Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

παπι υπομονηηηηηηη δεν μπορεις να κανεις κ κατι αλλο..ελα κ κοντευεις κ συ..τον εφαγες τον γκαρις..χαχαχαχαχαχα..η ουρα μενει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσάκια! Τι κανετε?

Φρεσκοεγκυούλα βλεπώ έχουμε! Συγχαρητηρια μινακι!!!! Με το καλό!!!!

Με το καλό και οι υπόλοιπες....

καλημερα μαρακι!

καλε ποτε φτασατε στον πρωτο μηνα;;;;;μεγαλωσατε!

τι κανει το ζουζουνι σου νιαουριζει;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσάκια! Τι κανετε?

Φρεσκοεγκυούλα βλεπώ έχουμε! Συγχαρητηρια μινακι!!!! Με το καλό!!!!

Με το καλό και οι υπόλοιπες....

καλημερα μαριωωωωωωωω τι κανεις το μπεμπακι σου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπι υπομονηηηηηηη δεν μπορεις να κανεις κ κατι αλλο..ελα κ κοντευεις κ συ..τον εφαγες τον γκαρις..χαχαχαχαχαχα..η ουρα μενει..

αχαχαχααχα καλο!!!!

η ουρα ειναι η πιο δυσκολη βρε δεν το ξερεις;;τοσα χρονια τιποτα δεν εμαθες;;;αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ευχαριστω ρε κοριτσια αντεεεεεεε με κανατε να κλαιωωωωωωω

αντε κοριτσακια ακομα λιγο φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

απο χαρα να κλαις οοοοσο θελεις κουκλα μου κανει καλο!!!!!!!!!!!!

ξερω πως νιωθεις μινακι!απλα ακομα δεν το πιστευεις και θα αργησεις να το πιστεψεις!

εγω μεχρι να το νιωσω να κουνιεται μεσα το σκατουλι μου ελεγα μπα πλακα μου κανουν δεν ειμαι εγκυος και παιζουν με τον πονο μου!

αχ τι χαρα ειναι αυτη σημερα!

περιμενω αρνι ε;;;

566b716e1f.png?html%22

παπακι υπομονή, όσο περνάει ο καιρός όλο και κατι ποναει από το σώμα...μια η μεση, μια η πλάτη, εγω πονούσα αρκετα και κατω απο το στηθος γιατι εκει ειχε τα ποδια του και με κλοτσουσε πολυ...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...