολυ ανυπομονοι ανθρωποι.

γιατι βρε δε θελεις να την παρεις αγκαλιτσα τη μπουμπουκα σου;;;

εγω θελω τοσο πολυ αλλα αργω!

αληθεια ονομα εχετε καταληξει;;

566b716e1f.png?html%22

καλε που πηγατε ολες;;;

αχ τι καλα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι μεγαλη τριτη θα εχω τα πραγματακια του μπεμπη μου!

καροτσι και κουνια!τι καλα τι καλα!

αχ ενθουσιαστηκα!

566b716e1f.png?html%22

Σορυ γκερλς αλλα ετοιμαζομαι παραληλα....

Σε ονομα εχουμε καταληξει.....Κατερινακι....θα την πουμε.....

Σε ευχαριστω Μινακι μου...λοιπον κουκλες σας χαιρετω γιατι θα φυγω σε λιγο θα τα πουμε μετα.....

Σορυ γκερλς αλλα ετοιμαζομαι παραληλα....

Σε ονομα εχουμε καταληξει.....Κατερινακι....θα την πουμε.....

Σε ευχαριστω Μινακι μου...λοιπον κουκλες σας χαιρετω γιατι θα φυγω σε λιγο θα τα πουμε μετα.....

κατερινακι ε;τελεια!

αντε να πας στο γιατρο και να γυρισεις να μας πεις νεα!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

γεια σου και σενα μινακι μου!

αντε παω κι εγω μην καθομαι μεσα μονη μου!

566b716e1f.png?html%22

ηρθα ..λοιπον:το πρωι δεν ειπα τπτ γιατι ειχαμε τις χαρες της μινουλας μας..αλλα τωρα αν δεν τα πω θα σκασω.

τελικα δεν ειχε καλη καταληξη η εγκυμοσυνη της αδελφης μου,πηγαν εχτες στη γιατρο της αντριανη κ δεν ειδαν τπτ,η γατρος της ειπε οτι ειχε αρχισει διαδικασια αποβολης ,της ειπε να παει στο νοσοκομειο να την καθαρισουν.με το που πηγε η αδελφη μου σπιτι αρχισε η αιμοραγια κ με πηρε η μανα μου κ την πηγαμε νοσοκομειο να την καθαρισουν.με την προφαση οτι εχει πολυ αιμα ο γιατρος της ειπε να μεινει μεσα..απο την αρχη που τον ειδα κατι δεν μου πηγαινε καλα...πηγα να τσακωθω μαζι του γιατι μου εκανε την παρατηρηση επειδη χτυπαγαν τα τηλεφωνα για να μαθουν για την μαρια.τεσπα να μη σας τα πολυλογω..σημερα η μαρια δεν ειχε καθολου αιμα.κ με περνει η μανα μου τωρα κ μου λεει οτι την εβγαλε εξω ο γιατρος κ ειπε στην μαρια:δεν ξερω τι μου λες εσυ οτι δεν χειςς αιμα εγω το καθηκον μου θα το κανω σε βαζω μεσα για αποξεση κ οτι εχεις μετα μου δινεις.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μινάκι μου και από εδώ συγχαρητήρια μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι αγκαλιά......

Τζενάκι κρίμα για την αδερφή σας αλλά καλύτερα τώρα στην αρχή παρά αργότερα.Θα κάνουν άλλο μωρό πρώτα ο θεός...

Σήμερα ξύπνησα με το μήνυμα της Μίνας μας....Τι ωραία;;;

Τα δικά μας ο μικρός έκανε λίγο πυρετό το πρωί τον πήγα στην γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα είναι από την αλεργία του.Ήταν πεντακάθαρος από ακροαστικά και μας έδωσε ένα αντισταμινικό να πίνει μέχρι τέλος του μήνα να περάσει η φούρια με την γύρη που μας προκαλεί αλλεργία.

