Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενακι οι λεπτομερειες εδω

λοιπον πηγα χθες φαρμακειο να παρω ενα απλο τεστ να το εκανα αυριο μου λεει εχω μονο διπλο την ταδε μαρκα λεω απαπαππαπαππα αυτο βγαζει εγκυμοσυνες χωρις να υπαρχουν χαχαχχαχαχχαχα μου λεει μονο το κλιαρμπλου το ηλεκτρονικο εχω

ε καλα δωστο μια ψυχη που ειναι να βγει!!!!!!!!

περνω το τεστ παω ψωνια για καφε και μετα γυριζω σπιτι το αντρακι μου ξυπνιο λεω αντε ας το κανω ε και το πολυ πολυ να βγει αρνητικο

κανω το τεστ και περιμενω περιμενω τιποτα μετα απο κανενα 2 λεπτα εγκυος

πιανω μια μπλουζα που ειχα αγορασει για τον αντρα μου που γραφει be nice to me my wife is pregnant του την δινω την κοιταει και μου λεει και ποιος το λεει αυτο???? το δινω το τεστ και του λεω αυτο!!!! και ειναι σωστο????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

τζενάκι δύο αγόρια έχω. Η θηλή σε μένα σκούρηνε και μεγάλωσε μετά από τη 10η εβδομάδα. Σκουραίνει και μεγαλώνει για να την εντοπίζει το μωρό στο θηλασμό (διότι στην αρχή της ζωής του τα χρώματα που διακρίνει είναι το άσπρο και το μαύρο. Έσύ αδιαθέτησες? τι γίνεται?

οχι κανονικα περιμενω σημερα..λεω εγω τωρα γιατι με τον κυκλο που εχω αστα να πανε,ο προηγουμενος ηταν 31 ο παπροηγουμενος 37 ..41..κλπ..

αμα εχεις 2 αγορια τωρα πας για την κορη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι οι λεπτομερειες εδω

λοιπον πηγα χθες φαρμακειο να παρω ενα απλο τεστ να το εκανα αυριο μου λεει εχω μονο διπλο την ταδε μαρκα λεω απαπαππαπαππα αυτο βγαζει εγκυμοσυνες χωρις να υπαρχουν χαχαχχαχαχχαχα μου λεει μονο το κλιαρμπλου το ηλεκτρονικο εχω

ε καλα δωστο μια ψυχη που ειναι να βγει!!!!!!!!

περνω το τεστ παω ψωνια για καφε και μετα γυριζω σπιτι το αντρακι μου ξυπνιο λεω αντε ας το κανω ε και το πολυ πολυ να βγει αρνητικο

κανω το τεστ και περιμενω περιμενω τιποτα μετα απο κανενα 2 λεπτα εγκυος

πιανω μια μπλουζα που ειχα αγορασει για τον αντρα μου που γραφει be nice to me my wife is pregnant του την δινω την κοιταει και μου λεει και ποιος το λεει αυτο???? το δινω το τεστ και του λεω αυτο!!!! και ειναι σωστο????????

κ πολυ καλα του τα πες...:rolleyes:..χαχαχαχαχαχα αρε μινακι πολυ χαρηκα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ηρθα να πω μια καλημερα και να την κανω διοτι εχει φασινα σημερις!

Μινα κοιμηθηκες η εκανες σχεδια???????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

μαρη θα υπολογισεις βαση ωορηξιας ποτε περιμενεις

γιατι ειναι στανταρ οι μερες μετα την ωορηξια..;αφου λενε 12 εως 16 μερες μετα την ωορηξια οτι ερχεται περιοδος..αλλοι λενε 14 μερες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ηρθα να πω μια καλημερα και να την κανω διοτι εχει φασινα σημερις!

Μινα κοιμηθηκες η εκανες σχεδια???????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

εριξα κατι υπνους ξεγυρισμενους

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι στανταρ καλε!Ποιος το λεει?Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κι αν θες να εισαι σιγουρη πρεπει να το παρακολουθεις!Εμενα μου ετυχε ωορρηξια τη 12 μερα και μαλιστα την ωρα που ημουν στον υπερηχο και περιοδος μου ηρθε μετα απο 22 μερες!Αντε βγαλε ακρη!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Δεν ειναι στανταρ καλε!Ποιος το λεει?Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κι αν θες να εισαι σιγουρη πρεπει να το παρακολουθεις!Εμενα μου ετυχε ωορρηξια τη 12 μερα και μαλιστα την ωρα που ημουν στον υπερηχο και περιοδος μου ηρθε μετα απο 22 μερες!Αντε βγαλε ακρη!

το ξερω ρε γωγω..εσυ ποτε περιμενεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγω περιμενα στις 30 αν υπολογισεις 28 μερες.Την 1 αν βαλεις κι ενα περιθωριο 2 ημερων.Την 3 για να μην κανεις τσαμπα το τεστ και πεταξεις τα λεφτα σου.Τελικα εκανα το τεστ την 3 και βγηκε αρνητικο.Την 4 ηρθε η τρισκαταρατη και κρατησε δυο μερες και χωρις πονο καθολου.Ηταν διαφορετικη απο τις αλλες φορες αλλα δεν δινω πλεον και πολλη σημασια.

Κοπελιες διαλλειμα τελος πρεπει να την κανω!Θα μπω στο επομενο διαλλειμα!Φιλακιαααααα

Εγω περιμενα στις 30 αν υπολογισεις 28 μερες.Την 1 αν βαλεις κι ενα περιθωριο 2 ημερων.Την 3 για να μην κανεις τσαμπα το τεστ και πεταξεις τα λεφτα σου.Τελικα εκανα το τεστ την 3 και βγηκε αρνητικο.Την 4 ηρθε η τρισκαταρατη και κρατησε δυο μερες και χωρις πονο καθολου.Ηταν διαφορετικη απο τις αλλες φορες αλλα δεν δινω πλεον και πολλη σημασια.

αν σου κανει τετοια κολπα καλα κανεις κ δεν δινεις σημασια γιατι στο τελος θα αρχσεις κ συ τα κικιρικουυουουυ:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...