Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τυλιξα το μαλλι με την πετσετα γιατι δεν μπορω να βαλω σεσουαρ κι αυριο θα ειμαι σαν την μουρλη!Τελικα δεν παω Πυργο αυριο!Θα κατσω να συνεχισω τις δουλιτσες μου!Φασινα λεμεεεε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Γ@μ.... το antivirus λεμε.Δεν μπορω ν ανοιξω τη φαρμα ρε το βλεπει σαν δουρειο ιππο και μου το μπλοκαρει.Τι να κανω?Τωρα αρχισε τις μουρλιες,τοσο καιρο μια χαρα ηταν!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Κοπελια βγαινω μπας και το φτιαξω!Μπορει να ξαναμπω αν και δεν το βλεπω!Φιλακιααααααααααα

τζα! Καλησπερα! Μινακιιι συγχαρητηρια κουκλιτσα μου!!! Ναχεις μια υπεροχη ευκολη εγκυμοσυνη!!! Και να κρατησεις αγκαλιτσα ενα γερο μωρακι! Γεωργιααα βγηκες τωρα που μπηκα? Καλεεε θελω να σε βαλω μια δουλιτσα που θα σε αρεσει.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

μιναααααααααααααααααα ακομα εδω εισαι μαρηηηηηηηηηηη???

αντε να πεσεις για υπνο γιατι αυριο θα κουτουλας και δεν θα φταινε τα ουτρο χαχχαχα!!!

κοριτσαρα μου και απο δω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ Ο ΑΝΝΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΖΕΒΡΑΚΟΣ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΓΕΡΟ ΓΕΡΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς ΞΕΡΕΙς Ε?

αντε τωρα για νανι μην αρχισω να φωναζω και σου υποσχεθηκα πως δεν θα το κανω!!!μακια!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μηλιωωωωωωω πολλα φιλακια!η μικρη οκ?

κοριτσια μπηκα σιφουνας και παω για μπανακι!!!

και ταβλα η κυρια!!!χαχαχα

αντε μινα να δουμε ποια θα ειναι το ταιρι σου!!!!!!!!!ευζενη???εχε ετοιμο το τεστακι μωρο μου...και ψηφιακο παρακαλω...ειναι γουρικο λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

ζωρζετ ποτε δεν περιμενεις εσυ, εχω χασει την μπαλα...φαιη βαλτον κατω τον συζυγο αυτον τον μηνα, δεν θελουμε αδειες κοιλιτσες!!!!!!!!!!

εφυγααααααααααααααααααααααααααααα

IB5Vp2.png

αντε καλα μη βαρας παωωωωωωωωωωωωωωωωω κι εγω σ'αγαπω και ολες βεβαιως βεβαιως!!!! παρουσες και απουσες!!!!!! ευχαριστω για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!

;););)

κι εμεις σαγαπαμε καλο μου γαλανοματικο τζουτζουκι!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...