Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααααα με ζαλησατε....χαχαχαχαχαχα εχω ενα κεφαλι απο το πρωι χαλια......Ετρεχα να φτοιαξω τα χαρτια για το μαιευτηριο και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και τα πηρα και αγριως με την δωρεαν παιδεια μας............για να γραψω το παιδι στο δημοτικο μου ζητανε 60ε παραβολο.......αυτοι που δεν εχουν τι γινεται ρωταω και μου λενε τους ερχεται στην εφορια και μετα τους κυνηγανε απο εκει.....ρε δεν παμε καλα...........

ωραια πραγματα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ααααααααααα με ζαλησατε....χαχαχαχαχαχα εχω ενα κεφαλι απο το πρωι χαλια......Ετρεχα να φτοιαξω τα χαρτια για το μαιευτηριο και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και τα πηρα και αγριως με την δωρεαν παιδεια μας............για να γραψω το παιδι στο δημοτικο μου ζητανε 60ε παραβολο.......αυτοι που δεν εχουν τι γινεται ρωταω και μου λενε τους ερχεται στην εφορια και μετα τους κυνηγανε απο εκει.....ρε δεν παμε καλα...........

σωπα ρε αννουλα για να πανε τα παιδια μας σχολειο δλδ πρεπει να πληρωσουμε κιολας???και σιγα την παιδεια μας μην χ3σ#

xpcZp2.png

και αν ολα πανε κατ ευχην που θα πανε δλδ!! εεεεεεεεε ρε κατι αρνια που θα ψησουμε!!!!χχεχεχεχεχεχε

μονο αρνια?????? να δεις ενα πανηγυρι που θα γινει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσια! μεχρι να σς διαβασω εχασα ολο τον χρονο! χαχαχαχ εχει δικιο το παπακι ειστε γλωσσουλες...

εγω τελικα εχθες πηγα βολτα στην θαλασσα ηταν εκπληξη!

και μετα ηρθε ο αδελφο μου με την καινουρια νυφη...εσεις τι κανετε?

geni minaki υπομονη ! δεν ειναι στο χερι του...ο επιμενων νικα

HouVp2.png

oVGVp2.png

χαμογελαω αλλα να σας πω την αληθεια ειμαι πολυ ευαισθητη αυτον τον καιρο και ολα μου φταινε!!!!!

αχ κουκλα μου σε καταλαβαινω αλλα να σου πω κατι μπορει να χαρεις και να τα ξεχασεις ολα σε 2 μερες και σου το ευχομαι μεσα σπο την καρδια μου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπον οι εγκυουλες δεν θα κανετε τπτ εμεις οι υπολοιπες θα τα σουβλιζουμε τα αρνια και εσεις θα τρωτε .. το ιδιο ισχυει και για την αννα λεχωνα θα εινια θα πρεπει να την προσεξουμε χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλε τι να μαγειρεψω σημερα??εχω σκασει ολο τα ιδια και τα ιδια!!

μπουκι αν δεν νηστευετε κανε μακαρονια με κιμα και ευκολο και γρηγορο αν παλι νηστευετε μπορεις να φτιαξεις καμια ταρτα μανιταριων,εχω φοβερη συνταγη να σου δωσω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπον οι εγκυουλες δεν θα κανετε τπτ εμεις οι υπολοιπες θα τα σουβλιζουμε τα αρνια και εσεις θα τρωτε .. το ιδιο ισχυει και για την αννα λεχωνα θα εινια θα πρεπει να την προσεξουμε χαχαχα

αρνια μονο;;;;βαλτε και τιποτα αλλο καλε κανενα κοκορετσι κανενα παιδακι κοτοπουλο κανενα μπιφτεκακι στα καρβουνα καμια πατατα στο αλουμινοχαρτο καλε τελος παντων!

τι τσιγκουνιες θα κανουμε;;;

566b716e1f.png?html%22

μπουκι αν δεν νηστευετε κανε μακαρονια με κιμα και ευκολο και γρηγορο αν παλι νηστευετε μπορεις να φτιαξεις καμια ταρτα μανιταριων,εχω φοβερη συνταγη να σου δωσω.

ταρτα ε???οχι δεν νηστευω φετος λογω λεχωνιας κτλ ενω καθε χρονο κανω κανονικα μονο μεγαλη εβδομαδα λεω να κανω κανονικα νηστεια για φετος!!στειλτη σε παρακαλω οταν μπορεσεις τρελαινομαι γενικα για μανιταρια...μακαρονια με κιμα λες ε?και ευκολο και νοστιμο

xpcZp2.png

αρνια μονο;;;;βαλτε και τιποτα αλλο καλε κανενα κοκορετσι κανενα παιδακι κοτοπουλο κανενα μπιφτεκακι στα καρβουνα καμια πατατα στο αλουμινοχαρτο καλε τελος παντων!

τι τσιγκουνιες θα κανουμε;;;

οτι θελουν οι εγκυουλες λεεεεεεμεεε!!! μινακι τζενη αστερινα αννα κιττυ καμια ιδιαιτερη παραγγελια εσεις?????

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...