Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε θα τον αρχίσω δίαιτα τώρα. Τώρα ακόλουθουσα την τακτική μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμος του δίνω στηθοσ όσο και οπότε θελει. Ε τώρα κομμένα αυτά...

αστο καλε το παιδι να φαει κακουργα μανα:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Η αλήθεια είναι αννουλα οτι δεν περίμενα οτι θα έχει πάρει τόσο πολυ και χάρηκα απο τη μια. Απο την άλλη ομως δεν θέλω να το παρακάνουμε....το βράδυ μου κοιμάται 3-5ωρες οπότε μένει νηστικός,τη μέρα ομως μπορει και στην ώρα να θέλει να φάει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

σορυ που αργησα αλλα σηκωθηκα κουτσα κουτσα να βαλω μια φακη να φαμε σημερα.

ασε μαρακι μου μη το συζητας νιωθω τοσο εντονο πονο μερικες φορες που δε μπορω να αναπνευσω σωστα.μπερδευομαι.αχ ας ειναι καλα μωρε το αγορακι μου και δεν πειραζει ας ποναει η μανουλα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα γυναικακι μου τι μου κανεις;;;;

ολα καλα;;;πως ειναι τα κοριτσια μας;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Βέβαια γίναμε και 57εκ οπότε δεν φαινομαστε σαν το ανθρωπακι της μισελεν Αλλά αν συνεχίσουμε έτσι σαν αυτό θα γινει

καλε μια χαρα ειναι το παιδι αστο να φαει.

χιχιχι!πως θα γινει αντρας σωστος να χτυπαει το χερι στο τραπεζι;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπάκι μου με το που γέννησα πέρασαν αυτοί οι πόνοι.βέβαια άρχισαν άλλοι πόνοι Αλλά δεν προλαβαινεις μετα να το σκεφτεις

ναι το ξερω βρε μαρακι τι να κανεις ολα αυτα ειναι λογικα αν σκεφτουμε τι αλλαγες γινονται εκει μεσα 9 μηνες μην εχω και παραπονο μια χαρα ειμαι και μεχρι που μπηκα στον 7ο δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα τωρα ξεκινησε η μεση και ποιος ξερει μπορει να μην περασει μεχρι να γεννησω.

566b716e1f.png?html%22

Μια χαρα Μαρακι αν κοιμαται μην το ξυπνας αφου παιρνει τοσο....

Γυναικακι εδω ετοιμαζομαι για τον γιατρο εχω nst σημερα

αντε με το καλο κουκλα μου ολα καλα!

θα δειτε και ποσο ζυγιζει η μπουμπου;;

566b716e1f.png?html%22

Ξυπνησαμε και τσιριζουμε! Φιλια

αντε αντε και φιλακια στα πατουσακια του!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...