Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μακαρονια με φετα τρυμμενη (τρελενομαι)??? χμμμμμμ μηπως πρεπει να κανω μια δοκιμη?δεν ξερω...οταν κρυωσει συνεχιζει να μυριζει ετσι "υπεροχα"?χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε μυρίζει όπως μυρίζουν τα μακαρόνια που βράζουν θα με τρελάνεις....Εκτός και αν έχεις εμπειρία από χωριάτικο τραχανά που όντως μυρίζει σαν στάβλο με ζώα αυτή την προβατίλα μπας και λες αυτόν;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Θα με βάλεις στο gps;;;;;;χαχαχα

βρε και μεσω δορυφορου απευθειας λεμε...τοσο εχω αγχωθει.

Τον λενε ξινο γιατι αφηνουν το γαλα λιγο να ξινησει οπως το γιαουρτι αλλα δεν ειναι ξινος...και αν τον κανεις σουπιτσα με κοτοπουλο ειναι ενα και ενα για τα παιδια.....

Εφυγααααααααα Φιλακιαααααααααααα

φιλακιααααααααααα

κοιτα που θα με κανετε να δοκιμασω και αν μαρεσει να τρωω εγω τον τραχανα του παιδιου χαχαχαχα

μια το μωρο μια η μαμα

IB5Vp2.png

Καλε δεν μυρηζει καθολου απο που τον παιρνεις και βρωμαει τοσο?????

δεν παιρνω τραχανα λεμε..δεν εχει μπει ποτε στο σπιτι μου, ποσο μαλλον ναμαγειρευτει κιολας αλλα ας οψεται ο υιος μου!!!!!!!!!!:D

Ρε μυρίζει όπως μυρίζουν τα μακαρόνια που βράζουν θα με τρελάνεις....Εκτός και αν έχεις εμπειρία από χωριάτικο τραχανά που όντως μυρίζει σαν στάβλο με ζώα αυτή την προβατίλα μπας και λες αυτόν;

:?::?::?::?::?:

της κουμπαρας μου της εστελνε απτο χωριο η γιαγια της...ποιον τραχανα ναπαρωνα δοκιμασω?κοιτα που το συζηταω κιολας χαχαχαχαα δεν με πιστευω χαχαχαχαα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχ το βρηκα τι θα μαγειρεψω αλλα δεν σας λεω μη ζηλεψετε...αλλα πρεπει να βγω να ψωνισω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!(ιμοτικον που χασμουριεται)

μηπως να ριξω κανα χυλοπιτακι?η κανα κρυθαρακι με ντοματουλα?

μμμμμμμμμμ

IB5Vp2.png

Πάρε από το σούπερ μάρκετ καλέ.Καλά αν είναι κάτσε θα σου φέρω εγώ από έναν που παίρνω και είναι καλός.Αν μυρίζει έστω και λίγο μου λες μετά....Από το χωριό δεν παλεύεται άστο εμένα μια φορά έφερε η πεθερά μου και τον πέταξα όλο όντως βρώμαγε και δεν δοκίμασα καν.Αυτή την προβατίλα την γνωστή...

Πάρε από το σούπερ μάρκετ καλέ.Καλά αν είναι κάτσε θα σου φέρω εγώ από έναν που παίρνω και είναι καλός.Αν μυρίζει έστω και λίγο μου λες μετά....Από το χωριό δεν παλεύεται άστο εμένα μια φορά έφερε η πεθερά μου και τον πέταξα όλο όντως βρώμαγε και δεν δοκίμασα καν.Αυτή την προβατίλα την γνωστή...

καλα αν ημουν εγκυος τωρα θα ειχα βγαλει τα αντερα μου...η μυρωδια στη μυτη μου ειναι μπλιαξ

αντε καλε που θα κουβαλας τραχαναδες (και αν δεν μαρεσει δεν θελω να στον στερισω)...πες ποια μαρκα παιρνεις η ειναι μια?

IB5Vp2.png

ξανθουλι αρχισε να κελαειδαει ο μικρος παω, πολλαφιλακια

IB5Vp2.png

Σας αφήνω πάω να ταΐσω τον γιο γιατί άρχισε πάλι αφαγίες να κάνει μάλλον κορμάρα για το καλοκαίρι θα θέλει...χαχα.Αχ αυτά τα μικρά δεν ξέρω τι τον πιάνει και κατά διαστήματα είναι ικανός να την βγάλει με νερό όλη μέρα χωρίς να ζητάει φαγητό...

Διαφημίσεις

ευζενηηηη που εισαι καλε?το καλο που σου θελω να εχεις πελατεια!

το e mail σου δεν μου τοστειλες για φωτο..να μυρισω το νυχι μου και εχω και πολλα χαχαχαχαα

αννετο την εγραφη μου ττην εκανε η αδελφη μου η μικρη,δεν ξερω ποιο ειναι το μεηλ μου[πρωτογονο;]χαχαχαχ στειλε στην αντριανη κ θα τις δω απο εκει..πελατεια δεν ειχα,ειχα τη μανα μου με κατι μουτρααα..να... κ προσπαθουσα να της φτιαξω το κεφι...

ξανθη σας επεισα;ειμαι εγω μια καταφερτζου..τζου τζου τζου τζου τζου τζου τζου..:tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι γινεται καλεεεεεε...παλι μονη μου;

εχουν ερθει να βαλουν ηλιακο κ γινεται ενας χαμος..εχασα τη σειρα μου γμτ..ουτε να ξαπλωσω μπορω,η να βαλω την πιτζαμα μου με τα ρουχα ειμαι.ασε που αφηστε που φαγαμε με την ψυχη στο στομα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι γινεται καλεεεεεε...παλι μονη μου;

εχουν ερθει να βαλουν ηλιακο κ γινεται ενας χαμος..εχασα τη σειρα μου γμτ..ουτε να ξαπλωσω μπορω,η να βαλω την πιτζαμα μου με τα ρουχα ειμαι.ασε που αφηστε που φαγαμε με την ψυχη στο στομα..

η σπιτονοικοκυρα σου τον βαζει?ασε θα σωθεις απο το ρευμα δεν θα ξαναναψεις θερμοσυφωνα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

η σπιτονοικοκυρα σου τον βαζει?ασε θα σωθεις απο το ρευμα δεν θα ξαναναψεις θερμοσυφωνα

εχεις δικιο.. εγω μονο 450 ευρω πληρωσα...

χαχαχα μονο για το καλοκαιρι ειναι και τις καλες μερες...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...