Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κοιτα παντα οι χαρες που σου δινουν τα παιδια ειναι μεγαλες...αλλα τα σκασμενα μπορουν να σε βγαλουν και εκτος εαυτου......εχω βρει ομως τα κουμπια της και την καλμαρω γρηγορα.....Οταν ηταν δυο πηγαμε στον γιατρο και ειχε νευρα και για να μας εκδικηθει ειπε στην γιατρο ο μπαμπας μου στο σπιτι παιρνει βιβλια και με κοπαναει στο κεφαλι.....μας επεσαν τα μουτρα εκεινη την ωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω! πω!

αλλα ετσι ειναι ρε, εγω θυμαμαι την αδελφη μου που ελεγε στο νεογεννητο,σκασε θα σε πεταξω απο το παραθυρο. δεν το εννουσε αλλα οταν εκλαιγε επι ωρες και δεν μπορουσε να το σταματησει και ο γιατρο της εκλεγε απλα το μωρο εχει γκρινια δεν ποναει. της εσπασε τα νευρα! λογικο ειναι να θυμωνουμε με τα παιδια μας..

HouVp2.png

oVGVp2.png

ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????

ΞΕΡΩ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Χφτου σας!μια φορα εμαθα κι εγω κατι πρωτη και δεν ειστε δω!Θα μπω μετα παλι!

Γωγααααα και εγω ξερωωωωωωωωωωω!!!!!!

Κοριτσια μπειτε εσεις θα χασετε!!!

Ειπα θα σιδερωσω αλλα τα γεγονοτα με προλαβαν!!!!!

Οχι δεν γενναω μην ρωτησετε κατι τετοιο

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????

ΞΕΡΩ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω το ξερω οτι το ξερεις εσυ το ξερεις οτι το ξερω????????:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Και ΝΑΙ το ειπεεεεεε!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!

Αχ κοριτσακιμ ου στα ειπα αλλα στα ξαναλεω........ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

Πες λεπτομερειες τωρα!!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????? ακομα ουτε κι εγω δεν το πιστευω το βλεπω το ξαναβλεπω μηπως αλλαξε και απο εγκυος βγαλει κανενα οχι εγκυος!!!!!

Λοιπον αναλυτικα σκεφτομουν να παρω ενα απλο τεστ να το κανω Τεταρτη κατεληξα να παρω το ηλεκτρονικο με σκοπο να το κανω αυριο πηγα στην πεθερα κλασικη ερωτηση ποτε περιμενεις??? 18-19 εγω χαχαχχαχαχχαχχαχαχχα

γυριζω σπιτι καθοταν ο αντρουλης στον η/υ λεω μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει θα το κανω και αν ειναι αρνητικο δεν χαλασε και ο κοσμος το κανω περιμενω περιμενω τιποτα λεω μπα αρνητικο ειναι ξαφνικα εγκυος 1-2 ε λεω αποκλειεται να ξαναδω και ναι ειμαι εγκυος!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...