Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα αστερινα τι μου κανεις;;;;πως ειναι το ζουζουνι σου;;;

ασε καλε καθε φορα πιο πολυ χρονο μου τρωει να διαβασω τι γραφουν καθε βραδυ παρα ο χρονος που καθομαι μεσα!

σε λιγο θα παω δειλα δειλα να περπατησω ελπιζοντας να μη με πιασει η μεση μου παλι,

πηρα τηλ το γιατρο μολις και μου ειπε οτι πιεζει ο ο μπεμπης και η μητρα και να παρω countrpaint να με τριβει ο αντρας μου και μετα μονο ντεπον αυτα οποτε αστα.μου ειπε οτι δε θα περασει ευκολα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααααα με ζαλησατε....χαχαχαχαχαχα εχω ενα κεφαλι απο το πρωι χαλια......Ετρεχα να φτοιαξω τα χαρτια για το μαιευτηριο και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και τα πηρα και αγριως με την δωρεαν παιδεια μας............για να γραψω το παιδι στο δημοτικο μου ζητανε 60ε παραβολο.......αυτοι που δεν εχουν τι γινεται ρωταω και μου λενε τους ερχεται στην εφορια και μετα τους κυνηγανε απο εκει.....ρε δεν παμε καλα...........

ελα ρε! σε τι κοσμο μεγαλωνουμε τα παιδια μας....

αστο ρε αννα ετσι γινοταν παντα! ηρθε και γιωργακης και τα εκανε......

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ααααααααααα με ζαλησατε....χαχαχαχαχαχα εχω ενα κεφαλι απο το πρωι χαλια......Ετρεχα να φτοιαξω τα χαρτια για το μαιευτηριο και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και τα πηρα και αγριως με την δωρεαν παιδεια μας............για να γραψω το παιδι στο δημοτικο μου ζητανε 60ε παραβολο.......αυτοι που δεν εχουν τι γινεται ρωταω και μου λενε τους ερχεται στην εφορια και μετα τους κυνηγανε απο εκει.....ρε δεν παμε καλα...........

ελα ρε! σε τι κοσμο μεγαλωνουμε τα παιδια μας....

αστο ρε αννα ετσι γινοταν παντα! ηρθε και γιωργακης και τα εκανε......

HouVp2.png

oVGVp2.png

ελα ρε παπακι ..θα σε ταλαιπωρηση λιγο το μπεμπε! εγω μικα χαρα!

μπουκι εγω τωρα εχω ορεξη για ολα! ΠΕΙΝΑΩ! και αντι να μαγειρεψω....

ρε εχω το εδω και τωρα εχω φριξει με αυτα που ακουω...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ταρτα ε???οχι δεν νηστευω φετος λογω λεχωνιας κτλ ενω καθε χρονο κανω κανονικα μονο μεγαλη εβδομαδα λεω να κανω κανονικα νηστεια για φετος!!στειλτη σε παρακαλω οταν μπορεσεις τρελαινομαι γενικα για μανιταρια...μακαρονια με κιμα λες ε?και ευκολο και νοστιμο

λοιπον ακου και καντην ειναι φοβερη!

φτιαχνουμε πρωτα τη γεμιση 1 πακετο μανιταρια κομμενα σε φετακια και ενα μετριο κρεμμυδι ξερο με πολυ λιγο αλατι και πιπερι και λαδι(λιγο ε οχι 1 ποτηρι του νερου,1 εσπρεσακι βαλε) σε ενα τηγανακι και μολις στεγνωσει η γεμιση και μεινει με το λαδακι μονο την αφηνουμε να κρυωσει κανα 15λεπτο και ριχνουμε μεσα γκουντα και ρεγκατο τα ανακατευουμε και ειναι ετοιμη η γεμιση.

περνουμε τη σφολιατα μας τη στρωνουμε σε ενα πυρεξακι στρογγυλο η μακροστενο δε μας νοιαζει και τη βαζουμε μονη της μεσα στον ηδη προθερμασμενο φουρνο(190 με αερα) για 5 λεπτακια να φουσκωσει.

την βγαζουμε ριχνουμε πανω τη γεμιση μας και 1 κουτακι κρεμα γαλακτος και την ψηνουμε μεχρι να παρει χρυσαφι χρωμα.

ειναι απλα τελεια.

απλα βαλε λιγο αλατι μη σου πω καθολου γιατι τα τυρια θα στην κανουν λυσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

εγω σημερα θα κανω καλαμαρακια με σαλατα!

λοιπον παω να περπατησω μιση ωριτσα και επανερχομαι ελπιζω να βρω καμια μεσα!

μπαι!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα αννα κ αστερινα,αργησα να γραψω ειχε ερθει ο πατερας μου..καταλαβαινεις αστερινα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...