Εγώ και σήμερα ψιλο χάλια πολύ ζαλάδα ήμουν στο φαρμακείο να πάρω το σιρόπι του μικρού και ζαλίστηκα μου πήρε πίεση και πόσο είχα;;; 7 με 4.....ντιν ντιν μου έδωσε ο φαρμακοποιός κάτι και κάπως συνήλθα αλλά μου είπε να κάτσω ξάπλα σήμερα καλύτερα και να φάω αλμυρό.Το ίδιο είπε και η γιατρός μου και να προσέχω....Και όχι τίποτα άλλο δεν έχω συνηθίσει να τρώω αλμυρά από λίγο αλάτι εώς αναλατο κινούμαι αλλιώς δεν μπορώ να φάω μπουκιά.....Λέω να πάρω πατατάκια που είναι φουλ στο αλάτι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μινάκι μου και από εδώ συγχαρητήρια μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι αγκαλιά......

Τζενάκι κρίμα για την αδερφή σας αλλά καλύτερα τώρα στην αρχή παρά αργότερα.Θα κάνουν άλλο μωρό πρώτα ο θεός...

Σήμερα ξύπνησα με το μήνυμα της Μίνας μας....Τι ωραία;;;

Τα δικά μας ο μικρός έκανε λίγο πυρετό το πρωί τον πήγα στην γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα είναι από την αλεργία του.Ήταν πεντακάθαρος από ακροαστικά και μας έδωσε ένα αντισταμινικό να πίνει μέχρι τέλος του μήνα να περάσει η φούρια με την γύρη που μας προκαλεί αλλεργία.

Εγώ και σήμερα ψιλο χάλια πολύ ζαλάδα ήμουν στο φαρμακείο να πάρω το σιρόπι του μικρού και ζαλίστηκα μου πήρε πίεση και πόσο είχα;;; 7 με 4.....ντιν ντιν μου έδωσε ο φαρμακοποιός κάτι και κάπως συνήλθα αλλά μου είπε να κάτσω ξάπλα σήμερα καλύτερα και να φάω αλμυρό.Το ίδιο είπε και η γιατρός μου και να προσέχω....Και όχι τίποτα άλλο δεν έχω συνηθίσει να τρώω αλμυρά από λίγο αλάτι εώς αναλατο κινούμαι αλλιώς δεν μπορώ να φάω μπουκιά.....Λέω να πάρω πατατάκια που είναι φουλ στο αλάτι...

ρε ξανθουλι μπραβω τουλαχιστον ηρεμησες με ον μικρο.εσυ ομως γιατι τοσο χαμηλη πιεση ρε παιδακι μου...στον σωτο ειχες;κ ναι φουλ αλμυρα..εχω κ εγω χαμηλη πιεση κ οταν με πιανει τρωω ελιες..

οσο για τη μαρια στεναχωρηθηκαμε ολοι δε λεω αλλα γιατι ο παλιοπ.... εφοσον δεν εχει αιμα ειναι μα χαρα οτι ηταν να βγαλει το εβγαλε..δεν ηταν παλλινδρομη ..ετσι ειπε ο ηλιθιος αν ηταν ετσι δεν θα ηταν απο χθες πλημμυρα στο αιμα ..κ γιατι εβγαλε τη μανα μου εξω να της το πει αφου η επισκεψη των γιατρων ειχε γινει μιση ωρα πριν..γιατι να φαει χειρουργειο για το τπτ κ γιατι να φαει ναρκωση...κ το τελειωτικο...μετα δως μου οτι εχεις;ασε ρε ξανθη εχω στειλει τον αντρα μου επανω θα γινουμε θεμα θα μας γραψουν οι εφημεριδες θα το δεις...κ να πω οτι εχουν..με μια συνταξη τα βγαζουν περα το γαμπρου μου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εννοείται ότι δεν θα δώσει τίποτα στον γιατρό δε το συζητάμε.Δεν έχει ασφάλεια;Να σηκωθεί να φύγει να πάει σπίτι της κυρία....

Ναι και στον Σωτήρη είχα πολύ χαμηλή πίεση από την αρχή και λιποθυμούσα σαν το κοτόπουλο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...