Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα!

Αννα το ξερω οτι το ξερεις και τωρα το ξερουμε ολες ξερετε!χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

Με το καλο Μινακι μου,αντε να παιρνουμε σειρα λεμεεεεεεεεε

Αργησα γιατι εδερνα ενα γατι στο υπογειο!

Πως εισαι εσυ τσουπρα???Καλε τι σου εκανε το γατι????

κοριτσακια μου καλησπερα,το αυτοκινητο δεν εχει βρεθει δυστυχως...δεν ειναι δικο μας αλλα της κουνιαδας μου αλλα το ιδιο κανει ενα χρονο εχει που το πηρανε.....Μινακι μου γλυκο τι διαβαζω??αχ κοπελα μου συγκινηθηκα με το καλο να εχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη...!!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αννια μου μακαρι να το βρει ψαχτε ομως προς τα συνορα......εγω εδωσα τα στοιχεια και στον αντρα μου οποιος οδηγος του πηγαινει στα συνορα να εχει τον νου του

Καλα ειμαι!Χτες γυρναγα ολη μερα κι απο σημερα γενικη το σπιτι!Θα μου παρει καμια βδομαδα αλλα οκ θα ειναι ετοιμο για το Πασχα!χαχαχαχχαχαχαχ

Ρε,καθε μερα εβαζα φαι στις γατες μου κι αυτες μετα απο λιγο νιαου νιαου στο μπαλκονι,πηγαινα να δω τελος το φαι!Ρε λεω δεν σας βαζω αλλο να μαθετε!

Παω αποψε βαζω φαι,ανεβαινω σπιτι,λεει ο αντρας μου "δεν πας να βαλεις φαι για τα σκυλια να το παρω αυριο μαζι μου?"Παω να βαλω φαι και βλεπω μες στο υπογειο ενα γαταρο θεριο να τρωει το φαι των γατιων μου κι εκεινα να ναι κρυμμενα σε μια γωνια να βλεπουν!Ε,ρε και κλεινω την πορτα και φωναζω και τον αντρα μου κι εγινε το ελα να δεις!Μεχρι δυναμιτακια ριξαμε!Παει,δεν ξαναρχεται αυτο τωρα!Ακους εκει να το ταιζω ερημην!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Λες να χουμε γεννητουρια αυριο?????????

ΩΩΩΩΩΩΩ ολα τα καλα μαζι σημερις!!!!!!!!!!!!!

παρε παρε παρε κοσμεεεεεεεεεεεεε εχω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μαρη Μινα?πρεπει να κοψεις το τσιγαρο,το ξερεις?

Εχουμε και λεμε!

Θα γεννησεις με το καλο γυρω στα Χριστουγεννα!Το ξερεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...