Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω με την μικρη εχω που της λεω να μαζεψει το δωματιο της απο την παρασκευη γιατι αν μπω εγω μεσα οτι θα βρησκω πεταμμενο θα πεταχτει....μου εβγαλε μια γλωσσα το σκατο μου ηρθε να το φαωωωωωωω τελικα μαθαινουν πολλα απο τα σχολεια.....γκρρρρρρρρρρρρ και στο τελος παει και βγαζει ολα τα απλυτα και τα σκορπαει στο πατωμα........την συνεχεια δεν την λεωωωωω

Εδω με την μικρη εχω που της λεω να μαζεψει το δωματιο της απο την παρασκευη γιατι αν μπω εγω μεσα οτι θα βρησκω πεταμμενο θα πεταχτει....μου εβγαλε μια γλωσσα το σκατο μου ηρθε να το φαωωωωωωω τελικα μαθαινουν πολλα απο τα σχολεια.....γκρρρρρρρρρρρρ και στο τελος παει και βγαζει ολα τα απλυτα και τα σκορπαει στο πατωμα........την συνεχεια δεν την λεωωωωω

ωχ! σε καταλαβαινω...τι λες! μπραβο η μικρη.. εχει θαρος ομως..

μηπως αρχησε τις ζηλιες?

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλε κοριτσια που ειστε? καλα εχω φτιαξει μια ατμοσφαιρα!βεραντουλα μουσικη απαλη

κερακια και ειναι τελεια!

να χες κ ενα τσιγαρακι ε???? χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αυτο βλεπω Αστερινα οσο πλησιαζει ο καιρος κανει διαφορα το θεμα ειναι ομως να μην της περναει το δικο της....Ασε που με βγαζει τρελη γιατι ολα τα κανει οταν ειμαστε οι δυο μας μπροστα στον πατερα της παναγια......ειναι και πανεξυπνα

να χες κ ενα τσιγαρακι ε???? χαχαχαχαχαχ

με τον πονο μου παιζεις?

εχθες πηγαμε για καφε στην κουρουτα..και αναψα ενα μετα απο τοσο καιρο! αλλα τελος ... ηθελα να δω πως ηταν....και ηταν πολυ ωραια...

αλλα δεν ξανα κανω μην μου γινει συνηθεια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αυτο βλεπω Αστερινα οσο πλησιαζει ο καιρος κανει διαφορα το θεμα ειναι ομως να μην της περναει το δικο της....Ασε που με βγαζει τρελη γιατι ολα τα κανει οταν ειμαστε οι δυο μας μπροστα στον πατερα της παναγια......ειναι και πανεξυπνα

ρε το μικρουλι... πρεπει κατι να σκεφτεις να σας φερει πιο κοντα..

μη την ξεσυνεριζεσαι, αυτο θελει να σου παει κοντρα!

μεσα της μπορει να νιωθει οτι απειλειται. αλλα και εσυ δεν εισαι να θυμωνεις τωρα.. κανε υπομονη να γεννησεις με το καλο

HouVp2.png

oVGVp2.png

απο υγεια δοξα το θεο σφιζουμε

απο κακιες συνηθιες κ απο αυτες αποκταμε μπολικες αννα μου

μου εχουν σπασει τα νευρα εχει κανει την νυχτα μερα κ δεν μπορω να της το αλλαξω απο της 6 το πρωι κοιμαται ξυπνησε ελαχιστα μεχρι νερο στα μουτρα της εριξα τιποτα

ξερει αυτη μολις παει 2 θα ξυπνησει κ θα αρχισει το κλαμα σε λιγο θα την κανω μπανιο

η τελευταια μου ελπιδα να ξυπνησει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Αχ γι αυτο μπηκα εδω να τα πω να ξεθυμανω για να μην ξεσπασω πανω της την επιασα και της μιλησα γλυκα μπηκε βεβαια τιμωρια και τωρα μου ειπε ενα γλυκο συγνωμη και πηγε για υπνο.....

απο υγεια δοξα το θεο σφιζουμε

απο κακιες συνηθιες κ απο αυτες αποκταμε μπολικες αννα μου

μου εχουν σπασει τα νευρα εχει κανει την νυχτα μερα κ δεν μπορω να της το αλλαξω απο της 6 το πρωι κοιμαται ξυπνησε ελαχιστα μεχρι νερο στα μουτρα της εριξα τιποτα

ξερει αυτη μολις παει 2 θα ξυπνησει κ θα αρχισει το κλαμα σε λιγο θα την κανω μπανιο

η τελευταια μου ελπιδα να ξυπνησει

τι τραβας κι εσυ....αχ το μωρακι ....

η μαρια στις 9 ειναι να παει στον γιατρο ,θα δουμε τι θα της πει

εχω και αγχος για το τι θα γινει

HouVp2.png

oVGVp2.png

κ γω αν κ που μιλησα το πρωι με την γιατρο κ της ειπα οτι εχει μπολικο αιμα μου ειπε δυσκολα τα πραγματα ο θεος να βαλει το χερι του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αννα μου καπνιζα σαν αραπης..καλα μολις γεννησω θα το ξανα αρχισω..

πες μου τωρα ομως δεν ειναι για φιλημα? καλα εκανες και μπηκες εδω ! αν θες να βρισεις βρισε και φωναξε να ξεθυμανεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ανδριανη κανε τα παντα.....μπας και αρχησει να κοιμαται τα βραδια....εγω την επαιζα την πειραζα την εδινα στα αδερφια μου για να αλλαζει προσωπα και να της προκαλουν ενδοιφερον και μετα τις 11 επεφτε ξερη μεχρι το πρωι.....

Υπομονη.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...