Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλά αν σας πιάσει η πάρλα δε σταματάτε ε;;;

Σήμερα δεν ζαλίζομαι αλλά ζορίζομαι με το στομάχι.Εφαγα λίγο τραχανά και ελπίζω να τον κρατήσω....

Αννέτ εμείς θα έρθουμε λέω το πολύ να μην πάμε κούνιες και να μείνουμε σπίτι σου να κάθομαι γιατί αν είμαι όρθια πέφτει η πίεση....Εκτός και αν έχεις κανένα ταξιτζή που θέλεις να τον κάνεις πλούσιο...χαχαχα

Τζένη εντάξει μας έπεισες δεν είσαι έγκυος εντάξει τώρα;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουτε εγω εχω πληρωνω αντικαταβολη

α οκ, γινεται κι αυτο...αλλα ρε παιδι μου καμια φορα αυτο που βλεπεις σε φωτο και σαρεσει μπορει να το παραλαβεις και να μην εχει καμια σχεση...μετα επιστροφες γινονται?

α προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω λυσει και τις αποριες μου..και πως αυτο και γιατι εκεινο..και κανει και το αλλο...σπασαρ@@δο λεμε χαχαχαχχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

α οκ, γινεται κι αυτο...αλλα ρε παιδι μου καμια φορα αυτο που βλεπεις σε φωτο και σαρεσει μπορει να το παραλαβεις και να μην εχει καμια σχεση...μετα επιστροφες γινονται?

α προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω λυσει και τις αποριες μου..και πως αυτο και γιατι εκεινο..και κανει και το αλλο...σπασαρ@@δο λεμε χαχαχαχχαα

Κοιτα δεν θα αγορασεις απο κανα ασχετο σαιτ....αλλα και επιστροφες γινοντε και ολα....

Διαφημίσεις

Καλά αν σας πιάσει η πάρλα δε σταματάτε ε;;;

Σήμερα δεν ζαλίζομαι αλλά ζορίζομαι με το στομάχι.Εφαγα λίγο τραχανά και ελπίζω να τον κρατήσω....

Αννέτ εμείς θα έρθουμε λέω το πολύ να μην πάμε κούνιες και να μείνουμε σπίτι σου να κάθομαι γιατί αν είμαι όρθια πέφτει η πίεση....Εκτός και αν έχεις κανένα ταξιτζή που θέλεις να τον κάνεις πλούσιο...χαχαχα

Τζένη εντάξει μας έπεισες δεν είσαι έγκυος εντάξει τώρα;;;;

γλυστριδα φαγαμε ξανθουλι, χαιρομαι που εισαι καλυτερα και οκ αλλα να προσεχεις πολυ και εννοειται πως πριν ξεκινησεις θα μου κανεις τηλ να ξερω...απο που θα περασεις και τα σχετικα...ουφ πολυ αγχωθηκα ρε παιδι μου

ο μικρος τι κανει?

ο τραχανας ειναι πολυ καλος (εμενα δεν μαρεσει μου βρωμαει...δεν εχω δοκιμασει βεβαια αλλα μονο η μυρωδια του μπλιαξ) και δυναμωτικος!

η μπεμπα κλωτσαει?

χαχαχαχαχαχαχαχα ο αντρας μου σημερα με ρωταγε ο μικρος μπαγασας τι κανει?????χαχαχαχαχαχαχα

ζουζουνιες χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Θα δείξει Άννα.Τρώω ξινό τον οποίο βράζω μόνο με νερό και μισό κουταλάκι νερού λάδι.

οταν λες ξινο ξινοοοοοοοο?μπλιαξ μπρρρρρρρρ

και ο γλυκος ειναι γλυκος πραγματι?:confused:

Αχ κοριτσια πιαστηκαααααααααα θα την κανω με ελαφρα να φτοιαξω και το φαγητο

αντε μανα ρι μου, καλο μεσημερι να μου χαιδεψεις τη νυφιτσα μου, να μου φιλησεις την εβελινα μου και να δωσεις χαιρετισμους στον συμπεθερο μου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Άννα τον φτιάχνει η γιαγιά μου εδώ και δεν μυρίζει καθόλου.Καλά όταν είναι να έρθουμε θα σε πάρω τηλ δεν ξέρω καν που μένετε....Μην αγχώνεσαι αν αισθανθώ ότι δεν είμαι καλά δεν θα έρθω...

Ο ξινός δεν είναι ξινός έχει νερό αλεύρι γάλα και λίγο αλάτι.Δεν ξέρω γιατί τον λένε ξινό.Και εγώ Άννα μόλις τον βάλω στο πιάτο του βάζω και φέτα γίνεται πολύ νόστιμος.Αννετ να τον δίνεις και του μωρού σου.Η γεύση για να καταλάβεις είναι μακαρόνια με φέτα τριμμένη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Άννα τον φτιάχνει η γιαγιά μου εδώ και δεν μυρίζει καθόλου.Καλά όταν είναι να έρθουμε θα σε πάρω τηλ δεν ξέρω καν που μένετε....Μην αγχώνεσαι αν αισθανθώ ότι δεν είμαι καλά δεν θα έρθω...

εννοω οταν σου δωσω διευθυνσεις κτλ να ξερω τι ωρα ξεκινησες...ποση ωρα περιπου χρειαζεσαι να φτασεις...απο που θα περασεις... τετοια πραγματα χαχαχα

IB5Vp2.png

Ο ξινός δεν είναι ξινός έχει νερό αλεύρι γάλα και λίγο αλάτι.Δεν ξέρω γιατί τον λένε ξινό.Και εγώ Άννα μόλις τον βάλω στο πιάτο του βάζω και φέτα γίνεται πολύ νόστιμος.Αννετ να τον δίνεις και του μωρού σου.Η γεύση για να καταλάβεις είναι μακαρόνια με φέτα τριμμένη.

του μωρου θατου δινω...θα τον φτιαχνω με μανταλακι στην μυτη αχαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Τον λενε ξινο γιατι αφηνουν το γαλα λιγο να ξινησει οπως το γιαουρτι αλλα δεν ειναι ξινος...και αν τον κανεις σουπιτσα με κοτοπουλο ειναι ενα και ενα για τα παιδια.....

Εφυγααααααααα Φιλακιαααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...